معرفی و دانلود کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده)

کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده)

همراه با نرم‌افزار SPSS و AMOS

۳.۸ امتیاز(از ۵ رأی)
حیدرعلی زارعی

معرفی کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده)

کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده)؛ همراه با نرم‌افزار SPSS و AMOS نوشتهٔ حیدرعلی زارعی است و انتشارات ارجمند آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده)

تشریح انواع روش‌های آمار استنباطی به زبان ساده همراه با محاسبهٔ دستی و محاسبه از طریق نرم‌افزار، آموزش تصویری آزمون‌ها با بهره‌گیری از اشکال و فلوچارت‌ها، استفاده از سؤالات کارشناسی ارشد و دکترای روان‌شناسی در خودآزمایی‌ها همراه با پاسخ‌نامهٔ تشریحی، راهنمای انتخاب آزمون‌های آماری و سایر مطالب کاربردی به همراه انواع نرم‌افزارهای آماری و متن کامل منابع انگلیسی معتبر از ویژگی‌های بارز کتاب حاضر است. بنابراین کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده) می‌تواند به‌عنوان یک منبع درسی برای واحد آمار استنباطی در دوره‌های تحصیلی کارشناسی، ارشد و دکترای رشته‌های علوم رفتاری به ویژه روان‌شناسی و علوم‌تربیتی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین برای دانشجویانی که قصد تحلیل آماری پایان نامه‌های خود را دارند، بسیار مفید است.

تألیف: دکتر حیدرعلی زارعی، دانشیار روان‌شناسی تربیتی، عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، چاپ دوم

خواندن کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان رشته‌های علوم رفتاری به‌ویژه روان‌شناسی و علوم‌تربیتی مناسب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراهنمای آمار استنباطی در روان شناسی (به زبان ساده)
عنوان دیگرهمراه با نرم‌افزار SPSS و AMOS

خوب

معین مسلمی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۹/۱۷

کتاب بسیار خوبی هست برای یادگیری علم آمار استنباطی مخصوصا برای داشنوجیا روانشناسی و علوم تربیتی که باید چند واحد امار استنباطی پاس کنن در اوایل کتاب از آمار توصیفی توضیحی داده شده است و برای ترم اولی ها کمک...بیشتر

نوروسایکولوژی بالینی هیجان
درمان مشکلات رفتاری کودکان
کاتلین آرمسترانگ
راهنمای عملی درمان رفتاری شناختی مبتنی بر شواهد
دبورا دابسون
آزمون های روان شناسی شناختی (با استفاده از نرم افزار CogLab)
شاهرخ مکوند حسنی
مبانی آسیب شناسی روانی
جیمز مادوکس
اختلالات طیف اتیسم
سیدعلی صمدی
درمان مبتنی بر تعامل والد - کودک (PCIT)
چریل بادیفورد مک‌نیل
اصول روان داروشناسی برای متخصصان سلامت روان