کتاب اقدامات دولت های ایران در طول جنگ جهانی دوم (جلد سوم)
معرفی کتاب اقدامات دولت های ایران در طول جنگ جهانی دوم (جلد سوم)
کتاب الکترونیکی «اقدامات دولت های ایران در طول جنگ جهانی دوم (جلد سوم)» نوشتهٔ مریم وفایی پور در نشر کلید پژوه چاپ شده است. دولتهای درگیر عنوان جلد سوم از مجموعهٔ اقدامات دولت های ایران در طول جنگ جهانی دوم است.
درباره کتاب اقدامات دولت های ایران در طول جنگ جهانی دوم (جلد سوم)
جنگ جهانی دوم که بین سالهای ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ رخ داد، بیشتر کشورهای جهان و بیش از ۱۰۰میلیون پرسنل نظامی از سراسر دنیا را درگیر کرد. ایران که ابتدا در این جنگ اعلام بیطرفی کرده بود، با ورود متفقین به کشور نتوانست بر موضع خود بماند. در طول این جنگ اتفاقات مختلفی در خاک ایران و همسایههای ایران رخ داد که دولت را مجبور به نشاندادن واکنشهای متفاوتی کرد. کتاب اقدامات دولتهای ایران در طول جنگ جهانی دوم در ۳ جلد به این اتفاقات و رفتار دولتهای ایران در مواجهه با آنها و پیامد هرکدام از تصمیمها و اقدامهای صورتگرفته در آن زمان میپردازد. مباحثی که در جلد سوم این اثر بررسی میشود عبارتاند از:
فصل اول: اقدامات دولت سهیلی
فصل دوم: اقدامات دولت قوام
فصل سوم: اقدامات کابینه دوم سهیلی
فصل چهارم: اقدامات دولت ساعد
فصل پنجم: اقدامات دولت بیات
فصل ششم: اقدامات دولت حکیمی
فصل هفتم: اقدامات دولت صدر
فصل هشتم: اقدامات دولت حکیمی (کابینه دوم)
فصل نهم: اقدامات دولت قوام
منابع و مأخذ
کتاب اقدامات دولت های ایران در طول جنگ جهانی دوم (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران مطالعهٔ تاریخ ایران و جهان پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب اقدامات دولت های ایران در طول جنگ جهانی دوم (جلد سوم)
«مخالفت این عده از نمایندگان به دلیل سابقه شرکت صدر در محکمه های فتح تهران و باغشاه بود و صدر همواره موردانتقاد قرار داشت. همکاری او با دستگاه قضایی رضاشاه نه تنها نتوانست آن سابقه را از بین ببرد، بلکه بعد از سقوط رضاشاه او را با انتقادات بیشتری مواجه ساخت. علاوه بر کارشکنی های مجلس، حضور متفقین در ایران و مشکلات حاصل از آن مسئله ای بود که بعد از شهریور 1320 هم چنان ادامه داشت. اما با شروع زمامداری دولت حکیمی و سپس صدر با خاتمه جنگ جهانی قضیه تخلیه ایران مسئله جدی شد که تبعات بسیاری به همراه داشت. از جمله این که متفقین به خصوص دولت شوروی که در تلاشش برای کسب امتیاز نفتی ناکام مانده بود و با خروج از ایران دست خالی خارج می شد، در مناطق تحت الشعاعش دست به تحریکاتی زد که موجب آشوب و بلوا در آن مناطق شد و دولت را با مشکل جدی مواجه ساخت.»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۳۰ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۳۰ صفحه