کتاب خدا دوست من است
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خدا دوست من است
«خدا دوست من است: راهنمایی، برای ارتباط کودکان با خدا» نوشته لیزا او. انگلهارت(-۱۹۵۳) است.
در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم:
«ما چطور میتوانیم به کودکان کمک کنیم به خدا نزدیک شوند؟ و او را مثل دوستی با محبت، خردمند، دانا و یاریرسان ببینند؟
کودکان چهار تا ششساله، به شدت آمادگی دارند که از خدا تصویری خیرخواه و مهربان در ذهن بپرورانند یا او را خدایی ببینند که در پی تنبیه آنها و انتقامجویی است. تلاش کنید این ذهنهای کوچک و تأثیرپذیر را با خدایی آشنا کنید که دوستی آرام و مهربان است. بچههای کوچک خیلی سریع با خدایی ارتباط برقرار میکنند که گرمای محبتش از آغوش مادرشان گرمتر است و بهتر از یک پرندة مادر که از جوجههایش مراقبت میکند، مراقب آنهاست. اینکه بدانند خدا همیشه و همهجا در کنار آنهاست، میتواند ترس از تنها ماندن را که در این سن اکثر کودکان در دلشان دارند کمتر کند.
کودکان هفت تا نهساله، زندگی را واقعبینانهتر تجربه میکنند و میخواهند شناخت بهتری از خدا پیدا کنند. شما میتوانید به ایشان یادآوری کنید که ما خدا را از طریق آفرینش فوقالعادهای که انجام داده و میدهد، میشناسیم. از اتمها گرفته تا کهکشانها، از تارهای ظریف عنکبوت تا درهها و رودها. «رد پای خدا» همهجا هست. اما خدا، نه فقط خالق هستی، که دوست و رفیق ماست. از آنجا که کودکان در این سن بیشتر از قبل اجتماعی میشوند، بهتر میتوانند معنای دوستی خدا را درک کنند.
با فرزندانتان از زمانهایی بگویید که خودتان حضور خدا را به عنوان یک دوست، حس کردهاید. بگذارید آنها ببینند شما دقایقی را در حال دعا کردن با این دوست ویژه سپری میکنید. به آنها بگویید چرا و چطور دعا میکنید. به آنها یاد بدهید چگونه صمیمانه و آزادانه با خدا «گفتوگو» کنند، زیرا او، همواره شنوندهای مهربان و دقیق است.»
آدمها با هم فرق میکنند؛ راهنمایی برای پیشداوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوتها (جلد بیست و دوم)
کریستین آدامز
کودک مهربانمایکلین ماندی
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزشهای واقعی در زندگی (مهارتهای زندگی جلد یازدهم)جان مارک فالکنهاین
شادیبگونیا ایبارولا
حرفهایت را به خدا بگو (مهارتهای زندگی جلد بیست و هفتم)مایکلین ماندی
من حسودمایزابل توماس
وقتی راستش را نمی گویم چه طوفانی به پا می شودجولیا کوک
همان ستارهای باش که هستیسوزان هیبور اوکیف
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارتهای زندگی جلد هشتم)مایکلین ماندی
کیکی؛ زندگی زیبای منکایلا می
گفتم نه!جولیا کوک
احترامتد اونیل
بخشش، آرامشی برای قلب کوچکتکارول آن مارو
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)جی. اس. جکسون
تو بی نظیریمکس لوکیدو
چغلی نکن!جولیا کوک
درست و نادرستبرزو سریزدی
زنده باد حقوق شهروندیسیلوی ژیرارده
دلم میخواهد هر کاری دوست دارم بکنم!جولیا کوک
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
وقتی کتاب رو خوندم مخاطب کتاب رو تنها برای کودکان ندیدم نیاز این کتاب برای ما آدم بزرگا بیشتر از بچه ها نباشه کمتر نیست ...
عالی بود
کتاب بسیار کوتاه ولی بسیار دلنشین و آموزنده و مفید و دوست داشتنی مناسب برای همه سنین هست و حس خوبی به آدم میده ممنون از طاقچه
خوندن این کتاب زیاد زمان نمیبره اما میتونه زمان زیادی شمارو توی فکر فرو ببره. اما همان طور که در قرآن آمده اگر اهل تفکر باشید به حقانیت آن پی خواهید برد، کتاب برای کودکان نوشته شده اما بزرگ ترها
این مجموعه کتاب ها خیلی خوبن.وای که چقدر دوست شون دارم. نه تنها مناسب کودکان که مناسب بررگسالان هم هستن. فقط اونجا رو دوست نداشتم که گفت اگه زیبا نیستی ، عیبی نداره. با این حرف داریم از نقاش ایراد می
بسیار قشنگ و ساده💙