کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام
معرفی کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام
کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام نوشتهٔ سیدرضا حسینی کوهساری است. انتشارات میراث ماندگار این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام
کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام با تأکید بر اندیشههای مرتضی مطهری نوشته شده و خلاصهای از کتاب «آزادی انسان» به قلم این معلم را ارائه کرده است. در کتاب «آزادی انسان» ابتدا بحث آزادی تفکر و اندیشه بهعنوان شاخصهٔ انسان مطرح شده است؛ انسانی که آزادی را با رهایی در خودِ عالی و به استخدام و اسارتکشیدن خودِ دانی تعریف میکند. گفته شده است که برای چنین انسانی، جایگاه آزادی اجتماعی بر پایهٔ آزادی معنوی مشخص میشود؛ بهگونهای که بدون آزادی معنوی، آزادی اجتماعی معنی نمیدهد. پس از آزادی اجتماعی، دو رکن جامعهٔ اسلامی مبتنی بر هجرت و جهاد است و بهگفتهٔ مرتضی مطهری، دين اسلام از جنبهٔ اجتماعى بر دو پايهٔ هجرت و جهاد استوار است.
کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام نوشتهٔ سیدرضا حسینی کوهساری، با تعریف معنای آزادی آغاز شده و سپس از تربیت و امنیت نیز سخن گفته است. بخش دوم با عنوان «فرق آزادی انسان با آزادی حیوانات و نباتات» و بخش سوم با عنوان «اقسام آزادی» ارائه شده است. این اثر در ادامه به موضوعاتی مانند وابستگی آزادی اجتماعی به آزادی معنوی، تفاوت بشر امروز با بشر قدیم در سلب آزادی، تعریف آزادی معنوی، بردگی روحی نسبت به دیگران، قضاوت انسان دربارهٔ خودش، اشتباه جهان امروز، عوامل سلبکنندهٔ آزادی، مبارزهٔ دین اسلام با زبونپروری، دو ویژگی آزادیبخش اسلام و... سخن گفته است. عنوان برخی دیگر از بخشهای این کتاب عبارت است از «جلوههای آزادی عقل و فکر در اسلام»، «مبارزهٔ انبیا با عقائد ناشی از مبانی غیرفکری»، «نمونهای از تسامح و تساهل مسلمین دربارهٔ عقائد مخالف»، «فرق آزادی عقیده و آزادی تفکر» و «اعتماد اسلام به منطق خود». این کتاب در ۱۴ فصل نوشته شده است.
خواندن کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد نظریهٔ آزادی از نگاه دین اسلام پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تبیین نظریه آزادی در اسلام
«طبق آنچه در قرآن بدان اشاره شده، یکی از اهدافی که انبیاء داشتند این بود که بشر را از اسارت و بردگی خارج کنند و به او آزادی دهد.»
حجم
۶۰۳٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۸ صفحه
حجم
۶۰۳٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۱۸ صفحه