کتاب نی نی، نی نی، نازه نی نی
معرفی کتاب نی نی، نی نی، نازه نی نی
کتاب الکترونیکی «نی نی، نی نی، نازه نی نی» نوشتهٔ مصطفی رحماندوست با تصویرگری ندا عظیمی در انتشارات کتاب نیستان چاپ شده است.
درباره کتاب نی نی، نی نی، نازه نی نی
این کتاب شعری لطیف با تصویرهای زیبا است و در توصیف کودکی سروده شده که مانند همهٔ کودکان دیگر زیبا و شیرین و برای پدر و مادرش عزیز است. شعر این کتاب بهگونهای است که بسیاری از قسمتهای آن را هم میتوان برای دختربچهها خواند و هم پسربچهها. همچنین در سرایش شعر به این موضوع هم توجه شده است که هم پدرها بتوانند آن را برای فرزندشان بخوانند و هم مادرها.
کتاب نی نی، نی نی، نازه نی نی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب گروه سنی الف و ب است.
درباره مصطفی رحماندوست
مصطفی رحماندوست متولد ۱ تیر ۱۳۲۹ در همدان است. او شاعر، نویسنده و مترجم کتابهای کودکان و نوجوانان است. او بعد از دریافت مدرک کارشناسی زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران، بهعنوان کارشناس کتابهای خطی در کتابخانهٔ مجلس مشغول به کار شد و سپس بهعنوان مدیر مرکز نشریات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدیر مسئول نشریات رشد، سردبیر رشد دانشآموز، سردبیر و پدیدآورندهٔ سروش کودکان و نوجوانان، سردبیر مجلهٔ شهرزاد قصهگو به فعالیت خود ادامه داد.
رحماندوست ۳ سال مدیر کل دفتر مجامع و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران بوده است. او در سال ۱۳۷۱ در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی ادامه تحصیل داد و پس از دورهٔ کارشناسی ارشد، موفق به دریافت نشان درجهٔ یک هنری شد. او بعد از بازنشستگی از سمتهای دولتی، مدیر گروه شکوفه (بخش کودکان و نوجوانان) انتشارات امیرکبیر و مشاور رئیس کتابخانه ملی ایران شد. مصطفی رحماندوست پایگاه اینترنتی «کتابخانه ملی کودک و نوجوان ایران» را تأسیس کرد و توانست تا دهمین سال شروع به کار این پایگاه متن کامل بیش از ۲۴۰۰۰ عنوان کتاب کودک و نوجوان را برای پژوهشگران قابل دسترس کند.
از آثار او میتوان به کتابهای «فرهنگ آسان: دانشنامه ویژه کودکان و نوجوانان»، «ترانههای نوازش»، «سفید بود، سفید تنها بود»، «این تریزی ، آن تریزی» و «قصه گویی، اهمیت و راه و رسم آن» اشاره کرد.
حجم
۷٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۶
تعداد صفحهها
۲۵ صفحه
حجم
۷٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۶
تعداد صفحهها
۲۵ صفحه
نظرات کاربران
فکر نکنم این کتاب از مصطفی رحماندوست باشه! غلط هکسره داره، قافیهها و وزنها مشکل دارند، بعضی از مفاهیم خوب نیستند و...