کتاب کودک مهربان
خواندن نظراتمعرفی کتاب کودک مهربان
«کودک مهربان» کتاب بیست و یکم از مجموعه مهارتهای زندگی صابرین است. این کتاب به کودکان مهربان بودن را آموزش میدهد و درباره مهربانی کردن بهجا و نابهجا، مطالبی آموزنده و تصاویری جذاب دارد.
مجموعه مصور مهارتهای زندگی انتشارات صابرین برای کودکان، مجموعهای بزرگ و نگارش یافته بر اساس اصول علمی و روانشناسانه است که کتابهای آن اطلاعات مفیدی درباره مهارتهای کاربردی روزانه، مهارتهای فردی، مهارتهای اجتماعی و رفتاری به کودکان میآموزند.
عصبانیشدن همیشه بد نیست
مایکلین ماندی
حرفهایت را به خدا بگو (مهارتهای زندگی جلد بیست و هفتم)مایکلین ماندی
آدمها با هم فرق میکنند؛ راهنمایی برای پیشداوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوتها (جلد بیست و دوم)کریستین آدامز
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزشهای واقعی در زندگی (مهارتهای زندگی جلد یازدهم)جان مارک فالکنهاین
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)جی. اس. جکسون
دلم میخواهد هر کاری دوست دارم بکنم!جولیا کوک
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارتهای زندگی جلد دوازدهم)کریستین آدامز
ایست! زورگویی ممنوع (جرئتورزی، کار گروهی)بدری مشهدی
چغلی نکن!جولیا کوک
دیگر از قلدرها نمیترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)جی.اس. جکسون
تلفن همراه مزاحمجولیا کوک
گفتم نه!جولیا کوک
اخلاق خوبژولیت گارشه دجز
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
خالیبندی!جولیا کوک
کی همه چی را بلده؟ (درباره خودآگاهی)بدری مشهدی
عصبانیشدن همیشه بد نیست
مایکلین ماندی
حرفهایت را به خدا بگو (مهارتهای زندگی جلد بیست و هفتم)مایکلین ماندی
شکرگزاری؛ راهنمایی برای شکرگزار بودن کودکان (مهارتهای زندگی جلد هشتم)مایکلین ماندی
مدرسهی دوستداشتنی منمایکلین ماندی
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارتهای زندگی جلد بیستم)مایکلین ماندی
حق داری غمگین باشیمایکلین ماندی
از روزهای مدرسه لذت ببر!مایکلین ماندی
خدانگهدار خانهی قدیمی، سلام خانهی جدیدمایکلین ماندی
رهایی از اضطرابمایکلین ماندی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
همونطور که خود نویسنده هم گفته نه تنها برای کودکان ، که برای بزرگسالان هم مناسبه یادآور خوبیه برای اهمیت مهربانی و بخشش و انعطاف پذیری
عالیه ... چقدر خوبه برا بچه مدرسه ای هامون اینارو بخونیم عالیه عالیههه من خودم تصمیم گرفتم تموم جلدها رو هرچقدرم گرون باشه برای بچه هام بخرم و تو خونه داشته باشم حس میکنم زیباترین هدیه ست براشون
داستان خاصی نداره و فقط یه سری نکته رو به زبان ساده بیان کرده کسل کننده است ...
کلا این مجموعه عالیه و نکته های مهم تربیتی خوب پیاده بیان میکنه
بگذار صلح از درون من آغاز شود.