دانلود و خرید کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم) دنیل گریپو ترجمه برزو سریزدی
تصویر جلد کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)

معرفی کتاب جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)

«جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش» جلد بیست و ششم از مجموعه مهارت‌های زندگی صابرین است که به کودکان اصول بازی و ورزش عادلانه و جوانمردانه را می‌آموزد. مجموعه مصور مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعه‌ای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روان‌شناسانه است که کتاب‌های آن اطلاعات مفیدی درباره مهارت‌های کاربردی روزانه، مهارت‌های فردی، مهارت‌های اجتماعی و رفتاری به کودکان می‌آموزند.
درست و نادرست
برزو سریزدی
تاثیرپذیری، خودت باش!
جیم آئور
ایست! زورگویی ممنوع (جرئت‌ورزی، کار گروهی)
بدری مشهدی
اخلاق خوب
ژولیت گارشه دجز
شادی
بگونیا ایبارولا
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخاب‌های سالم (مهارت‌های زندگی جلد پانزدهم)
جی.اس. جکسون
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارت‌های زندگی جلد هشتم)
دوست خوب
کریستین ای. آدامز
وقتی راستش را نمی گویم چه طوفانی به پا می شود
کاش زنده بود
جولیا کوک
کی همه چی را بلده؟ (درباره خودآگاهی)
بدری مشهدی
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزش‌های واقعی در زندگی (مهارت‌های زندگی جلد یازدهم)
جان مارک فالکنهاین
حرف‌هایت را به خدا بگو (مهارت‌های زندگی جلد بیست و هفتم)
مایکلین ماندی
دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)
جی.اس. جکسون
وقتی غذا می‌خوریم
کری فین
elaheh
۱۳۹۹/۰۶/۰۲

درست نیست سقف رویاهای بچه رو محدود کنیم و تو مغزش فرو کنیم یه سری کارا فقط واسه دیگرانه. به نظرم اون قسمت اصول ایمنی به جای اینکه بگه بذار فقط ورزشکار های حرفه ای این ورزشو انجام بدن بهتر بود که

- بیشتر
Mahdi Hoseinirad
۱۳۹۸/۰۸/۱۷

معلوم نیست کتاب والدین یا کودکان ظ!

۱۳۹۹/۰۹/۱۸

توصیه های اخلاقی اونهم انقدر مستقیم برای کودک مناسب نیست...

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۵۰%