کتاب مدیریت ابتکارات راهبردی
معرفی کتاب مدیریت ابتکارات راهبردی
کتاب الکترونیکی «مدیریت ابتکارات راهبردی» اثری از متخصصان مدرسه کسب و کار هاروارد است که با ترجمهٔ محمدعلی شاه حسینی و گلناز رستمی در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است.
درباره کتاب مدیریت ابتکارات راهبردی
کتاب مدیریت ابتکارات راهبردی در ۵ بخش و ۲۱ فصل به ترتیب زیر کمک میکند تا جلسات ایدهیابی سازمانها بهثمر بنشیند و سایر جلسات نیز مبتکرانهتر برگزار شود.
فصل ۱: راهنمای جلب حمایت برای ایده یا پروژهٔ جدیدتان
فصل ۲: چگونگی جلب حمایت بهمنظور پیشگیری از شکست پروژه.
فصل ۳: شما ابتکار عمل خود را مطرح کردهاید؛ قدم بعدی چیست؟
فصل ۴: کدام طرح ابتکاری را باید اجرا کنید؟
فصل ۵: روش بهتری برای تنظیم اولویتهای راهبردی
فصل ۶: پروژههای بسیار زیاد.
فصل ۷: فرایند بازبینی پورتفولیوی ابتکاری
فصل ۸: پورتفولیوی ابتکاری خود را دوباره تراز کنید.
فصل ۹:پروژهٔ جدید؟ تحلیل نکنید؛ اقدام کنید.
فصل ۱۰: پروژهٔ خود را نظارت و کنترل کنید.
فصل ۱۱: ساخت یک گروه تحولآفرین
فصل ۱۲: کار گروهی در اجرای راهبرد.
فصل ۱۳: چرا پروژههای خوب بههرحال شکست میخورند؟
فصل ۱۴: ۴ راه برای اثربخشی بیشتر در اجرا
فصل ۱۵: یادگیری در گرماگرم ماجرا
فصل ۱۶: چگونه میتوان یک پروژهٔ نوآوری را از یک گروه به گروه دیگر واگذار کرد.
فصل ۱۷: پایدارکردن بهبود فرایند
فصل ۱۸: ابتکار عمل شما به یک «قهرمان خروج» نیاز دارد.
فصل ۱۹: اجرای راهبرد خوب مستلزم ایجاد توازن بین ۴ تنش است.
فصل ۲۰: ۵ روشی که بهترین شرکتها، شکاف راهبرد اجرا را مسدود میکنند.
فصل ۲۱: راهبرد شما باید انعطافپذیر باشد؛ اما اجرا نیز باید چنین باشد.
کتاب مدیریت ابتکارات راهبردی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دانشجویان و دوستداران کتابهای مدیریت و کسبوکار پیشنهاد میشود.
درباره انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
بخشی از کتاب مدیریت ابتکارات راهبردی
«یک روز پرهیجان در پیش دارید. ساعت ۹ صبح یـک جلسـۀ طوفـان فکـر چندبخشـی را اداره خواهید کرد که در آن در زمینـۀ چگـونگی رویـارویی بـا تغییـرات مقـررات جدیـد پیشرو، ایدههـای جدیـدی ارائـه خواهـد شـد. سـاعت ده صـبح در نشسـت - دوماهـه - شرکت خواهید کرد که در آن پیشرفت دهها پروژهٔ نوآورانه که بهوسیلۀ بخش شـما اجـرا میشوند، بررسی خواهد شد. در ساعت یک بعـدازظهر طـرح کسـبوکـار بـرای پیشـبرد مطالعات مقدماتی را به مدیران واحد خود ارائه میدهید که هدف آن، دستیابی به فرهنگ شرکتی دوستانهتر با والدین شـاغل اسـت. هـر سـه مـورد ذکرشـده نمونـههـایی از ابتکـار هستند و برنامۀ زمانی شما شامل این نمونههاست. هـر جلسـه بـا گـروه متفـاوتی ۱ راهبردی برگزار میشود که به طور مشخص برای همان موضوع تشکیل شدهاند. احتمالاً هیچ یک از اینها جزو «کار روتین» شما نیست.»
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه