کتاب روش تحقیق در تربیت بدنی
معرفی کتاب روش تحقیق در تربیت بدنی
کتاب روش تحقیق در تربیت بدنی نوشتهٔ کریس گرتن و ایان جونز و ترجمهٔ اسماعیل نصیری، جواد افشاری و ناهیده افشاری است. انتشارات دانشگاه شاهد این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر بر اساس مفاهیم کلیدی «روش تحقیق در ورزش» نوشته شده است.
درباره کتاب روش تحقیق در تربیت بدنی
کتاب روش تحقیق در تربیت بدنی درمورد تحقیق و پژوهش پیرامون ورزش و فعالیتهای جسمانی است.
ما دلایل گوناگونی را درمورد علت ورزشکردن میدانیم و اینکه تماشای ورزش یا ورزشکردن چه اثراتی بر ما دارد. بههمینترتیب ما اطلاعات روشنی راجع به عدم انجام فعالیت جسمانی کودکان نیز داریم. برخی محققان میزان اهمیت ورزش در زمینهٔ اجتماعی و اقتصادی را نشان دادهاند. درک ما از چنین موضوعات و سؤالات ورزشی، از طریق یک رویکرد منطقی و منظم بهدست میآید که برای افزایش شانس پاسخ صحیح به چنین سؤالات طراحیشدهای (یا بهعبارتدیگر از طریق اجرای تحقیق) انجام میشود.
تحقیق، از «یک ابزار دقیق و منظم حل مسئله» استفاده میکند. تحقیق، شریانی حیاتی برای هر نظام دانشگاهی یا تحصیلی بوده و بهعنوان مبنایی مهم در دانش ورزشی ما بهشمار میرود. در واقع تحقیق کیفی، شریان حیاتی همهٔ نظامهای علمی محسوب میشود و بدون آن، همهٔ نظامها، توانایی درک بهتر مسائل و غلبه بر محدودیتهای موجود را نخواهند داشت.
در حوزهای همچون ورزش، باتوجهبه اهمیت فوقالعادهٔ اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی که دارد، تحقیق نقش حیاتی را ایفا میکند و اخیراً بهعنوان رشتهٔ دانشگاهی مورد توجه قرار گرفته است. بههمین خاطر، دانش ما در مورد ورزش بسیار مهم و حیاتی است؛ مثلاً ما میدانیم که اکثر افراد با تشویق والدین، مدارس، همسالان و یا رسانهها به ورزش روی میآورند؛ همچنین میدانیم که ورزش کارکردهای مختلفی همچون اجتماعی، عاطفی، سیاسی و حیاتی ایفا میکند و میدانیم که ورزش، تجارتی بزرگ است و اینکه پول مربوط به مصرفکننده و هزینههای کلی مرتبط با ورزش، سالبهسال افزایش مییابد.
اینها تنها تعدادی از سؤالات بیشماری است که مبنای طرحهای تحقیقی را در ورزش شکل میدهند.
خواندن کتاب روش تحقیق در تربیت بدنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ تربیتبدنی پیشنهاد میکنیم.