دانلود و خرید کتاب قصه های کلبه آبی الوی باربا دومینگس ترجمه همایون نوری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قصه های کلبه آبی

کتاب قصه های کلبه آبی

معرفی کتاب قصه های کلبه آبی

کتاب قصه های کلبه آبی نوشتهٔ الوی باربا دومینگس و ترجمهٔ همایون نوری است. انتشارات نسل روشن این داستان‌ها را برای گروه سنی کودک و نوجوان روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب قصه های کلبه آبی

کتاب قصه های کلبه آبی با ۲ پاراگراف آغاز می‌شود که راوی در آن‌ها از یک کلبهٔ آبی می‌گوید و می‌گوید که اگر گذر شما به آن افتاد، حتماً در بزنید. اگر عموی راوی درون کلبه باشد، در را با لبخندی همیشگی به روی شما باز می‌کند و شما ریش‌های خاکستری‌اش را که با خرده‌های شکلات لکه‌لکه شده‌اند، می‌بینید. عموی این راویْ عاشق شکلات است و اگر برایش یکی یا دو تا شکلات ببرید، به درون کلبه دعوتتان می‌کند و برای قدردانی شما را به یک عصرانهٔ خوشمزه و یکی از داستان‌های شنیدنی‌اش میهمان خواهد کرد. او ۱۰۰ داستان و حکایت کودکانه می‌داند و هرگز از تعریف‌کردن آن‌ها برای کسی که بخواهد گوش کند، خسته نمی‌شود.

شما در این کتاب، چند تا از داستان‌های کوتاهی را که عموی راوی برای او تعریف کرده و حالا به‌خاطر دارد، خواهید خواند. عنوان برخی از این داستان‌ها عبارت است از «سفر دُرنایی به نام لوپاس»، «پسرک، پنگوئن و لاک‌پشت»، «گربه‌ای به نام موریس»، «آقای نویسنده و توکاهای سیاه» و «کتاب خواندن به رشد کمک می‌کند».

داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب قصه های کلبه آبی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب قصه های کلبه آبی

«سربازها به همین راحتی قصه‌ای را که رامیرو برای‌شان تعریف کرد، باور نکردند و آتااولفو را دستگیر و در سلولی زندانی کردند؛ اما بعد از یک هفته، همهٔ زندان‌بان‌ها باورشان شد که آن زندانی انسانی معمولی نیست. تمام طول روز و شب را دور یک مسیر دایره‌ای درون سلولش، بدون اینکه از کاری که با او کرده‌اند کوچک‌ترین ناله یا شکایتی کند راه می‌رفت. وقتی فرماندهٔ نگهبانان این را فهمید، متوجه شد که رامیروی باغبان از همان اول راست می‌گفت و آن غریبه باید هر چه زودتر به شورای شهر معرفی شود. شورای شهر از پیرترین، عاقل‌ترین و مهربان‌ترین مردهای شهر تشکیل شده بود. این سه مرد شهر را با پرهیزگاری، عدالت و دانایی اداره می‌کردند. صبح روز بعد وقتی که اعضای شورای شهر برای شنیدن حرف‌ها و دیدن مدارک و گوش دادن به ماجرای آن مسافر خستگی‌ناپذیر جمع شدند، فضایی غیرعادی بین شهروندان در سالن شورا برپا بود. ماجرای آن زندانی که نمی‌توانست از راه رفتن جلوگیری کند؛ مثل صدای توپ در سراسر شهر پیچیده بود و در خیابان‌ها، در غذاخوری‌ها و در بازارها بحث‌های گروهی در مورد اینکه شورا باید چه تصمیمی دربارهٔ آن مرد غیرعادی بگیرد، درگرفته بود.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

حجم

۶۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۱۱۴ صفحه

قیمت:
۳۲,۰۰۰
تومان