کتاب راهبرد تامین انرژی (در فصول مختلف)
معرفی کتاب راهبرد تامین انرژی (در فصول مختلف)
کتاب راهبرد تامین انرژی (در فصول مختلف) نوشتهٔ سوزان وود و جولی هانسون و ترجمهٔ پروانه نظرعلی و کاوه خبیری است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است.
انتشارات حتمی یکی از ناشرین معتبر و نامآشنا در حوزه نشر کتابهای تخصصی علوم ورزش و پزشکی است که پس از طی مراحل پر فراز و نشیب، به این جایگاه دست یافته است.
مدیریت انتشارات حتمی، رضا حتمی در سال ۱۳۸۳ پس از پایان خدمت سربازی در کتابفروشی فجر تهران که آن زمان تخصصیترین کتابفروشی علوم ورزشی کشور بود، مشغول به فعالیت میشود و پس از رفتن ابراهیم سهرابی، مدیریت کتابفروشی را به عهده میگیرد. اولین کتاب را در این انتشارات با مشارکت حسن قهرمانزاده به چاپ رسانده و از آنجا بهطور رسمی کار کتابفروشی را آغاز میکند.
سال ۱۳۸۷ از کتابفروشی فجر تهران جدا و به کتابفروشی کاشفان با مدیریت آقای مجد میپیوندد و در زیرمجموعه این انتشارات به چاپ کتاب در حوزه علوم ورزشی ادامه میدهد. پس از چاپ هشت عنوان کتاب، تصمیم میگیرد بهطور مستقل اقدام به تأسیس انتشارات کند.
پس از مراجعه به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شرکت تضامنی و انتشاراتی حتمی و شرکاء را با مشارکت آقای مزرعتی به ثبت رسانده که تا امروز هم این شرکت با عنوان انتشارات حتمی مشغول به فعالیت است. مجوز انتشارات حتمی از سال ۱۳۹۰ با مدیریت رضا حتمی بهطور رسمی ثبت شد.
از ابتدای فعالیت، انتشارات حتمی بهطور تخصصی در زمینه علوم ورزشی و آکادمیک به چاپ کتاب پرداخت، اما در سالهای اخیر، اقبال مردم و عموم جامعه به کتابهای ورزشی زیاد شده و اکنون ۷۰درصد از کتابهای انتشارات حتمی در زمینه تربیت بدنی در سطح عمومی، رشتههای ورزشی، فدراسیونها و … است. با توجه به نیاز جامعه بهویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اخیراً چاپ کتابهای پزشکی و سلامت و بهویژه پزشکی در حوزه ورزش به مجموعه فعالیتهای انشارات حتمی افزوده شد.
اعتقاد مدیریت انتشارات حتمی بر این است که در زمینه علوم ورزشی باید با علم و پیشرفتهای روز همگام بود و لذا بیش از ۸۰درصد از کتابهای منتشر شده در قالب ترجمه است. تاکنون تعداد ۵۳۷ عنوان از کتابهای انتشارات حتمی در سایت خانه کتاب ثبت شده و برای ۶۹۷ مورد نیز تاکنون شابک صادر شده است.
انتشارات حتمی در مدت یک دهه فعالیت خود در حوزه نشر کشور، موفق به دریافت ۱۲ نشان برتر کشوری ازجمله ناشر نمونه کشور در سال ۱۳۹۳، برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتابهای علوم ورزشی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ و لوح تقدیر از سوی انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور برای چاپ کتاب «راهنمای تغذیه بالینی در کووید ۱۹» شده است.
انتشارات حتمی علاوه بر تقویت زمینههای فعالیت و همکاری با نهادها و مراکز متولی ورزش و علوم ورزشی در کشور، در چشمانداز پیشروی خود، نگاهی نیز به آنسوی مرزهای کشور و حضور در عرصه بینالملل دارد.
درباره کتاب راهبرد تامین انرژی (در فصول مختلف)
کتاب راهبرد تأمین انرژی در فصول مختلف در مورد همآهنگ زیستن باطبیعت است. مقدمهٔ کوتاه و جالب کتاب را حتما بخوانید. سپس به سراغ فصلی از سال بروید که در آن زندگی میکنید و از راهنماییهای مربوط به ایجاد توازن در انرژی استفاده کنید. این کتاب شما را از روش زیستن بر اساس فصول سال به زبان ساده آگاه میسازد. توسعهٔ آگاهی میتواند با بهخاطرداشتن نکته سادهٔ زیر بسیار سودمند باشد:
«زندگی حالتی از حفظ تعادل بین موقعیتهای مختلف و تغییرات پایدار در ناهماهنگیهاست.» اچیم آکرت
زندگی فصلی نزدیک به ۲۵۰ سال و حداقل برای ۱۵۰ سال است که کلامی در مورد آن گفته نشده است. با طلوع خورشید ار خواب برمیخاستیم و با غروب آن به خواب میرفتیم.از هر آنچه در دسترسمان بود در فصول سال میخوردیم، سرشار از انرژی در هر فصل و جشنوارههای محلی آن زندگی میکردیم. مالامال از انرژی و همآوا با چرخههای طبیعی بودیم. با این حال، در حال حاضر ما میتوانیم بخریم، بخوریم، یا در برابر کامپیوتر ۲۴ساعته بنشینیم. دیگر توجهی به تغییرات انرژی خود نمیکنیم و با استفاده از چراغهای الکتریکی کماکان تا پاسی از شب به کار ادامه میدهیم و این فرایند بارها و بارها در طول سال اغلب در آسمانخراشها دور از طبیعت ادامه مییابد. ما علائم هشداردهندهٔ اولیه را که در این شرایط شبیه به علائم بیماری است سرکوب می کنیم تا اینکه تداوم آن موجب بیماری ما میشود و مجبور به توجه به آن میشویم.
