معرفی و دانلود رایگان کتاب مبدأ

امین امیدوار
انتشارات:
انتشارات آرنا

معرفی کتاب مبدأ

«مبدأ» داستانی است از امین امیدوار(-۱۳۶۷)، نویسنده معاصر ایرانی. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «کودکی بسیار سریع گذشت، نامم رامین بود. اختلافات پدر و مادرم بسیار زیاد بود و دائماً دعوا می‌کردند. من تنها فرزند خانواده بودم اما جنگ میان پدر و مادر، میدانی برای محبت به من نمی‌گذاشت. خواب‌ها و رؤیاهای کودکانه‌ام پر از اضطراب و ترس حاصل از محیط متشنج خانه بود. بزرگ‌تر که شدم علائم اضطراب و نگرانی در رفتارم مشهود بود. هیچ‌گاه نتوانسته بودم طعم حمایت والدین و امنیت را بچشم. احساس تنهایی می‌کردم و اعتمادبه‌نفسی نداشتم. در ارتباط برقرار کردن و حتی حرف زدن مشکل داشتم و از رقابت می‌ترسیدم. اما با تمام این اوصاف خانواده داشتم! به‌هرحال خانه‌ای بود و حمایت مالی آن‌ها و وقتی خودم را با یتیم‌ها و دست‌فروش‌ها مقایسه می‌کردم راضی می‌شدم. یازده سال داشتم که زمزمه‌های جنگ جهانی شروع شد. تمام اخبار، تلویزیون، صحبت‌های مجالس دوستانه، خانوادگی و همکاران درباره جنگ و خطرات و اضطراب‌های ناشی از آن بود. دنیا در تمام زمینه‌ها پیشرفت کرده بود جز اخلاقیات که پیشرفت آن معکوس بود. ماشین‌های پرنده، پزشکی و درمان برای تمام بیماری‌ها، فضاپیماهایی با سرعت نور، استخراج معادن در سیاره‌های دیگر هیچ‌کدام باعث این نشده بود که انسان‌ها دست از زیاده‌خواهی بردارند. انگار انسان از صلح و ثبات بیزار بود، از گذشت و بخشش بی زار بود. انگار انسان عاشق حرص و طمع و حسادت بود! تأثیرات اخبار جنگ حتی میان صحبت‌های کودکانه همبازی‌هایم نیز نفوذ کرده بود. هومن می‌گفت پدرش گفته اگر جنگ شود همه‌چیز نابود می‌شود و دیگر نمی‌توان بر روی سیاره زمین زندگی کرد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبدأ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمبدأ
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان

SARA
۱۳۹۵/۰۹/۲۳

خیلی از انتشارات آرنا ممنونم ک همه کتاب هاش رو رایگان تو طاقچه گذاشته .خدا خیرتون بده ان شاءالله..

۱۳۹۷/۰۵/۰۳

کاش قدر این کتاب هارو میدونستیم کارگردان های ایران باید از این کتاب فیلم بسازند واقعا محشر می شه

۱۳۹۹/۰۳/۱۰

عالی بود. فوق العاده . اصلا قابل توصیف نیست. ممنونم از نویسنده محترم و طاقچه که این کتاب رو در اختیار کاربران قرار داده

shadi
۱۳۹۷/۰۶/۳۰

از لحاظ مفهومی و موضوع کتاب خوبی بود

Mil
۱۳۹۷/۰۱/۳۱

من لذت بردم واقعا جالب بود

a.m
۱۳۹۶/۰۸/۱۹

با سپاس از نویسنده ی محترم و با آرزوی موفقیت روزافزون ,فصل اول رو خیلی دوست داشتم,فصلهای بعدی هم توصیفات قوی ای داشتند ,تشکر

شادی
۱۳۹۶/۰۵/۰۴

عالی و خاص💖

۱۳۹۹/۰۶/۱۶

کتاب بسیار زیبایی بود و فضا سازی داستان در مقایسه با بسیاری از کتاب هایی که تاحالا خونده بودم متفاوت و جذاب بود و مهمتر از همه اینکه در پشت تمام اتفاقاتی که در این کتاب بوجود میامد یک هدف...بیشتر

