دانلود و خرید کتاب اخلاق خوب ژولیت گارشه دجز ترجمه برزو سریزدی

معرفی کتاب اخلاق خوب

«اخلاق خوب: راهنمایی، برای گرفتن تصمیم‌های درست» نوشته ژولیت گارشه دِجز از مجموعه کتاب‌های آموزش مهارت‌های زندگی است. شما والدین در جایگاه ویژه‌ای برای آموختن اخلاق خوب و شایسته به کودکان هستید. شما می‌توانید بینش‌های مثبتی را به آن‌ها بیاموزید که اندیشه‌های نیک را در رفتار و کردارشان بازتاب دهد و از ایمان و منطق هم دور نمانند. زمانی که ما خودمان الگوی رفتار خوب برای فرزندانمان می‌شویم، به آن‌ها یاد می‌دهیم که فضیلت‌های رفتاری را به عادت تبدیل کنند. این کتاب، مفهوم پایه‌ای و ساده فضیلت‌های اخلاقی را به کودکان آموزش می‌دهد. مطالب این کتاب، به کودکان کمک می‌کند رفتارهای درست را بشناسند و تشخیص بدهند. کودکان خردسال هربار می‌توانند فقط با یک رفتار درست، آشنا شوند. هرقدر شخص مسن‌تر و فهمیده‌تر می‌شود، به توانایی بیشتری برای پیاده کردن اخلاق نیکو در رفتار روزمره‌اش دست می‌یابد. زمانی که کودک با اهمیت اخلاق خوب آشنا می‌شود و آن را به کار می‌گیرد، آن را به بخشی از شیوه زندگی و عاداتش تبدیل می‌کند. البته این کار ساده‌ای نیست. همیشه چالش‌ها و سختی‌هایی پیش می‌آید و به نظر می‌رسد فرهنگ امروزه، در تضاد با فضیلت‌های اخلاقی است. اما اگر شخصی ایمان به خداوند را در دلش نگه دارد، در رویارویی با سختی‌های زندگی هم می‌تواند بهترین صفات خود را بروز دهد. افراد با ایمان، درک می‌کنند که: «رنج، پایداری می‌آفریند، و پایداری شخصیت می‌سازد.» پس از سال‌ها دست‌وپنجه نرم کردن با مشکلات، تمرین رفتار درست و پرورش شخصیت، کودک وارد مرحله بزرگسالی می‌شود؛ درحالی که بذر اخلاق نیک و پسندیده الهی در وجودش بارور شده است. ما امیدواریم شما هنگام پرورش کودکانتان، اوقات خوشی را تجربه کنید. این کتاب، فقط شروع این راه است. خلاقیت داشته باشید. یادتان نرود وقتی آن‌ها رفتار خوبی از خود نشان می‌دهند، تشویق‌شان کنید. هر قدم کوچک ِ آن‌ها را در مسیر درست، قدر بدانید.
elaheh
۱۳۹۹/۰۶/۰۸

عالی عالی هر چه قدر بگم کم گفتم خلاصه ای از نیک ترین کردارها و فضیلت های اخلاقی که برای آموزش و پرورش همه کودکان لازمه!

درست و نادرست
برزو سریزدی
تاثیرپذیری، خودت باش!
جیم آئور
اعتماد به نفس
دوست خوب
کریستین ای. آدامز
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخاب‌های سالم (مهارت‌های زندگی جلد پانزدهم)
جی.اس. جکسون
مقصر بودن
بگونیا ایبارولا
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارت‌های زندگی جلد هشتم)
راهنمای آزاداندیشی
دن بارکر
کاش زنده بود
جولیا کوک
همکاری در یک روز شیری (حل مسئله، کار گروهی)
بدری مشهدی
بخشش، آرامشی برای قلب کوچکت
کارول آن مارو
خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)
جی. اس. جکسون
ترس
‌‫۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشن‌گرفتن در خانه‬‌‬
شاندو واردا
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
روشنگر
صابر قاسمی
زمانی دور از تکنولوژی؛ راهنمای کودک برای فاصله‌گرفتن از فضای مجازی و تفریح در دنیای واقعی (مهارت‌های زندگی جلد هفدهم)
مالی ویگانت
امان از دست زورگوها
ترور رومین
حرف‌هایت را به خدا بگو (مهارت‌های زندگی جلد بیست و هفتم)
مایکلین ماندی
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارت‌های زندگی جلد بیست و ششم)
دنیل گریپو