کتاب دوست خوب
خواندن نظراتمعرفی کتاب دوست خوب
«دوست خوب» نوشته کریستین ای. آدامز(-۱۹۳۵) و تصویرگری آر. دبلیو. الی است.
همه کودکان به دوست نیاز دارند. برای داشتن دوست، کودک باید یاد بگیرد خود دوست خوبی باشد. اما واضح است که کودکان با مهارتهای بالای اجتماعی متولد نمیشوند. آنها باید یاد بگیرند چطور دوست پیدا کنند، دوستهای خوب را بشناسند و دوستیشان را حفظ کنند.
مهمترین عامل در این میان، چگونگی رفتار با کودک در خانه و مدرسه است. دیدگاه پذیرش و بخشش در مقابل سرزنش و انتقاد، در زندگی اجتماعی کودک تأثیر بسزایی دارد. مثلاً حکم صادر کردن برای کودک به جای صحبت کردن دربارة تصمیمهای مختلف با او، باعث میشود او نیز در اجتماع رفتاری زورگویانه و ریاستطلبانه پیدا کند.
در قدم دوم، بزرگسالان میتوانند به کودک یاد بدهند زمانی که مرتکب اشتباهی میشود، با خودش مهربان باشد. این کار باعث میشود او نیز اشتباه دوستانش را با محبت بیشتری بپذیرد. با نشان دادن رفتاری مهربانانه و حمایتگرایانه، بزرگسالان به کودکان میآموزند دوستان بهتری باشند.
قدم سوم این است که بزرگسالان حس همدردی را در کودک پرورش دهند. آنها باید در زمانهای مناسب، سوالهای کلیدی بپرسند. مثلاً: «فکر می کنی وقتی به رایان گفتی احمق، چه احساسی به او دست داد؟» با صحبت کردن در مورد احساسات و افکار مرتبط با هر رفتار، کودکان کمکم یاد میگیرند موقعیت و دیدگاه طرف مقابل را درک کنند. سؤال مناسبی که در این مواقع میتوان پرسید این است: «به نظرت دفعه بعد که عصبانی شدی، بهترین کاری که می توانی انجام دهی چیست؟ چه انتخابهایی داری؟»
ما با نشان دادن حق انتخابهای اجتماعی به کودکان، کمکشان میکنیم که از رفتارهای مخرب فاصله بگیرند و از سوی جامعه، پس زده نشوند. خیلی از کودکان با مهارتهای رفتار اجتماعی آشنا نیستند. آنها برای حل مشکلات خود، کاملاً متکی به والدین و بزرگسالان خود هستند.
هر کودکی باید یاد بگیرد چطور یک دوستی را شکل بدهد و آن را پرورش بدهد. با به کار بردن رهنمودهای مثبت این کتاب و صحبت کردن با کودکان در مورد مباحث مطرحشده در آن، میتوانید همان کسی باشید که فرزندتان به آن نیاز دارد ـ یک دوست واقعی.
عصبانیشدن همیشه بد نیست
مایکلین ماندی
درست و نادرستبرزو سریزدی
احترامتد اونیل
من غمگینمهایده کروبی
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
خالیبندی!جولیا کوک
مقصر بودنبگونیا ایبارولا
من حسادت نمی کنمبرزو سریزدی
نه شنیدن را دوست ندارم!جولیا کوک
شهرها، طراحی و تکاملاستفن مارشال
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارتهای زندگی جلد بیست و ششم)دنیل گریپو
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزشهای واقعی در زندگی (مهارتهای زندگی جلد یازدهم)جان مارک فالکنهاین
تاثیرپذیری، خودت باش!جیم آئور
مهارت های زندگی پیش دبستانیفریده اسدی
دیگر از قلدرها نمیترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)جی.اس. جکسون
زبان برای رنجاندن نیستالیزابت وردیک
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
عالی بود
فوق العاده
این مجموعه کتاب ها رو هم به کودکان و هم به بزرگسالان توصیه می کنم. آموزنده و جذاب و کاربردی ان😍🤩
عالیییییییییییییییییییییییییییییییی
نخوندمش باید جالب باشه