کتاب دکترین ولایت فقیه (۲)
معرفی کتاب دکترین ولایت فقیه (۲)
کتاب «دکترین ولایت فقیه (۲)» نوشتۀ احمد اکبری است و انتشارات مولفین طلایی آن را منتشر کرده است. این اثر جلد دوم کتاب دکترین ولایت فقیه است و به موضوع تعیین هدف جمهوری اسلامی میپردازد.
درباره کتاب دکترین ولایت فقیه (۲)
برخی از مردم بهخصوص جوانان تصور میکنند که مسئلۀ ولایتفقیه و نظام سیاسی مبتنی بر آن از ابتدای انقلاب اسلامی ایران شروع شد؛ اما موضوع ولایتفقیه از جهت نظری پیشینهای به قدمت اسلام دارد و موضوعی نیست که تنها بعد از غیبت امامزمان و توسط امام خمینی (رحمهالله) مطرح شده باشد. عدهای مانند طرفداران مکتب شیخ انصاری، به ولایت قضایی فقیهان باور داشتند و عدهای هم علاوه بر امور حسبیه به ولایتفقیه در امور سیاسی معتقد بودند. بعدها در دورۀ قاجاریه هم نظریۀ ولایتفقیه فرصت تکامل پیدا کرد. فصل تازۀ بسط و گسترش نظریۀ ولایتفقیه زمانی آغاز شد که امام خمینی به عراق تبعید شد و به حوزۀ علمیۀ نجف رفت و در آنجا به تثبیت دیدگاههای فقهی و سیاسی خود پیرامون سیاست و سازوکارهای عملی تشکیل حکومت اسلامی بر مبنای نظریه ولایت مطلقه فقیه پرداخت و درسهایی را با موضوع ولایتفقیه یا حکومت اسلامی ارائه کرد و در نهایت، سخنرانیها و جلسات درسهایشان تبدیل به کتاب ولایتفقیه شد که در آن امام خمینی ضمن بحثهای استدلالی با روشهای متقن فقهی، روشهای مشخص و عملی برای تحقق ولایت مطلقه فقیه در امر حکومت را ارائه کرد.
دکترین ولایتفقیه، کتابی ۲جلدی است که احمد اکبری آن را نوشته و انتشارات مؤلفین طلایی آن را به چاپ رسانده است. جلد اول کتاب دکترین ولایتفقیه به پیشینۀ نظام سیاسی ولایتفقیه از ابتدا تاکنون میپردازد و اثبات میکند که ولایتفقیه به امامت و نبوت متصل است و همچنین ولایتفقیه جزو اصولدین است. کتاب دکترین ولایتفقیه ۲ ضمن بیان دوباره وتأکید بر اتصال ولایتفقیه به نبوت و امامت و اذعان به اینکه این مسئله جزو اصولدین بهحساب میآید، شرح میدهد که نوع استراتژی ملت بزرگ ایران، برای تبدیلشدن به قدرت و رتبهٔ اول جهان در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و دفاعی در طی یک دوره ریاستجمهوری چگونه باید باشد. این کتاب ۲ فصل دارد؛ عنوان فصل اول، اتصال ولایتفقیه به امامت و نبوت است و فصل دوم هدفگذاری نام دارد.
خواندن کتاب دکترین ولایت فقیه (۲) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان و محققان رشتۀ فقه و علاقهمندان به علوم سیاسی و روابط بینالملل پیشنهاد میکنیم.
حجم
۴۸۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۸۶ صفحه
حجم
۴۸۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۸۶ صفحه