معرفی و دانلود کتاب حریق pdf + خلاصه رایگان

حسین طوافی
انتشارات:
انتشارات روزنه

معرفی کتاب حریق

کتاب حریق نوشتهٔ حسین طوافی است. انتشارات روزنه این رمان معاصر ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب حریق

کتاب حریق با بخشی به نام «خواجه رضا مستور» آغاز می‌شود و این عنوان تا بخش هشتم در ابتدای بخش‌ها قرار گرفته است. بخش نهم است که عنوان تازه‌ای را می‌بینیم و آن «فتحعلی سرخ» است. این بازیِ عنوان‌ها ادامه دارد. آغاز این رمان، از جایی است که راوی از اتفاقی غریب که دیشب از سر گذارنده بود، می‌گوید؛ فرشته‌ای در خواب بر او آشکار شده بود. راوی می‌گوید که با این فرشته و با ۲ بالِ خودش، به کوهستان رفته و پروازها کرده است. او گوری تهی را می‌بیند. راوی باید در آن گور می‌خوابید و از جهان زندگان خداحافظی می‌کرد. وقتی این راوی از خواب بیدار می‌شود، به مرگ می‌اندیشد. رمان حسین طوّافی با زبانی نسبتاً ادبی نوشته شده است.

خواندن کتاب حریق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب حریق

«می‌گویم استاد کمانچه‌نواز ما را بکش! می‌گویی این شیوه‌ی مسلمانی نیست! می‌گویم مگر این تو نیستی آن دیوزاد پلنگ‌زاد؟ تو رخ نهان می‌کنی که چهره نداری، می‌گویم تو را چهره به چه کار! چهره‌ی فتاده بر تطع چه بسیار!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حریق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:حریق
قیمت کتاب:۲۴۷۵۰۰ تومان

neda
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۲/۱۹

خواندن این رمان را توصیه می کنم.