دانلود و خرید کتاب مبانی انسان شناسی فناوری پی یر لمونیه ترجمه لیلا اردبیلی
تصویر جلد کتاب مبانی انسان شناسی فناوری

کتاب مبانی انسان شناسی فناوری

معرفی کتاب مبانی انسان شناسی فناوری

کتاب الکترونیکی مبانی انسان شناسی فناوری نوشتهٔ پی یر لمونیه با ترجمهٔ لیلا اردبیلی در انتشارات موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم منتشر شده است.

درباره کتاب مبانی انسان شناسی فناوری

کتاب مبانی انسان شناسی فناوری یکی از کتاب‌های مردم‌شناسی انتشارات مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم است که به بررسی انسان در دنیای مدرن می‌پردازد. نویسنده در کتاب حاضر با بررسی نمونه‌هایی مردم‌شناختی از فناوری‌های موجود در جوامع بدوی و مدرن تلاش کرده است تا تبیینی از چرایی تنوع فناوری در جوامع و دوره‌های مختلف ارائه دهد. 

مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ابتدا با نام «پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی» با هدف «پژوهش در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی» تأسیس شد. ایدهٔ اولیهٔ نیاز به تأسیس پژوهشکده‌های مستقل در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر نیازهای علمی دانشگاهی کشور، از تحقیقات و مطالعاتی به دست آمد که در دفتر برنامه‌ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد. نیاز به انجام پژوهش‌ها و مطالعاتی که هدف آن‌ها ارائهٔ نظریه، ایده و راهبرد به نظام تصمیم‌گیری باشد، همچنین، ضرورت ارتباط پیاپی با صاحب‌نظران و نخبگان و تداوم فعالیت مرکزی برای تحلیل و نظریه‌پردازی دربارهٔ آموزش عالی ایران، دلایل دیگر تأسیس پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی بود. این پژوهشکده در سال ۱۳۹۹ به مؤسسه ارتقا پیدا کرد.

این مؤسسه از ۳ پژوهشکده با نام‌های «پژوهشکده فرهنگ‌پژوهی»، «پژوهشکده علم و فناوری» و «پژوهشکده تمدن‌پژوهی» تشکیل شده است. این مؤسسه اهداف کاربردی بسیاری را دنبال می‌کند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان از «تثبیت هویت مؤسسه در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی»، «تأسیس ۲ قطب علمی فرهنگ‌پژوهی و دانشگاه‌پژوهی»، «تربیت نیروی توانا در ۳ عرصهٔ دانشگاه پژوهی، حکمرانی علمی و فرهنگ پژوهی»، «حضور میدانی پژوهشگران مستقر و همکار مؤسسه در متن دانشگاه‌های کشور به‌منظور درک انضمامی و دقیق موضوعات و مسائل دانشگاهی» و «ارتباط گسترده با محققان و استادان توانمند دانشگاهی و غیردانشگاهی به‌منظور بهره‌گیری از دانش آن‌ها در زمینه‌های مختلف» نام برد.

این مؤسسه مأموریت دارد ارتباط و تعامل با دستگاه‌ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی را گسترش دهد. همچنین به معرفی الگوهای برجستهٔ دانشگاهی و علمی به‌منظور تقویت هویت‌ فرهنگی و علمی در آموزش عالی کشور بپردازد.

مؤسسهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تلاش می‌کند در راستای اهداف مؤسسه ارتباط و تعامل هدفمند با اندیشمندان غیرایرانی خصوصاً جهان اسلام برقرار کند و آزاداندیشی، نقد، تضارب افکار علمی در نظام آموزش عالی را ترویج کند. 

خواندن کتاب مبانی انسان شناسی فناوری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به حوزهٔ انسان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم. 

Monetary Policy in a Cryptocurrency-Based Economy
سید ولی اله فاطمی اردکانی
دعاوی نام دامنه
حامد حاجی ملامیرزایی
عناصر دیداری و اهمیت آن در کتاب های کودک و نوجوان
الهه اصغرزاده
تحلیل فقهی کیفر قصاص
واهب لطفی
سرت توی زندگی خودت باشه!
نازنین اصلانی
اطلاعات بحران و امنیت
مصطفی ساوه درودی
فرهنگ ایران و تمدن جهان، بررسی راه طی‌شده‌ی ایران و تأثیر آن بر تاریخ جهان
ریچارد فولتز
عهد عقیق، یعنی مکاشفات گل سرخ؛ روایت اول
محمدسعید میرزایی
حقوق شهروندی در نظام دادرسی کیفری با نگاهی به اسناد بین المللی
محمد ابراهیمی
ارتباطات استراتژیک برای سازمان های غیرانتفاعی
سالی جی. پترسون
تدابیر نظامی قرآن مجید (جلد دوم)
سیدعلیرضا قاسمی
احکام و آداب سفر
محمد وحیدی
چشم انداز صلح در خاورمیانه، بحران های نوظهور و سیاست های قدیمی
سیدعبدالامیر نبوی
تشابه ها و تناقض ها
دنیل برنبیم
قایم‌ موشک و چند داستان مهیج دیگر
پوریا جارچی
جنگ و رسانه؛ پیدایش نبردهای تکثیرشونده
اندرو هاسکینز
ادبیات تطبیقی
طه ندا
من یک اردک کوچولو هستم!
فرانسوا کروزا
مذاکره
محمدحسن جیکاره
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

حجم

۱۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۰۸ صفحه

قیمت:
۲۱,۰۰۰
تومان