دانلود و خرید کتاب کتاب کار عزت نفس گلن آر. شیرالدی ترجمه مهدیه ورشادیان
تصویر جلد کتاب کتاب کار عزت نفس

کتاب کتاب کار عزت نفس

معرفی کتاب کتاب کار عزت نفس

کتاب کتاب کار عزت نفس نوشتهٔ گلن آر. شیرالدی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه مریلند) و ترجمهٔ مهدیه ورشادیان است. موسسه انتشاراتی فلسفه این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر با هدف بالابردن عزت‌نفس انسان‌ها به قلم یک متخصص نوشته شده است.

درباره کتاب کتاب کار عزت نفس

کتاب کتاب کار عزت نفس برنامه‌ای ساده و مؤثر برای دوست‌داشتن خود، غلبه بر تردید به خود، رسیدن به ارزش درونی، تفکر منطقی، قدردانی از بدن، تصدیق افکار، بخشیدن خود، علاقه‌مندی به مراقبه و... را در بر دارد. کتاب با پیشگفتاری از دکتر «متیو مک‌کی» و «پاتریک فنینگ»، نویسندگان آثاری پرفروش در زمینهٔ عزت‌نفس، آغاز شده است.

نویسنده باور دارد که عزت‌نفس تنها عامل تعیین‌کنندهٔ خوشبختی نیست؛ اما بی‌شک یکی از مهم‌ترین عوامل آن است. پس در بخش نخست این کتاب مفهوم عزت‌نفس را درک می کنیم و در بخش دوم آن درمورد اصول ابتدایی ارزشمندی انسانی، شناسایی و جایگزینی افکار خودتخریب‌گر و... می‌خوانیم. بخش‌هایی نیز تحت‌عنوان‌های «نمونهٔ کمک‌کردن به انسان دردمند»، «بخشیدن خود» و « لمس گذشته با عشق» به انتهای کتاب حاضر ضمیمه شده است. نویسنده سپس منابعی را برای مطالعات بیشتر فهرست کرده است.

خواندن کتاب کتاب کار عزت نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب کتاب کار عزت نفس

«پیش‌تر این سؤال را مطرح کردیم که فرد در غیاب والدین/بزرگترها چگونه می‌تواند عزت‌نفس خود را بسازد؟ تا این‌جا اولین عامل یا سنگ بنای عزت‌نفس، یعنی ارزشمندی بی‌قید و شرط را واکاوی کردیم و فهمیدیم که به شناخت صحیح از ارزش درونی بستگی دارد. برای همین می‌توان عامل ارزشمندی بی‌قید و شرط را مرتبط با شناخت یا عقل دانست.

عامل دوم، یعنی عشق بی‌قید و شرط، سنگ بنایی زیبا و بسیار نیرومند بوده که در درجهٔ اول به احساسات مربوط است. برخلاف عامل اول که عمدتا بخش «واقع بینانه» تعریف عزت‌نفس را شامل می‌شود، عامل دوم بخش «قدردانانه» تعریف را تشکیل می‌دهد. بیایید بر روی عامل دوم بیشتر تمرکز کنیم.

عشق بر خلاف ارزشمندی بی‌قید و شرط که فرد درباره اش «فکر» می‌کند، چیزی است که فرد آن را «تجربه می‌کند. علی رقم تلاش فلاسفه برای دادن جنبه عقلانی به عشق باید بگوییم که هر کس در مواجهه با عشق می‌تواند به خوبی آن را تشخیص دهد. تا به‌حال شده کسی را برای اولین بار ملاقات کرده و حس کنید مدت‌هاست او را می‌شناسید؟

زمانی که مادرترزا خادم کلیسا بود، برایش فرقی نمی‌کرد که به مردی در بستر مرگ کمک می‌کند یا کودکی فلج در لبنان ـ زیرا همواره چیزی حیرت‌آور اتفاق می‌افتاد. در لحظه‌ای که دیگران به چشمان مادرترزا نگاه می‌کردند و عشق بزرگ در پس چشم‌هایش را حس می‌کردند، اضطراب‌شان از بین می‌رفت. آن‌ها آرام‌تر می‌شدند. چهره شان این آرامش را نشان می‌داد. آیا آن‌ها می‌گفتند «همین هم بگذار ببینم…آیا این یک عشق الهی‌است؟ یا عشقی شهوانی یا مادرانه؟ خیر. آن‌ها به‌راحتی متوجه عشق می‌شدند و به آن واکنش نشان می‌دادند. آن‌ها از نگاه مادرترزا متوجه عشق بی‌قید و شرط وی شده و این عشق وارد قلب‌شان می‌شد. (پتری و پتری ۱۹۸۶)»

Atheo
۱۴۰۲/۰۵/۱۱

امروزه روانشناسی مدرن به این اشاره داره که دیگر عزت نفس به افراد کمک نمی‌کنه. چرا که اغلب بر اساس قضاوت و مقایسه کردن خود با دیگران، ارزش‌گذاری مثبت از خود، توانایی‌ها و دستاوردهای خود هست. عزت نفس شکننده است.

- بیشتر
دکتر
۱۴۰۲/۰۳/۱۵

جهت پرورش عزت نفس فوق‌العاده است، باعث زیاد شدن آن می‌شود حتی اعتماد به نفس را هم افزایش میدهد.

