کتاب مدیریت پروژه در ورزش برنامه ریزی و فنون کنترل
معرفی کتاب مدیریت پروژه در ورزش برنامه ریزی و فنون کنترل
کتاب الکترونیکی مدیریت پروژه در ورزش برنامه ریزی و فنون کنترل نوشتۀ سیده فریده هادوی و حسین علیمحمدی و طاهره ندایی و جواد ادبی فیروزجاه است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است. کتاب مدیریت پروژه در ورزش برنامه ریزی و فنون کنترل، مفهوم و تاریخچۀ مدیریت پروژه را مرور میکند و مدرنترین روشهای برنامهریزی و استراتژیهای کنترلی را توضیح میدهد. این کتاب کاربردی و راهنما، مراحل انتخاب، برنامهریزی، مدیریت و اجرای یک پروژه را بهشکل گامبهگام آموزش میدهد و میگوید که چطور میتوان از این تکنیکها و مهارتها در پروژههای مرتبط با تربیتبدنی و ورزش استفاده کرد.
درباره کتاب مدیریت پروژه در ورزش برنامه ریزی و فنون کنترل
مدیریت پروژه مفهومی است که افراد را به برنامهریزی، زمانبندی، کنترل نیروی انسانی، منابع و فعالیتهای یک پروژه ارجاع میدهد. این دانش عمر چندان طولانی ندارد و شروع آن به چند دهه پیش بازمیگردد. درواقع وقتی محدودیت منابع مالی، زمانی و نیروی انسانی بیشازپیش حس شد، تکنیکها، مهارتها و ابزارهایی شکل گرفتند که کمک میکردند یک پروژه با وجود محدودیتها، به بهترین شکل به سرانجام برسد. به این فرآیند مدیریت پروژه گفته شد.
مدیریت پروژه از روندی بههمپیوسته تشکیل شده که اصطلاحاً آن را چرخۀ عمر مینامند. این چرخه عبارت است از: مفهومسازی، برنامهریزی، اجرا و خاتمه. خیلی ساده به این معناست که ما ابتدا پروژه را انتخاب و مفاهیم اولیۀ آن را تعریف میکنیم، سپس برای جزئیات اجراییاش طرح میریزیم، پس از آن اجرا را آغاز میکنیم و درنهایت پروژۀ تکمیلشده را به کارفرما تحویل میدهیم. خود پروژه مفهوم پیچیدهای است و اساساً به کارهایی بزرگ، غیرروزمره و غیرروتین اطلاق میشود. پروژه میتواند در هرجایی و برای هر موقعیتی تعریف شود. یکی از این موقعیتها ورزش است. کتاب مدیریت پروژه در ورزش نوشتۀ سیده فریده هادوی، حسین علیمحمدی، طاهره ندایی و جواد ادبی فیروزجاه، تلاش دارد کاربرد این مفهوم مهم را در پروژههای ورزشی و تربیتبدنی نشان دهد.
با تحولات صنعتی در ابتدای قرن بیستم، مفاهیم اولیهی مدیریت پروژه هم شکل گرفت. تصور میشود این مدیریت در قرن اخیر ۴ مرحلۀ مهم را طی کرده تا به شکل مدرن امروزیاش رسیده:
در مرحلۀ اول به اهمیت مدیریت روابط انسانی پی برده شد و سعی شد این مفهوم توسعه داده شود. پروژۀ سدسازی هووِر و پروژۀ اتمی منهتن دو پروژهی مهمی بودند که نقشی اساسی در گام اولیۀ مدیریت پروژه داشتند. در مرحلۀ دوم که در دهههای ۱۹۶۰ و ۷۰ اتفاق افتاد، علوم و ابزارهای مدیریتی توسعه پیدا کردند. در این برهه خود مفهوم مدیریت بیشتر درک شد و اهمیت پیدا کرد. پروژۀ فضایی آپولو نقش مهمی در رشد مدیریت پروژهی این عصر داشت. در مرحلۀ سوم که تا اواسط دههی ۱۹۹۰ طول کشید، تکنولوژی و کامپیوتر و آیتی، مدیریت پروژه را متحول کردند. و درنهایت نظریهپردازان معتقدند از سال ۱۹۹۵ تاکنون وارد مرحلۀ چهارم این دانش شدهایم. در این دوران اینترنت نقش اصلی را در توسعۀ مدیریت پروژه بر عهده دارد. این کتاب راهنما به مدیران ورزشی این امکان را میدهد تا پروژههایشان را بهتر درک کرده و بهخوبی آنها را مدیریت و کنترل کنند.
فهرست مطالب کتاب:
فصل اول: آشنایی با مدیریت پروژه
فصل دوم: تاریخچهی مدیریت پروژه
فصل سوم: چرخهی عمر پروژه
فصل چهارم: مطالعهی امکانسنجی
فصل پنجم: انتخاب پروژه
فصل ششم: برآورد در پروژه
فصل هفتم: چرخهی برنامهریزی و کنترل
فصل هشتم: مدیریت دامنهی کاری
فصل نهم: ساختار تفکیک کار
فصل دهم: استراتژیهای مهم مدیریت پروژه در زمانبندی برنامه و کنترل پروژه
فصل یازدهم: برنامهی زمانبندی تدارکات
فصل دوازدهم: برنامهریزی منابع
فصل سیزدهم: کنترل پروژه
فصل چهاردهم: ارزش کسبشده
فصل پانزدهم: مدیریت کیفیت
فصل شانزدهم: مدیریت خطرپذیری پروژه
فصل هفدهم: ارتباطات پروژه
فصل هجدهم: ساختارهای سازمانی پروژه
فصل نوزدهم: تیمهای پروژه
خواندن کتاب مدیریت پروژه در ورزش برنامه ریزی و فنون کنترل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به مدیران و مسئولان حوزۀ ورزش توصیه میشود. همچنین افرادی که نسبت به سلامتی خود حساس هستند میتوانند از مباحث این کتاب استفاده کنند.
بخشی از کتاب مدیریت پروژه در ورزش برنامه ریزی و فنون کنترل
«شایستگی مدیران ترکیبی از دانش محض حاصل از آموزش رسمی و دانش و مهارتهای کاربردی ناشی از تجارب آنان است. دانش محض برای مدیران جوان و تازهکار اهمیت بیشتری دارد، اما سایر شایستگیها (دانش و مهارتهای کاربردی) با پیشروی بیشتر آنان در حرفهشان اهمیت روزافزونی پیدا میکند. PMP، یک برنامهی تکمرحلهای است که دانش محض مدیران را مستقیماٌ با آژمونهای چندگزینهای و مهارتها و دانش کاربردی را بهطور غیرمستقیم از طریق تجارب کاری داوطلبان میسنجند. بنابراین هدف این برنامه، ارزیابی توانایی حرفهای مدیران از مرحلهی مبتدی تا نیمهحرفهای است....»
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۳۴ صفحه
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۳۴ صفحه