نویسنده:مایکلین ماندی
انتشارات:انتشارات صابرین
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارتهای زندگی جلد بیستم)
بزرگترها همیشه فکر میکنند همهچیز در دنیای بچهها خوب و شیرین است و آنها همیشه به دور از استرسهای بزرگترها و فشارهای روحی و جسمی آنها هستند. اما در حقیقت کودکان آنقدرها هم که ما فکر میکنیم روزگار ساده و آرامی ندارند. آنها استرسهای گوناگونی را تجربه میکنند، استرسی که ناشی از رشد طبیعی آنها است، استرس مربوط به مسایل فرهنگی (جبرها و هیجانات خانوادگی و اجتماعی) و استرسهای دیگر.
«رهایی از استرس» کتاب راهنمایی برای والدین است تا از استرس کودکانشان در موقعیتهای گوناگون، بکاهند. مایکلین ماندی در این کتاب اول به تعریف استرس پرداخته و عوامل استرسزا را معرفی کرده است. سپس روشهای مقابله با استرس را درکودکان توضیح داده و به صورت راه کارهایی عملی آموزش داده است.
نوع
نوع
کتاب خیلی خوبیه و علاوه بر بچه ها، والدینشون هم باید این کتاب رو بخونند
این کتاب بیشتر حالت تئوری داشت و تکنیکی ارائه نمیده واسه مدیریت استرس کودکان...ولی برای اینکه بچه ها با مفهوم استرس آشنا بشن موثر هست
کتابی بسیار کاربردی که با زبانی ساده علت استرس و حالات ان را بیان کرده و به دنبال راه حل جلوگیری از اسیب رساندن ان می باشد
اصلا کمکی نکرد❌❌❌