هیچ چیز در حیات و طبیعت به تنهایی وجود ندارد. این فرایند را در چرخهٔ شب و روز، روشنی و تاریکی، سرما و گرما، رطوبت و خشکی، انقباض و انبساط، حرکت و سکون و حتی تابستان و زمستان میتوانیم ببینیم. انتشار متوازن انرژی در بدن موجب بهبود تندرستی است. هنگامیکه بدن در حالت متصل به وضعیت انرژی پویا قرار دارد احتمال بروز بیماری نیز کاهش مییابد.
ایدهٔ انرژی فصلی از دوران باستان وجود داشته و با شرایط زندگی امروزه تطبیق داده شده است. این نکته به بیش ار سه هزار سال پبیش و زمانی که چین باستان سیستم پیشگیری از بیماری را با استفاده از طبیعت، انرژی و فصول ابداع کرد باز میگردد. در این کتاب قصد بر این است تا گنجینهٔ گرانبهایی از اطلاعات ساده را در قالب این فلسفه به شکلی ارائه کنیم که قابل استفاده و متناسب با سرعت زندگی امروزی باشد. توسعه سیستمی که قابل دسترس و همگانی باشد.
با احیای این ایده و آموزش آن به سایرین به بیان ساده توانستهایم فلسفهٔ برخاسته از انرژی فصلی را بهطور نظری و عملی گسترش دهیم. مفتخریم و اساس طب سنتی چین و یوگا را ارج مینهیم.
آنچه در کتاب راهبرد تأمین انرژی در فصول مختلف میخوانید:
از این کتاب چگونه استفاده کنید.
چند نکته کلیدی برای کمک به درک مفاهیم
فصل بهار
فصل تابستان
فصل پاییز
فصل زمستان
خواندن کتاب راهبرد تامین انرژی (در فصول مختلف) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را برای همهٔ افراد ضروری و مفید میدانیم.
بخشی از کتاب راهبرد تامین انرژی (در فصول مختلف)
«شی گانگ
شی گانگ روشی است برای تداوم تندرستی که از دورهی چین باستان تا کنون اجرا میشود. به زبان چینی واژهی شی به مفهوم هوا، تنفس و بخار است و همچنین حیات، نیروی زندگی و انرژی نیز نامیده میشود. شی گانگ مهارتی اکتسابی است که از طریق کسب تجربیات مختلف بدست میآید. لذا هدف از آن توسعهی سیستماتیک انرژی حیاتی است همچنین شی تلفظهای دیگری هم مثل چی و شی گانگ نیز تلفظهای دیگری از قبیل چی گونگ/چی کونگ در متنهای قدیمی دارد و لذا در طول کتاب همگی این الفاظ بکار رفته است.
تای چی
تای چی مسیری از طبیعت است که ما را قادر میسازد تا دریافت وسیعتر و گستردهتری ار قوانین طبیعت و کائنات داشته باشیم. و لذا با هماهنگی بیشتری با آنها زندگی کنیم. بر اساس شی کانگ، سکانسهایی از حرکات ملایم رزمی با یکدیگر بر این اساس و ایده آمیخته شده است که موجود زنده و غیر زنده جهانی کوچک و یکپارچه با حقوق مرتبط به خود هستند. تحصیل و آنوزش، در طول زندگی کمک میکند تا درک از تندرستی، علوم اجتماعی، روانشناسی و فلسفه در انسان توسعه یابد. ترجمهی کلامی واژهی ”تای” به معنای “بزرگ یا کبیر” و “شی” به مفهوم “انرژی نهایی یا نیروی زندگی” است. و انرژی یکسانی است که به همه چیز در جهان توان میبخشد. لذا تماما به مولد بودن، تداوم، و کشت انرژی از طریق حرکت و تمرینات ذهنی میپردازد.
یوگا
یوگا علم حقوق و تعادل در زیستن است و از این حیث به عنوان بخشی از زندگی روزانه در نظر گرفته میشود و بر تمامی جنبههای جسمی، مولد بودن انرژی، ذهنی، هیجانی و روحانی در آن تاکید میشود. یوگا به معنی اتحاد یا تسهیل یکپارچکی است که از زبان سانسکریت و کلمهی ”یوج” که به مفهوم “به هم پیوستن” است مشتق شده است. این میتواند در سطح بالاتری در مقایسه با موقعیت فیزیکی و جسمی مربوط به تعادل ذهن، بدن و هیجان، و یا مفهوم غیر مادی مرتبط با هوشیاری فردی در جهان اعمال شود.»
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۵۲ صفحه
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۵۲ صفحه