معرفی و دانلود کتاب مدیریت تغییر + خلاصه رایگان

کتاب مدیریت تغییر

۲.۵(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مدیریت تغییر

کتاب الکترونیکی «مدیریت تغییر» از دانشکده کسب و کار هاروارد و حسین امین التجار و مرضیه فروتن - انتشارات آریانا قلم. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدیریت تغییر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مدیریت تغییر
عنوان دیگر:راه‌حل‌های حرفه‌ای برای چالش‌های روزانه، گروهتان را آماده کنید، برنامه‌ریزی کنید، به واکنش‌ها توجه کنید
موضوع:مدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های همراه مدیران

مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۳/۱۴

کتاب در مورد اینکه چگونه میشود تغییر کرد نیست، در مورد این است که سازمان ها و مدیران چگونه تغییر مورد نظرشان را پیاده کنند. به نظرم ترجمه چندان خوبی ندارد و مطالب هم گویی یک نفر نشسته یک سری توصیه...بیشتر

۱۴۰۴/۰۷/۱۸

کتابی عالی برای کسانی که میخواهند در هر زمینه ای تغییر ایجاد کنند. تغییر در کسب و کار. تغییر در زندگی. تغییر در رفتار. کلا هر نوع تغییر. کتابی عالی از بهترین کارشناسان و مدیران عالی در دانشگاه هاروارد

بریده‌هایی از کتاب

مازیار
برای پیشرفت باید تغییر کرد.