کتاب راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی
معرفی کتاب راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی
«راهنمای چهار پیمان: استفاده از چهار پیمان برای مهارت در رؤیای زندگی» نوشته دُن میگل روییز( -۱۹۵۲)، نویسنده مکزیکی آموزههای اخلاقی باستانی بومیان آمریکا و فرهنگ تلتک است.
در این کتاب، نویسنده همراه ما میشود تا به شیوهای ملموس و کاربردی، با «چهار پیمان» عهدی دوباره ببندیم. او با آموختن مهارتهای آگاهی، دگرگونسازی و عشقورزی، شمعی در مِهآلودگی ذهنمان میافروزد تا هیاهوی این بازار مکاره را فروبنشانیم و از اهلی شدن ناخواسته رو بگردانیم. از طریق این آموزههای آمیخته با حکمت دیرین و ادراک نوین، توان آن را مییابیم تا مهار ذهن رمنده را در دست بگیریم و رؤیاهای جانمان را زندگی کنیم. میگل روییز ما را از اوهام توافقهای تحمیلی و باورهای رسوبی میرهاند و دیگر بار به پیمانهای چهارگانه بازمیگرداند تا آفرینندۀ توانمند کلام پاک باشیم و آزاد از بافتن فرضیات و شخصی گرفتن جزییات، نهایت کوشش خود را به کار بگیریم و بتوانیم در جایگاه استوار انسانی آگاه قامت برافرازیم.
کتاب «راهنمای چهار پیمان» برای «چهار پیمان» مثل کتاب «تمرین نیروی حال» میمونه برای «نیروی حال». دوستانی که «نیروی حال» و «تمرین نیروی حال» رو خوندن میدونن من چی میگم. پیشنهاد میکنم راهنمای چهار پیمان رو حتماً بخونید
سپاس از خانم آذرمی بابت ترجمه این کتاب.
کتاب خوب و کابردی
کتاب خوبی بود سپاس از ناشر