کتاب جهان نیرومند انرژی
معرفی کتاب جهان نیرومند انرژی
کتاب «جهان نیرومند انرژی» نوشتۀ انیسکا بسکاپ و ترجمۀ حسین سالاری است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. جهان نیرومند انرژی با ترکیبی از آموزش و سرگرمی، به کودکان نشان میدهد که علم زنده است و در همه جای اطراف ما حضور دارد.
درباره کتاب جهان نیرومند انرژی
کتاب جهان نیرومند انرژی با قهرمانی متفاوت و جذاب به نام مکس آکسیوم، ابردانشمند، مخاطب کودک را وارد دنیای پرشور و پرتحرک علم میکند. داستان از جایی آغاز میشود که مکس، درحالیکه سوار بر موتورسیکلت خود از خیابانی شلوغ میگذرد، متوجه حضور انرژی در اطرافش میشود و این کشف را با کودکان به اشتراک میگذارد: این که جهان پر از حرکت است، اما برای هر حرکتی نیاز به انرژی داریم. از همان ابتدا کتاب، مخاطب را با مفهوم بنیادین انرژی به روشی هیجانانگیز آشنا میکند.
کتاب جهان نیرومند انرژی در قالب یک کمیک استریپ علمی طراحی شده و بهگونهای هوشمندانه متن و تصویر را درهمآمیخته تا درک مفاهیم علمی برای کودکان سادهتر و جذابتر شود. جهان نیرومند انرژی فقط به انتقال اطلاعات بسنده نمیکند، بلکه کودکان را با داستانی پرکشش همراه میکند، داستانی که در آن مکس آکسیوم، دانشمندی با قدرتهای خارقالعاده، نقش راهنما را بر عهده دارد. قدرتهای مکس پس از برخورد یک آذرخش به او پدید آمدهاند و ازآنپس او توانسته با عینک اشعه ایکس، پالتوی سفر در زمان و توانایی کوچکشدن تا اندازهٔ اتم، جهان علوم را به شکلی ملموس و هیجانانگیز به کودکان معرفی کند.
کتاب جهان نیرومند انرژی نهتنها مفاهیم انرژی و حرکت را توضیح میدهد، بلکه مخاطب را به تماشای واکنشهای شیمیایی، قوانین فیزیکی و رفتار مواد در شرایط مختلف میبرد. روایت زنده و پرتحرک داستان، در کنار تصاویر گویا، به بچهها کمک میکند علوم را به شکلی تجربه کنند که در کلاسهای درس سنتی کمتر ممکن است.
خواندن کتاب جهان نیرومند انرژی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جهان نیرومند انرژی
«ابردانشمند، مکس آکسیوم درحالیکه سوار بر موتورسیکلت از خیابانی شلوغ میگذرد، انرژی را در همهجا حس میکند. جهان پیرامون ما پر از حرکت است؛ اما چیزها خودشان حرکت نمیکنند. هر چیز در حال حرکت به انرژی نیاز دارد و اگر بادقت نگاه کنید، انرژی را در همهجا خواهید دید.»