کتاب این صدای من است
معرفی کتاب این صدای من است
این صدای من است نوشتهٔ اگنس اوژ با ترجمهٔ زهرا پاشازاده در انتشارات شمعدونی چاپ شده است. این کتاب به شما میآموزد چگونه صدا به افزایش اعتماد به نفس کمک میکند.
درباره کتاب این صدای من است
پییر رئیس یک شرکت بزرگ در فرانسه است؛ اما صدای او مانند نوجوانان است. او صدای خود را بسیار زیر، یکنواخت، نازک و فاقد قدرت و نفوذ میداند و معتقد است برخی او را در جایگاه رئیس دستکم میگیرند. همین مسئله باعث شده تا در شرکت بهاندازهٔ کافی حرفها و دستوراتش جدی گرفته نشود. این مشکل به روحیه و اعتمادبهنفس پییر ضربهای جدی زد و او نهفقط در محیط کاری بلکه در محیط شخصی زندگی نیز به مشکل برخورد. بسیاری از افراد از صدای خود راضی نیستند. برخی با نوع و رنگ صدایشان مشکل دارند. برخی میگویند که نوع صدایشان بر ارتباطات بین فردی آنها تأثیر گذاشته و آنها را به مشکلات روحی و روانی دچار کرده است. برخی از طنین و فرکانس صدایشان در رنج هستند. برخی دوست دارند صدای بم داشته باشند، گوینده، دوبلور یا گویندهٔ کتاب صوتی شوند. برخی دیگر دوست دارند که حجم صدای بالایی داشته باشند تا بتوانند آواز بخوانند و شاید در آینده روی صحنه بروند و برای هزاران نفر بخوانند. اگر در ذهن شما چنین مسائلی میگذرد، پیشنهاد میکنیم کتاب «این صدای من است» را بخوانید.
کتاب این صدای من است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به افرادی که مایل هستند صدای خود را تقویت کنند و بهبود بخشند پیشنهاد میشود.
درباره اگنس اوژ
اگنس اوژ یک گفتاردرمان و رواندرمانگر فرانسوی است که در شهر لیون زندگی میکند. اگنس اوژ بهعنوان متخصص گفتاردرمانی و یک روانشناس به مراجعین خود در این مسائل کمک کرده است. در این کتاب از تکنیکهای گفتاردرمانی برای بازپروری صوتی استفاده شده و به خوانندگان در اصلاح صدایشان یاری رسانده است. او در این کتاب تجربیاتش با مراجعین را بهاشتراک گذاشته است. اوژ در مقدمهٔ کتاب مینویسد: «من در جایگاه درمانگر، باید به بیمار کمک کنم تا صدای خود را بازبینی کند و قابلیتهای آن را بشناسد. انجام این کار در ابتدا بسیار سخت است، اما آنها پس از شناخت خود، بهسرعت به دید بهتری از نشانههای صوتی جهت حفظ صدای شخصی خود میرسند. این کار مستلزم تلاش شخصی است. درمان صوتی به افزایش اعتمادبهنفس و عزتنفس بیمار کمک خواهد کرد.»
بخشی از کتاب این صدای من است
«بخشی از قضاوتهای افراد نسبت به صدایشان نادرست است که با خواندن این کتاب تا اندازهای متوجه آن خواهند شد، آنها یاد میگیرند ویژگیهای صوتی صدایشان را بهتر بشناسند و آن را با کمک تمریناتی که در کتاب اشاره شده، بهتر کنند. کتاب در بخشهای آغازین سعی میکند سیستم اندام صوتی را به ما معرفی کند و ما متوجه میشویم صدا از کجا نشات میگیرد و چگونه کار میکند. سپس تفاوت صداهای زنان و مردان، صدایهای آوازی، رنگ، شدت و فرکاس صدا را متوجه میشویم، این بخش به ما کمک میکند تا متوجه شویم آیا میتوانیم از صدای خود برای شغل آیندهمان استفاده کنیم و این که بدانیم به طور مثال اگر مرد هستیم دارای صدای تنور، باریتون و باس هستیم یا اگر زن هستیم بدانیم دارای صدای، سوپرانو، متزو سوپرانو یا آلتو هستیم.
در بخشهای بعدی کتاب وارد مباحث رفتاری و روانشناسی میشود. مانند بقیه کتابهای مجموعه زندگی بهتر، در این کتاب هم درمانگر به ذکر تجربیات خود با مراجعینش میپردازد و همین نکته باعث جذابیت کتاب شده است. چرا که مثالها مملوس، عینی و واقعی است.
در این بخش از کتاب، مثالها از مراجعینی است که احساس بدی نسبت به صدای خود دارند و سپس در روند درمان متوجه میشوند، که این احساس غیرواقعی بوده و صدایشان در نظر دیگران ویژگی منفی یا بدی ندارد، بلکه آنها خود چنین حسی نسبت به صدایشان داشتهاند. در بخشی دیگر از کتاب با مراجعینی مواجهه میشویم که دچار اختلال صوتی شدهاند و این اختلال در روند زندگی آنها تاثیر منفی گذاشته است. تصور کنید یک معلم، یک سخنران، یک گوینده، بازیگر از صدای خود برای امرار معاش سود میبرند و صدا یک ابزار شغلی آن فرد محسوب میشود. بنابراین هرگونه اختلال و هر اتفاقی که بر روی صدایشان بیفتند میتواند موقعیت شغلی آنها را در خطر قرار دهد. بنابراین برای این افراد هم یک سری تمرینات برای مراقبت و بهداشت صوتی تجویز میشود و هم برای درمان این اختلال باید به متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنند. البته فقط این افراد نیستند که از صدا به عنوان یک ابزار شغلی استفاده میکنند، تصور کنید شما فروشنده هستید و باید با نحوه بیان خود کالا یا خدماتی بفروشید یا مدیر هستید و باید به زیردستان خود مواردی را بگویید، اگر صدای مناسبی نداشته باشید و یا نتوانید از صدای خود به نحو درستی استفاده کنید، کالای شما فروش نمیرود و یا کارمند و کارگر شما، حرفتان را نمیخواند. این کتاب کمک میکند تا بتوانید برخی ویژگیهای صدایتان را تقویت کنید و به یک صدای رسا، شفاف، محکم دست یابید.
متاسفانه در مدارس و سیستم آموزشی هیچ توجهی به بهداشت صدا نمیشود. از سوی دیگر خانوادهها نیز توجه چندانی به بهداشت صوتی فرزندان خود ندارند، در حالی که والدین و معلمان باید بدانند که بهداشت صوتی را نیز مانند دیگر ارزشها به کودک آموزش دهند؛ یعنی همانطور که به آنها یاد میدهند چگونه از خود مراقبت کنند، بهداشت فردی را رعایت کنند. باید به کودک آموزش دهیم که صدای خود را پرورش دهد، نه فقط برای کاری هنری، بلکه او باید درک کند که اندامهای صوتی به او اجازه صحبت میدهد و موجب شکوفایی شخصی او میشود. کودکی که مدام جیغ میکشد و خواستههای خود را با داد و فریاد از والدین به دست میآورد، در آینده تارهای صوتی او دچار مشکل میشوند و بر روی نحوه صحبت و بیان او در بزرگسالی تاثیر منفی خواهد گذاشت. بنابراین خواندن این کتاب نه فقط برای کسانی که اختلال صدا دارند بلکه به همه افراد برای آن که بهتر بتوانند از قابلیتهای صدای خود بهره ببرند، پیشنهاد میشود.»
حجم
۴۴۰٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۴۴۰٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
نظرات کاربران
کتاب بسیار خوبی بود