کتاب تکنولوژی باتری (جلد دوم)
معرفی کتاب تکنولوژی باتری (جلد دوم)
کتاب تکنولوژی باتری؛ از اصول تا نحوه رفتار مواد و قطعات (جلد دوم) نوشتهٔ سیدجواد گنج بخش مزار و کیوان کیومرثی است و انتشارات متخصصان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب تکنولوژی باتری (جلد دوم)
فصل ۴ و ۵ کتاب تکنولوژی باتری ارائه نظریهای است، تا آنجا که شناخته شده است، در پس کار همه انواع باتریهایی که اکنون به صورت تجاری در دسترس هستند و محدودیتهایی که الکتروشیمی باتری ممکن است بر عملکرد ایجاد کند. همچنین روشهایی را که الکتروشیمی پایه بر طراحی باتری تأثیر میگذارد، مورد بحث قرار میدهد. در حالی که طراحی باتری همیشه یک عامل مهم تأثیرگذار بر عملکرد و سایر عوامل مانند وزن باتری بوده است، اما در باتریهای اخیراً توسعهیافتهتر از اهمیت بیشتری برخوردار است.
فصل ۶ و ۷ یک بحث جامع در مورد روشهای عملی برای تعیین ویژگیهای عملکرد انواع باتریها است. این هم برای تولیدکننده باتری و هم برای کاربر باتری مهم است. عوامل مهمی مانند اندازهگیری تأثیر نرخ دبی و دما بر ظرفیت و عمر موجود مورد بحث قرار میگیرند. و همین طور نگاهی گسترده به کاربردهای فعلی انواع مختلف باتری است و حوزههای مورد علاقه خاص مانند نیروی محرکه وسیله نقلیه، بارگیری خدمات شهری و کاربردهای میکروالکترونیک و رایانه را نشان میدهد.
فصل ۸ به تمام جنبههای تئوری و عملی شارژ باتری میپردازد و برای کاربر باتری بسیار جالب خواهد بود.
در فصل ۹ و ۱۰ به مطالبی تکمیلی برای بازیافت و طریقه بازیافت و همین طور ایمنی و نگه داری از باتریها و طریقه حفاظت میپردازد.
در نهایت، در قسمت پیوستها مقدار انبوهی از اطلاعات موجود از تولیدکنندگان باتری در مورد انواع و ویژگیهای عملکرد انواع باتریهایی را که میتوانند عرضه کنند، مورد بحث قرار میدهد. این فصل از مطالبی که با مهربانی به نویسنده پس از یک بررسی جهانی از تولیدکنندگان باتری و محصولات آنها ارائه شده است، جمعآوری شده است و مجموعه قابل توجهی از اطلاعات را نشان میدهد که در جای دیگر به این شکل جمعآوری نشده است.
در هر بخش، فصلهایی در مورد انواع موجود باتریهای اولیه، باتریهای ثانویه و باتریهای موجود در نسخههای اولیه و ثانویه گنجانده شده است. باتریهای اولیه شامل کربن-روی-کربن-کلرید روی، جیوه-روی و سایر انواع جیوه، دی اکسید منگنز- پرکلرات منیزیم، منیزیم آلی، انواع لیتیوم (سولفور دی اکسید، تیونیل کلرید، پنتوکسید وانادیم، ید و بسیاری از انواع لیتیوم) است. باتریهای موجود در اشکال اولیه و ثانویه عبارتاند از منگنز قلیایی، نقره-روی، نقره-کادمیم، روی-هوا و کادمیوم-هوا. باتریهای ثانویه مورد بحث شامل سرب-اسید، انواع نیکل (کادمیم، آهن، روی، هیدروژن)، روی-کلر، سدیم-گوگرد و دیگر انواع یونهای سریع هستند.
این کتاب مورد توجه سازندگان و کاربران باتری و سازندگان تجهیزات با استفاده از باتریها خواهد بود. تولیدکنندگان تجهیزات داخلی از جمله لوازم خانگی با باتری، ابزار برقی، تلویزیون، رادیو، رایانه، اسباببازی، تولیدکنندگان تجهیزات برق اضطراری و روشنایی، ارتباطات و چراغهای هشداردهنده و تولیدکنندگان تجهیزات نجات دهنده را شامل میشود. سازندگان تجهیزات پزشکی از جمله ضربانسازها و سایر دستگاههای ایمپلنتی که با باتری کار میکنند، مانند سازندگان تجهیزات ثبت و ثبت و ضبط پزشکی و غیرپزشکی قابل حمل، چیزهای زیادی مورد علاقه آنها خواهند بود. کاربردهای زیادی از باتریها در صنعت حمل و نقل وجود دارد، از جمله استفاده در وسایل نقلیه معمولی با موتورهای احتراق داخلی و هواپیماها، و پیشرفتهای جدیدتر در خودروهای باطری، لیفتراک بالابرها و غیره. سازندگان و کاربران انواع تجهیزات دفاعی مختلف از موشکهای اژدر گرفته تا موشکهای زمین به هوا و موشکهای هوا به هوا به شدت به داشتن باتریهای در دسترس با ویژگیهای مناسب متکی هستند و در سراسر کتاب مورد توجه آنها قرار میگیرد. همین امر در مورد سازندگان تجهیزات هوافضا و فضایی نیز صدق میکند، دومی شامل تجهیزات برق و پشتیبان در وسایل نقلیه فضایی و ماهوارهها، وسایل نقلیه قمری و غیره است. در نهایت، کل حوزه تجهیزات در فناوریهای جدید از جمله رایانه و الکترونیک وجود دارد.
خواندن کتاب تکنولوژی باتری (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند با عملکرد باتری آشنا شوند پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۲۹ صفحه
حجم
۱۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۲۹ صفحه