معرفی و دانلود کتاب رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)subscriptionAvailable

۴.۴ امتیاز(از ۱۴ رأی)
مایکلین ماندی، برزو سریزدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)

بزرگترها همیشه فکر می‌کنند همه‌چیز در دنیای بچه‌ها خوب و شیرین است و آنها همیشه به دور از استرس‌های بزرگترها و فشارهای روحی و جسمی آنها هستند. اما در حقیقت کودکان آن‌قدرها هم که ما فکر می‌کنیم روزگار ساده و آرامی ندارند. آنها استرس‌های گوناگونی را تجربه می‌کنند، استرسی که ناشی از رشد طبیعی آنها است، استرس مربوط به مسایل فرهنگی (جبرها و هیجانات خانوادگی و اجتماعی) و استرس‌های دیگر. «رهایی از استرس» کتاب راهنمایی برای والدین است تا از استرس کودکانشان در موقعیت‌های گوناگون، بکاهند. مایکلین ماندی در این کتاب اول به تعریف استرس پرداخته و عوامل استرس‌زا را معرفی کرده است. سپس روش‌های مقابله با استرس را درکودکان توضیح داده و به صورت راه کارهایی عملی آموزش داده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان، روان‌شناسی کودک و نوجوان

کتاب خیلی خوبیه و علاوه بر بچه ها، والدینشون هم باید این کتاب رو بخونند

psychologist
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۴/۱۰

این کتاب بیشتر حالت تئوری داشت و تکنیکی ارائه نمیده واسه مدیریت استرس کودکان...ولی برای اینکه بچه ها با مفهوم استرس آشنا بشن موثر هست

سیده مریم
۱۴۰۵/۰۲/۰۶

نکات کوتاه و مفهومی برای بچه ها

Yasmin
۱۴۰۱/۰۷/۲۱

کتابی بسیار کاربردی که با زبانی ساده علت استرس و حالات ان را بیان کرده و به دنبال راه حل جلوگیری از اسیب رساندن ان می باشد

کاربر 9720827
۱۴۰۵/۰۳/۰۹

عالی بود حتی برای بزرگترها

دیگر نگران نیستم!
کریستین ای. آدامز
دیگر از قلدرها نمی‌ترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)
جی.اس. جکسون
زمانی دور از تکنولوژی؛ راهنمای کودک برای فاصله‌گرفتن از فضای مجازی و تفریح در دنیای واقعی (مهارت‌های زندگی جلد هفدهم)
مالی ویگانت
کودک مهربان
مایکلین ماندی
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخاب‌های سالم (مهارت‌های زندگی جلد پانزدهم)
جی.اس. جکسون
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزش‌های واقعی در زندگی (مهارت‌های زندگی جلد یازدهم)
جان مارک فالکنهاین
صد و یک بازی مهارت‌های زندگی
برنی بید گروبر
حرف‌هایت را به خدا بگو (مهارت‌های زندگی جلد بیست و هفتم)
مایکلین ماندی
پرورش فرزند با داستان های سازنده
پل اسمیت
امان از دست دار و دسته‌های مدرسه
ترور رومین
خواهرها و برادرها؛ کتابی درباره‌ی اختلاف بین خواهرها و برادرها (مهارت‌های زندگی جلد بیست و نه)
آر. دبلیو الی
خانواده مهم‌تر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزش‌تر است (مهارت‌های زندگی جلد بیست و سوم)
جی. اس. جکسون
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز
من خودم را باور دارم