کتاب معماری تمیز (Clean Architecture)
معرفی کتاب معماری تمیز (Clean Architecture)
کتاب معماری تمیز (Clean Architecture) نوشتهٔ رابرت سی مارتین و ترجمهٔ مهرداد عباسی و سیدمرتضی قائم مقامی است. نشر تولید علم فرزانگان برنا این راهنمای استادی در طراحی و ساختار نرمافزار را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب معماری تمیز (Clean Architecture)
کتاب معماری تمیز (Clean Architecture) به ماگفته است که با اعمال قوانین جامع معماری نرمافزار، میتوانیم بهطور چشمگیری بهرهوری توسعهدهنده را در طول عمر هر سیستم نرمافزاری بهبود بخشیم. نویسندهٔ این کتاب، متخصص چیرهدست مشهور نرمافزار، این قوانین را بیان کرده و به ما در استفاده از آنها کمک میکند. رابرت سی مارتین با بیش از نیمقرن تجربه در محیطهای نرمافزاری قابلتصور، به ما گفته است که چه گزینههایی را باید انتخاب کنیم و چرا آنها برای موفقیت ما بسیار حیاتی هستند. این کتاب سرشار از راهحلهای منطقی و کامل برای چالشهایی واقعی است که ما با آن روبهرو هستیم؛ مواردی که پروژههای ما را بهسمت موفقیت برده یا شکست میدهد. پس از خواندن کتاب حاضر میآموزید که معماران نرمافزار نیازمند چه دستورالعملها و شیوههایی برای دستیابی به هدف خود هستند، بر اصول اساسی طراحی نرمافزار بهمنظور آدرسدهی توابع و جداسازی کامپوننتها و مدیریت دادهها تسلط پیدا میکنید، متوجه میشوید که چگونه پارادایمهای برنامهنویسی با محدودکردن توسعهدهندگانْ اصولی را به آنها تحمیل میکنند، درک میکنید چه چیزی بسیار مهم و حیاتی و چه چیزی فقط یک موضوع جزئی است، ساختارهای بهینه و سطحبالا را برای وب، بانک اطلاعاتی، تیک کلاینت، کنسول و برنامههای توکار اجرا میکنید، مرزها و لایههای مناسب را تعیین کرده و کامپوننتها و سرویسها را سازماندهی میکنید و درمییابید که چرا طرحها و معماریها اشتباه میشوند و چگونه میتوان از این شکستها جلوگیری یا آنها را تصحیح کرد.
خواندن کتاب معماری تمیز (Clean Architecture) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد طراحی و ساختار نرمافزار، به هر معمار نرمافزار یا علاقهمند معماری نرمافزار، تحلیلگر سیستم، طراح سیستم و مدیر نرمافزار و همچنین به هر برنامهنویسی که باید طرحهای شخص دیگری را عملی کند، پیشنهاد میکنیم.
فهرست مطالب کتاب معماری تمیز (Clean Architecture)
فصل ۱: طراحی و معماری چیست؟
فصل ۲: داستان دو ارزش