کتاب زمان و مکان در داستان مدرن
معرفی کتاب زمان و مکان در داستان مدرن
کتاب زمان و مکان در داستان مدرن نوشتهٔ وزلی کورت و ترجمهٔ فرناز گنجی و محمدباقر اسماعیل پور است. انتشارات آوند دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب زمان و مکان در داستان مدرن
کتاب زمان و مکان در داستان مدرن به تجزیه، تحلیل و نقد فضای فرهنگی رمانهای ۶ نویسندهٔ دوران مدرن پرداخته است. انعکاس حوادث و شخصیتها در داستانهای توماس هاردی، جوزف کنراد، ویلیام گلدینگ، ای.ام. فورستر، گراهام گرین و موریل اسپارک، مبنای نقد فضا و مکان جامعه قرار گرفته است. پروفسور وزلی کورت که استاد مدرنیته در دانشگاه فلوریدا بوده است، ضمن کالبدشکافی جامعهٔ مدرن در سالهای ۱۹۲۰ تا ۱۹۸۵ میلادی، تحولات ناشی از مدرنیسم را تجزیهوتحلیل کرده است. این کتاب که بیش از زمان و فضا، درمورد مکان در قالب داستان سخن گفته، با گفتوگویی با نویسنده آغاز شده است.
خواندن کتاب زمان و مکان در داستان مدرن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران هنر داستاننویسی و نقد ادبی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زمان و مکان در داستان مدرن
«با وجود بیتوجهیهای گسترده به زبان فضا و مکان در گفتمان روایی توسط نظریات مدرن و گفتمانهای نقد، استثناهایی هم وجود دارد که به بعضی از آنها اشاره میکنم. ادوارد سعید، که قبلاً به او اشاره شد، یکی از این نظریات را بیان میکند. او خاطر نشان میکند ما بعضی از داستانهای بلند را با چنان توجهی به فناپذیری میخوانیم که نقش فضا، جغرافیا و مکان در آنها را نادیده میگیریم و مهمتر از آن این که ما داستانهای بلند را در بررسی کلی زمان از نقش فرهنگی آنان در یک بافت تاریخی قرار میدهیم، یعنی ایجاد راهیی برای آن که جامعهی انگلیس گذشتهی خود را بپزیرد، خود را با زمان حال تطابق دهد و آینده را رقم بزند.»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۳۷۲ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۳۷۲ صفحه
نظرات کاربران
ترجمه کتاب روان و درست است. اما یک نکته مهم وجود دارد و آن اینکه کتاب بر پایه رمانها و نویسندگانی پیش رفته که در ایران کمتر شناخته و خواندن شده هستند و این باعث کم رنگ شدن درک مطالب کتاب