کتاب نگرش ها و جهت گیری های اجتماعی دانشجویان (جلد سوم)
معرفی کتاب نگرش ها و جهت گیری های اجتماعی دانشجویان (جلد سوم)
کتاب نگرشها و جهتگیریهای فرهنگی دانشجویان (جلد سوم) براساس مقایسهٔ دادههای دو مقطع ۱۳۸۲ و ۱۳۹۴ نوشتهٔ لیلا فلاحتی و ابراهیم حاجیانی و حمیدرضا محمدزاده و آمنه صدیقیان بیدگلی و ارمغان مهمدی و ایرج فیضی و غلامرضا غفاری و ویراستهٔ فاطمه جواهری است و انتشارات موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب نگرش ها و جهت گیری های فرهنگی دانشجویان (جلد سوم)
کتاب نگرش ها و جهت گیری های فرهنگی دانشجویان (جلد سوم) مجموعه مقالاتی از چند جامعهشناس و متخصص بنام ایران است که سعی میکنند هر کدام از نظرگاه خاص خود نگرشها و جهتگیریهای فرهنگی دانشجویان را تبیین کنند.
مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ابتدا با نام «پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی» با هدف «پژوهش در زمینههای فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی و توسعه و ارتقای علوم انسانی و اجتماعی» تأسیس شد. ایدهٔ اولیهٔ نیاز به تأسیس پژوهشکدههای مستقل در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر نیازهای علمی دانشگاهی کشور، از تحقیقات و مطالعاتی به دست آمد که در دفتر برنامهریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد. نیاز به انجام پژوهشها و مطالعاتی که هدف آنها ارائهٔ نظریه، ایده و راهبرد به نظام تصمیمگیری باشد، همچنین، ضرورت ارتباط پیاپی با صاحبنظران و نخبگان و تداوم فعالیت مرکزی برای تحلیل و نظریهپردازی دربارهٔ آموزش عالی ایران، دلایل دیگر تأسیس پژوهشکدهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی بود. این پژوهشکده در سال ۱۳۹۹ به مؤسسه ارتقا پیدا کرد.
این مؤسسه از ۳ پژوهشکده با نامهای «پژوهشکده فرهنگپژوهی»، «پژوهشکده علم و فناوری» و «پژوهشکده تمدنپژوهی» تشکیل شده است. این مؤسسه اهداف کاربردی بسیاری را دنبال میکند که از مهمترین آنها میتوان از «تثبیت هویت مؤسسه در حوزهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی»، «تأسیس ۲ قطب علمی فرهنگپژوهی و دانشگاهپژوهی»، «تربیت نیروی توانا در ۳ عرصهٔ دانشگاه پژوهی، حکمرانی علمی و فرهنگ پژوهی»، «حضور میدانی پژوهشگران مستقر و همکار مؤسسه در متن دانشگاههای کشور بهمنظور درک انضمامی و دقیق موضوعات و مسائل دانشگاهی» و «ارتباط گسترده با محققان و استادان توانمند دانشگاهی و غیردانشگاهی بهمنظور بهرهگیری از دانش آنها در زمینههای مختلف» نام برد.
این مؤسسه مأموریت دارد ارتباط و تعامل با دستگاهها و مؤسسات دولتی و غیردولتی را گسترش دهد. همچنین به معرفی الگوهای برجستهٔ دانشگاهی و علمی بهمنظور تقویت هویت فرهنگی و علمی در آموزش عالی کشور بپردازد.
مؤسسهٔ مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تلاش میکند در راستای اهداف مؤسسه ارتباط و تعامل هدفمند با اندیشمندان غیرایرانی خصوصاً جهان اسلام برقرار کند و آزاداندیشی، نقد، تضارب افکار علمی در نظام آموزش عالی را ترویج کند.
خواندن کتاب نگرش ها و جهت گیری های فرهنگی دانشجویان (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به متخصصان و دانشجویان رشتهٔ جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۵٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۳۲ صفحه
حجم
۵٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۳۲ صفحه