GENERAL_siablash
۱۳۹۷/۱۰/۱۱

خیلی زیبا بود و هر فصل روایتگر داستان های یکی از شخصیت هایت که آدمو مجاب میکنه که بخونه و ادامه بده

iman79
۱۳۹۹/۰۹/۰۳

این کتاب واقعا زیبا است هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ معنوی .

s.a
۱۳۹۹/۰۱/۲۱

خوب بود

Fateme
۱۳۹۸/۰۸/۱۹

بسیار عالی فکر نمی کردم اینقدر غافلگیرکننده باشه اولش چندان جذاب نبود ولی هرچی جلوتر رفتم بیشتر تشویق شدم ادامه ش بدم و آخر داستان هم بسیار برام هیجان انگیز بود ممنون از نویسنده ی خوب کتاب

کیارش فدایی
۱۳۹۸/۰۲/۱۴

کتاب فوق العاده ای بود واقعا لذت بردم

ط.ف
۱۳۹۷/۱۰/۰۴

راهنمایی که بودم عاشق این جور کتاب ها بودم، یادش به خیر

توت فرنگیس
۱۴۰۳/۰۷/۰۷

از فصل یک که رفت دو فکر کردم یه چیز مسخرس این چه ربطی به اون داره، ولی واقعا توقع این اتفاقات رو نداشتم !! بشدت جذاب بود برام و واقعا دم تخیل نویسنده گرم ❤️

بریده‌هایی از کتاب

🐺😎🙂
"آیا واقعاً تولد، شروعم بوده است؟ چرا هستم؟ باید چه‌کار کنم؟ مقصد کجاست؟ " سؤالاتی که هیچ‌گاه ذهنم را رها نکردند!
mahdi
مطمئن هستم هدف ابدیت برای همه یکی است. مطمئن هستم مقصد یکی است. مطمئن هستم مقصد ما همان مبدأ ماست!
r.k(Roma :)
. در مکان و زمان سفر می‌کردم. دو روز در این حالت بودم. تمرکز! تمرکز! بالاخره متوجه شدم میان دو بعد ماده و غیرماده معلق هستم. کشف بسیار جدیدی بود و باید آن را ثبت می‌کردیم. تازه متوجه شدم ما بااین‌همه پیشرفتی که کردیم از عالم ماده هیچ‌چیز نمی‌دانیم و تنها توانسته‌ایم گوشه‌ای از علم را ببینیم! ما چقدر ضعیف و کوچک بودیم! من بعد غیر ماده را درک کردم! من قبل از این‌که بمیرم مردم!
dariush
روزگار همیشه نقاط ضعف را می‌داند و ادعا را از حقیقت تشخیص می‌دهد
رفتنی
از آن به بعد دیگر نمی‌خندیدم و شادی نمی‌کردم تا روزگار شادیم را به بدبختی و غم تبدیل نکند. البته از چیزی هم ناراحت نمی‌شدم، چون دنیا را سیاه و بد می‌دیدم و ناراحتی و غم را لازمه آن.
mahdi
بعد غیرمادی‌ام در آرامش مطلق است انگار می‌داند که جای خوبی می‌رود. انگار از بدنم راضی است.
ziba.sh
به آن‌ها می‌گفتم ناامیدی وقتی بدانیم اوواش بر همه‌چیز تسلط دارد و حواسش به ماست دیگر معنی ندارد. اما عده‌ی زیادی نمی‌توانستند باور کنند! آن‌ها را کاملاً می‌فهمیدم و می‌دانستم باید اتفاقاتی برایشان بیفتد و تجربیاتی کسب کنند تا بتوانند وجود اوواش را قبول کنند.
Amir ali
نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد اما غرورم را کنار گذاشتم و در مکالمات آن شب عاشقش شدم. نامش یامینای بود. بهترین روزهای زندگی‌ام روزهای عاشقی بود.
کولر
nu.amin.mi
جنگ که طولانی‌تر شد، بشر فنّاوری‌های جدیدتری را وارد بازی می‌کرد، آن‌ها به هر قیمتی می‌خواستند برنده باشند. لذا تقلب را آغاز کردند و قوانین و توافق‌ها را زیر پا گذاشتند. آنجا متوجه شدم انسان‌ها بزرگ نشده بودند، همان بچه‌هایی بودند که بازی می‌کردند، فقط بازی‌هایشان بزرگ‌تر و خطرناک‌تر شده بود.