دانلود و خرید کتاب فرصت جاری شدن حامد جوانمردپور
تصویر جلد کتاب فرصت جاری شدن

کتاب فرصت جاری شدن

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فرصت جاری شدن

کتاب فرصت جاری شدن نوشتهٔ حامد جوانمردپور است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب فرصت جاری شدن

کتاب فرصت جاری شدن  نوشته حامد جوانمردپور، به بررسی این سوال می‌پردازد که چگونه می‌توانیم در زندگی شاد باشیم. نویسنده معتقد است که شاد بودن، نتیجه‌ی درست زندگی کردن است و نه صرفاً هدف آن. به عبارت دیگر، اگر راه و رسم درست زندگی کردن را یاد بگیریم، شادمانی خود به خود در مسیر زندگی ما قرار می‌گیرد. این کتاب به اهمیت مراقبت از روان و لذت بردن از زندگی می‌پردازد و راهکارهایی برای رسیدن به یک زندگی شاد و معنادار ارائه می‌دهد.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب فرصت جاری شدن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همه افرادی که به دنبال معنای زندگی و راهکارهای شاد زیستن هستند، مناسب است. اگر می‌خواهید یاد بگیرید چگونه از زندگی لذت ببرید و با چالش‌های آن به درستی روبرو شوید، این کتاب می‌تواند راهنمای شما باشد.