معرفی کتاب مبدأ
«مبدأ» داستانی است از امین امیدوار(-۱۳۶۷)، نویسنده معاصر ایرانی.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«کودکی بسیار سریع گذشت، نامم رامین بود. اختلافات پدر و مادرم بسیار زیاد بود و دائماً دعوا میکردند. من تنها فرزند خانواده بودم اما جنگ میان پدر و مادر، میدانی برای محبت به من نمیگذاشت. خوابها و رؤیاهای کودکانهام پر از اضطراب و ترس حاصل از محیط متشنج خانه بود.
بزرگتر که شدم علائم اضطراب و نگرانی در رفتارم مشهود بود. هیچگاه نتوانسته بودم طعم حمایت والدین و امنیت را بچشم. احساس تنهایی میکردم و اعتمادبهنفسی نداشتم. در ارتباط برقرار کردن و حتی حرف زدن مشکل داشتم و از رقابت میترسیدم. اما با تمام این اوصاف خانواده داشتم! بههرحال خانهای بود و حمایت مالی آنها و وقتی خودم را با یتیمها و دستفروشها مقایسه میکردم راضی میشدم.
یازده سال داشتم که زمزمههای جنگ جهانی شروع شد. تمام اخبار، تلویزیون، صحبتهای مجالس دوستانه، خانوادگی و همکاران درباره جنگ و خطرات و اضطرابهای ناشی از آن بود. دنیا در تمام زمینهها پیشرفت کرده بود جز اخلاقیات که پیشرفت آن معکوس بود. ماشینهای پرنده، پزشکی و درمان برای تمام بیماریها، فضاپیماهایی با سرعت نور، استخراج معادن در سیارههای دیگر هیچکدام باعث این نشده بود که انسانها دست از زیادهخواهی بردارند. انگار انسان از صلح و ثبات بیزار بود، از گذشت و بخشش بی زار بود. انگار انسان عاشق حرص و طمع و حسادت بود!
تأثیرات اخبار جنگ حتی میان صحبتهای کودکانه همبازیهایم نیز نفوذ کرده بود. هومن میگفت پدرش گفته اگر جنگ شود همهچیز نابود میشود و دیگر نمیتوان بر روی سیاره زمین زندگی کرد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مبدأ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مبدأ |
| قیمت کتاب | رایگان |
گلی![]()
زهرا دوست فاطمه
سایه جنگ تریاکابوالفضل سرآبادانی
گذری بر رساله های تمثیلی روحانی با تاکید بر سیرالعباد الی المعاد، منطق الطیر، ارداویراف نامه، مصباح الارواحسیدسجاد نقیبی
پیش از اعترافگیابند ابراهیم زاده
وارثان مرگرضوان حیدری
نیرس، بسطام و اجو در آینه تاریخسیدسجاد نقیبی
سکوت هیچکسحسن معتمد
روایت یک معجزهکامبیز جانمیان
در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم)حسن فیروزی
رستگاران جوخه مرگمرادعلی صفدری

خیلی از انتشارات آرنا ممنونم ک همه کتاب هاش رو رایگان تو طاقچه گذاشته .خدا خیرتون بده ان شاءالله..
کاش قدر این کتاب هارو میدونستیم کارگردان های ایران باید از این کتاب فیلم بسازند واقعا محشر می شه
عالی بود. فوق العاده . اصلا قابل توصیف نیست. ممنونم از نویسنده محترم و طاقچه که این کتاب رو در اختیار کاربران قرار داده
از لحاظ مفهومی و موضوع کتاب خوبی بود
من لذت بردم واقعا جالب بود
با سپاس از نویسنده ی محترم و با آرزوی موفقیت روزافزون ,فصل اول رو خیلی دوست داشتم,فصلهای بعدی هم توصیفات قوی ای داشتند ,تشکر
عالی و خاص💖
کتاب بسیار زیبایی بود و فضا سازی داستان در مقایسه با بسیاری از کتاب هایی که تاحالا خونده بودم متفاوت و جذاب بود و مهمتر از همه اینکه در پشت تمام اتفاقاتی که در این کتاب بوجود میامد یک هدف...بیشتر
خیلی زیبا بود و هر فصل روایتگر داستان های یکی از شخصیت هایت که آدمو مجاب میکنه که بخونه و ادامه بده
این کتاب واقعا زیبا است هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ معنوی .
خوب بود
بسیار عالی فکر نمی کردم اینقدر غافلگیرکننده باشه اولش چندان جذاب نبود ولی هرچی جلوتر رفتم بیشتر تشویق شدم ادامه ش بدم و آخر داستان هم بسیار برام هیجان انگیز بود ممنون از نویسنده ی خوب کتاب
کتاب فوق العاده ای بود واقعا لذت بردم
راهنمایی که بودم عاشق این جور کتاب ها بودم، یادش به خیر
از فصل یک که رفت دو فکر کردم یه چیز مسخرس این چه ربطی به اون داره، ولی واقعا توقع این اتفاقات رو نداشتم !! بشدت جذاب بود برام و واقعا دم تخیل نویسنده گرم ❤️