کتاب فرهنگ عاشورایی (جلد یازدهم)
معرفی کتاب فرهنگ عاشورایی (جلد یازدهم)
انتشارات مجمع جهانی اهل بیت کتاب فرهنگ عاشورایی (جلد یازدهم) از جمعی از نویسندگان را منتشر کرده است. جلد یازدهم این اثر دربارهٔ آخرین نماز سالار شهیدان است.
درباره کتاب فرهنگ عاشورایی (جلد یازدهم)
بیشک بررسی و شناخت ابعاد گستردهٔ قیام امام حسین (علیه السلام) با یک همایش و چند مقاله امکانپذیر نیست. چه آنکه این فقط یک قیام نبود بلکه توانست یک فرهنگ ایجاد کند. فرهنگ عمیقی که در زندگانی مسلمانان تأثیرگذار بوده و هست. فرهنگی که تاکنون نهتنها قدیمی و فرسوده نشده بلکه در طول تاریخ پس از عاشورا، همواره یک امید بوده، یک الگو، یک ارزش و یک فرهنگ، فرهنگ عاشورایی!
فرهنگ عاشورایی امام حسین (علیه السلام) بهخوبی توانست فرهنگآموزانی فهیم و با انگیزه تربیت کند. عاشقانی که عمق قیام حضرتش را درک کردند و حاضر شدند عزیزترین سرمایهٔ زندگانی خود را در این مسیر در طبق اخلاص گذارده و تقدیم نمایند و با آغوش باز به استقبال شهادت روند. الگوپذیری از فرهنگ عاشورایی حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) به اصحاب آن امام همام خلاصه نشد، بلکه در سالها و قرنها بعد قیامها و خروشهایی علیه حکام ظلم و جور را پدید آورد و منشأ بهوجودآمدن صحنههایی از آرمانخواهی، عشق و ایثار و شهادتطلبی در طول تاریخ شد.
فرهنگ عاشورایی، عاشوراها آفرید و کربلاها بهوجود آورد و همواره پیروان اهل بیت پیامبر (علیهم السلام) با عشق و علاقه و با ایمان راسخ و با برپایی مجالس عزاداری، شعر و نوحهسرایی در زندهنگاهداشتن آن سخت کوشیدند و حتی در مسیر احیای نام و یاد و قیام عاشورایی امام حسین (علیه السلام) از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.
کتاب فرهنگ عاشورایی مجموعه مقالاتی در خصوص بررسی و تبیین گوشهای از فرهنگ عاشورایی حضرت ابا عبداللّه الحسین (علیه السلام) است که در چند مجلد تدوین شده است.
خواندن کتاب فرهنگ عاشورایی (جلد یازدهم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به افرادی که مایل هستند دربارهٔ اندیشهها و سخنان امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورایی اطلاعات بیشتری کسب کنند، پیشنهاد میشود.
درباره انتشارات مجمع جهانی اهلبیت
انتشارات مجمع جهانی اهلبیت (ع)، وابسته به این مجمع در سال ۱۳۷۷ آغاز به کار کرده است. هدف این انتشارات، گسترش علوم اسلامی و آشناساختن مخاطبین خود با مذاهب اسلامی و تبیین افکار و علوم تشیع و اهلبیت (ع) در ایران و جهان است. بسیاری از این آثار ترجمهٔ زبانهای دیگر از جمله عربی و انگلیسی است.
شورای مجمع جهانی اهل بیت که جهت اطمینان از استحکام، اعتبار و دقت منشورات مجمع تأسیس شده است، تشکیلشده از شخصیتهای فرهیخته، مجتهد و صاحبنظران عالیرتبهٔ حوزوی و دانشگاهی است که با بررسی و کارشناسی موضوعات مختلف، تصمیمگیریهای لازم را بهعمل میآورند و تا پایان کار بر صحت محتوا و استناد مطالب کتب به منابع اصیل اسلام نظارت میکنند.
از مهمترین آثار پژوهشی مجمع، مجموعهٔ اعلام الهدایهْ در زمینهٔ تاریخ و تحلیل زندگانی پیامبر اکرم (ص) و ائمهٔ معصومین علیهمالسلام به زبانهای مختلف و سلسلهکتابهای فی رحاب اهلالبیت علیهمالسلام درخصوص پاسخ به شبهات تاریخی، کلامی و فقهی در بیش از ۴۶ جلد است.
در راستای تحقق اهداف مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام، بخش ترجمهٔ مجمع با شناسایی و سازماندهی صدها مترجم به زبانهای مختلف، آثار پژوهششده در مجمع و نیز دیگر آثار ارزشمند و فاخر اسلامی و شیعی را به زبانهای گوناگون ترجمه و آمادهٔ انتشار میکند. تعداد زبانهایی که تاکنون کتب مجمع به آنها ترجمه شده به ۵۵ زبان میرسد.
مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام همچنین به شرکت در نمایشگاههای بینالمللی کتاب اهتمام ویژهای دارد و از آنها بهعنوان فرصت مناسبی برای ترویج معارف اسلامی و ارتباط با پیروان اهلبیت علیهمالسلام در کشورهای مختلف بهره میگیرد. تاکنون نمایشگاههای مهم کتاب در دنیا - نظیر نمایشگاههای آلمان (فرانکفورت)، روسیه (مسکو)، عراق (نجف، کربلا و بصره)، چین (پکن)، هند (دهلی)، لبنان (بیروت)، عمان (مسقط)، پاکستان (کراچی)، آفریقای جنوبی (کیپ تاون)، تونس، کویت و نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران - شاهد حضور انتشارات مجمع بودهاند.
همچنین بخشهای مجازی و رسانهای مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام، هرساله در نمایشگاههای بینالمللی قرآن کریم، مطبوعات و خبرگزاریها و رسانههای دیجیتال شرکت کرده و علاقهمندان داخل کشور را در جریان آخرین فعالیتهای مجمع قرار میدهند.
کتابخانه و مرکز اسناد اهلبیت علیهمالسلام با هدف تهیه، آمادهسازی و دردسترسقراردادن منابع اصیل اسلامی، در ساختمان قم مجمع تأسیس شده و در اختیار پژوهشگران معارف اهلبیت علیهمالسلام قرار دارد. بالغ بر ۳۰۰۰۰ کتاب، مجله و اسناد پژوهشی گوناگون در این کتابخانه موجود است که برخی از آنها - نظیر مجموعه طاووس یمانی - منحصربهفرد است.
مجمع جهانی اهلبیت علیهمالسلام در راستای رسالت فرهنگی - تبلیغی خود، چندین مجلهٔ دورهای به زبانهای گوناگون در کشورهای مختلف منتشر میکند. مجمع همچنین از انتشار تعداد زیادی از مجلات و نشریات اسلامی به زبانهای گوناگون در کشورهای مختلف جهان پشتیبانی میکند.
حجم
۳۳۸٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۷ صفحه
حجم
۳۳۸٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۷ صفحه