رادمهر
۱۴۰۱/۰۶/۰۸

بسیار عالی و ساده و کاربردی

کاربر ۸۰۹۶۶۷۸
۱۴۰۳/۰۵/۰۵

اصلا کاربردی نیست

مردی به همسایه‌اش گفت: «چرا تمام روز را با پسرت صرفِ تعمیر دوچرخه کردی؟ مگر نمی‌توانستی آن را به تعمیرگاه ببری تا ظرف یک ساعت آماده شود؟». همسایه در جواب گفت: «من در حالِ ساختن شخصیت پسرم هستم؛ نه تعمیر دوچرخه».
Dexter
مردی به همسایه‌اش گفت: «چرا تمام روز را با پسرت صرفِ تعمیر دوچرخه کردی؟ مگر نمی‌توانستی آن را به تعمیرگاه ببری تا ظرف یک ساعت آماده شود؟». همسایه در جواب گفت: «من در حالِ ساختن شخصیت پسرم هستم؛ نه تعمیر دوچرخه».
Dexter
زمانی‌که ارزش‌های ما به‌عنوان انسان فقط و فقط به هر آن‌چه با دست‌های‌مان می‌سازیم وابسته باشد، به قربانیان ترس در دنیا تبدیل می‌شویم.
bano
گاندی نیز گفته که این لذت نیست که وجدان را گمراه می‌کند، بلکه لذت فاقد وجدان (یعنی لذت‌های مملو از استثمار، سوء استفاده و حتک حرمت) است که چنین می‌کند. لذت‌های سلامت بخش به بازآفرینی منجر گشته و بسیار ضروری هستند.
بانوی روانشناس🌱
دست کم شش بار در طول روز، مستقیماً به خود در آینه نگاه کرده و بر آنچه در بدن‌تان «سالم و متناسب» است متمرکز شوید. بد نیست که گاهی شگفتی‌هایی که در بالا اشاره کردیم را به خود یادآور شوید. به معجزات درون بدن خود فکر کنید. گاهی اوقات بر روی پوست، اندام حسی، دست‌ها، انگشتان، و اجزای جذاب و مطلوب بدن‌تان متمرکز شوید. به آنچه به خوبی در بدن‌تان کار می‌کند با دیدهٔ
بانوی روانشناس🌱
واکنشی که ما از دیگران می‌گیریم معمولاً بازتابی ازحسی است که آن‌ها نسبت به خود دارند و این با بازتاب ارزش درونی ما یکسان نیست. وقتی افراد نظری واقع بینانه و قدردانانه نسبت به خود ندارند، اغلب به لحاظ اجتماعی محتاج می‌شوند. این یعنی آن‌ها سراغ دیگران می‌روند تا تأییدی که خودشان درمورد ارزش درونی‌شان ندارند و محتاجش هستند از آن‌ها دریافت کنند. آن‌ها حتی ممکن است دیگران را سرکوب کرده و به لحاظ احساسی آن‌ها را در تنگنا بگذارند و زمانی که ناامنی عاطفی‌شان باعث دور شدن دیگران از آن‌ها می‌شود نمی‌توانند با این طرد شدگی اسفناک کنار بیایند. این افراد حتی اگر عزت و احترام دیگران را به‌دست بیاورند تنها «عزت دیگران» را کسب کرده اند و نه «عزت‌نفس». عزت دیگران به هیچ عنوان جایگزین امنیت درونی از عزت‌نفس نیست.
بانوی روانشناس🌱
«باورهای افراطی منجر به خودتخریبی می‌شوند». این بدین معناست که هم نگرانی بیش از حد و هم اجتناب از برخورد با نگرانی‌ها، پیامدهای منفی به‌همراه دارند. قانون کلی این است که «نگرانی کارآمد» سالم‌ترین پیامد را به‌همراه دارد. بهتر است برای مدت محدودی، با استفاده از رویکرد حل مسئله، روی نگرانی خود متمرکز شوید. مقدار زمانی از روز (طبق برخی پژوهش‌ها ۳۰ دقیقه) را به جمع‌آوری اطلاعات صحیح، بررسی راه‌حل‌های جایگزین، شناسایی احساسات، نوشتن یا صحبت از دغدغه‌ها و اقدام مناسب اختصاص دهید. پس از آن، به خودتان اجازه دهید که از جنبه‌های مثبت زندگی لذت ببرید.
بانوی روانشناس🌱
آنچه که نیاز است فرد از آن دوری کند لذت‌هایی‌است که وجدان انسانی را خدشه دار می‌سازد.
بانوی روانشناس🌱
یادتان باشد که عشق یک حس است. عشق همچنین یک نگرش خیرخواهانه برای شماست و در هر لحظه بهترین‌ها را برای‌تان می‌خواهد؛ عشق یک تصمیم نیز هست که باید هر روز آن را بگیرید. عشق جوهرهٔ تعهد است و تعهد نیز امری آگاهانه و اختیاری‌است.
بانوی روانشناس🌱
دو فرد دارای اضافه وزن به نام‌های مری و جین را در نظر بگیرید. جین با خود می‌گوید: «من چاقم. از خودم متنفرم.» مری با خود می‌گوید: «از چیزی که هستم عمیقاً خوشحالم و اگر اندکی وزن کم کنم لذت بیشتری هم از زندگی خواهم برد.» به تفاوت میان حال و هوای عاطفی مری و جین دقت کنید.
بانوی روانشناس🌱

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۳۶ صفحه

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۳۶ صفحه

قیمت:
۵۴,۰۰۰
۲۷,۰۰۰
۵۰%
تومان