دانلود و خرید کتاب اقلام عمده صادراتی ایران (جلد اول) محمدابراهیم گوهریان

معرفی کتاب اقلام عمده صادراتی ایران (جلد اول)

کتاب الکترونیکی «اقلام عمده صادراتی ایران (جلد اول)» نوشتهٔ محمدابراهیم گوهریان در انتشارات چاپ و نشر بازرگانی چاپ شده است.

درباره کتاب اقلام عمده صادراتی ایران (جلد اول)

باتوجه‌به سهم اصلی اقلام عمده کالاهای صادراتی درمجموع صادرات غیرنفتی کشور، آشکار می‌شود که هراندازه تلاش و سرمایه‌گذاری جدید در این اقلام صورت پذیرد، باوجود مزیت نسبی ایران به‌ویژه در بخش گازها و فرآورده‌های پتروشیمی و مصنوعات فلزی، بازده آن در بخش صادرات درخور توجه خواهد بود؛ لذا کارشناسان بر ایجاد فضای مساعد برای عقد قراردادهای سرمایه‌گذاری به‌ویژه در بخش نفت و گاز و پتروشیمی تأکیددارند. در همین حال، چنانچه تداوم صادرات سنتی مدنظر باشد، می‌بایست برنامه‌ریزی منسجم و واقع‌بینانه‌ای در این زمینه صورت پذیرد.

اکثر کارشناسان اقتصادی، با اشاره به مزیت نسبی فزاینده صادرات محصولات صنعتی و ارزش‌افزوده بیشتر آن، عقیده دارند که بخش عمده سیاست‌های اقتصادی و بازرگانی کشور می‌بایست در حول محور صادرات صنعتی شکل بگیرد. این امر نه‌تنها بنیه رقابت اقتصاد ملی را در بلندمدت حفظ و تقویت خواهد کرد، بلکه به لحاظ بهره‌برداری گسترده‌تر از منابع زیرزمینی، فراوری و ایجاد اشتغال مولد و متضمن کارایی حائز اهمیت است. همچنین، علاوه بر عوامل مادی درزمینهٔ مزیت نسبی می‌توان به موقعیت جغرافیایی، نیروی انسانی و ... نیز اشاره داشت. 

عناوین فصول کتاب اقلام عمده صادراتی ایران (جلد اول) به این ترتیب است:

فصل اول: فهرست کالاهای دارای مزیت نسبی در ایران

فصل دوم: مهم‌ترین کالاهای صادراتی تجار ایرانی

فصل سوم: کالاهای پرسود صادراتی ایران

فصل چهارم: تجارت خارجی در یک نگاه

فصل پنجم: تجارت کالاهای غیرنفتی ایران در سال

فصل ششم: جزئیات صادرات ایران به کشور در سال

فصل هفتم: آمار اقلام عمده صادرات ایران در سال

فصل هشتم: آمار اقلام عمده صادرات ایران در سال 

کتاب اقلام عمده صادراتی ایران (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به تجارت پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب اقلام عمده صادراتی ایران (جلد اول)

«بازارهای هدف صادراتی ایران در زیرگروه »پسته و مغز پسته طی سال‌های ۱۳۹۵-۱۳۹۲ از سوی سازمان توسعه تجارت، بدون تغییر کشورهای »آلمان، امارات، عراق، هنگ‌کنگ و هند« عنوان‌شده است. همچنین در ۷ ماه منتهی به مهر ۱۳۹۵ ، مهمترین بازارهای صادراتی ایران در صادرات »میوه« به ترتیب پنج کشور عراق، امارات، افغانستان، روسیه و ترکیه است. »تره‌بار« از دیگر کالاهای اولویت‌دار صادراتی در بخش کشاورزی است که در سال ۱۳۹۵ به ترتیب بازارهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان و پاکستان را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر، پنج کشور امارات، عراق، اسپانیا، روسیه و ترکیه مهمترین بازارهای صادراتی »کشمش« طی سال‌های ۱۳۹۵-۱۳۹۲ به شمار می‌روند. همچنین بازارهای صادراتی »زعفران« ایران، امارات، اسپانیا، چین، هنگ‌کنگ و افغانستان طی ۱۳۹۵-۱۳۹۲ است که نشان می‌دهد تغییری در بازارهای صادراتی ایران در صادرات این نوع محصول رخ نداده است. شاید عمده مشکل صادراتی این نوع محصول، بالا بودن تعرفه واردات کشورهای هند و چین و نبود برند واحد ملی و منطقه‌ای است. از طرفی بازارهای هدف محصولی چون »خرما« ترکیه، امارات، هند، افغانستان و قزاقستان گزارش‌شده است. گروه غذایی بر اساس آمار منتشرشده، »محصولات غذایی« از دیگر کالاهای اولویت‌دار صادراتی ایران به شمار می‌رود که شامل ۹ زیرگروه کالایی است. بازارهای هدف در گروه کالایی »انواع میوه‌های پخته‌شده، سوسیس و کالباس، کنسرو گوشت حیوانات خوراکی (حلال)، ماهی‌های بسته‌بندی‌شده و ... « در ۷ ماه منتهی به مهر سال ۱۳۹۵ به ترتیب ۵ کشور، عراق، افغانستان، روسیه، پاکستان و ترکیه است. آمار منتشرشده نشان می‌دهد که دو کشور روسیه و ترکیه جایگزین سوریه، ترکمنستان و ازبکستان شده‌اند. همچنین مهمترین بازارهای صادراتی »رب گوجه‌فرنگی«، طی سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ به ترتیب کشورهای عراق، افغانستان، روسیه، امارات و کویت است. از سوی دیگر، ۵ کشور عراق، افغانستان، پاکستان، آذربایجان و ترکمنستان، جزو عمده‌ترین کشورهای واردکننده «انواع شیرینی‌جات بدن کاکائو و خمیر کاکائو» و «آرد گندم، آرد غلات به‌جز گندم و...»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۸۱۲ صفحه

حجم

۳٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۸۱۲ صفحه

قیمت:
۴۵۵,۰۰۰
تومان