خواندن نظراتمعرفی کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارتهای زندگی جلد بیست و ششم)
«جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش» جلد بیست و ششم از مجموعه مهارتهای زندگی صابرین است که به کودکان اصول بازی و ورزش عادلانه و جوانمردانه را میآموزد.
مجموعه مصور مهارتهای زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعهای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روانشناسانه است که کتابهای آن اطلاعات مفیدی درباره مهارتهای کاربردی روزانه، مهارتهای فردی، مهارتهای اجتماعی و رفتاری به کودکان میآموزند.
کودک مهربان
مایکلین ماندی
حرفهایت را به خدا بگو (مهارتهای زندگی جلد بیست و هفتم)مایکلین ماندی
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارتهای زندگی جلد بیستم)مایکلین ماندی
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارتهای زندگی جلد هشتم)مایکلین ماندی
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)جی. اس. جکسون
خجالتیبودن بد نیست؛ چگونه کمرویی را به نقطهی قوت تبدیل کنیم (مهارتهای زندگی جلد هجدهم)جی. اس. جکسون
شهربازی هوش هیجانی؛ کودک راه حل مداررضاعلی نوروزی
دوست خوبکریستین ای. آدامز
راکتورهای غشایی برای فرایندهای تولید هیدروژنفرامرز هرمزی
دیگر نگران نیستم!کریستین ای. آدامز
ما اینجا زندگی می کنیم؛ عددهاالیور جفرز
آدمها با هم فرق میکنند؛ راهنمایی برای پیشداوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوتها (جلد بیست و دوم)کریستین آدامز
سوختم، سوزاندمسامیا دلیری
قطعه ۲۶ (جلد اول)حسین قدیانی
اینترنت شبیه چاله استشونا آینز
اخلاق خوبژولیت گارشه دجز
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
درست نیست سقف رویاهای بچه رو محدود کنیم و تو مغزش فرو کنیم یه سری کارا فقط واسه دیگرانه. به نظرم اون قسمت اصول ایمنی به جای اینکه بگه بذار فقط ورزشکار های حرفه ای این ورزشو انجام بدن بهتر بود که
معلوم نیست کتاب والدین یا کودکان ظ!
توصیه های اخلاقی اونهم انقدر مستقیم برای کودک مناسب نیست...