معرفی و دانلود کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم)

کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم)

۳.۰ امتیاز(از ۱۲ رأی)

معرفی کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم)

کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم) نوشتهٔ گالن وودز است و با ترجمهٔ مریم اخترزاده زواره منتشر شده است.

درباره کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم)

تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی همواره از اهمیت خاصی برخوردار است. در این نوع از تحلیل رفتار احتمالی نمودار از طریق داده‌های گذشته پیش‌بینی می‌شوند. در این کتاب به تشریح ابزارها و روش‌های معاملاتی پرایس اکشن پرداخته می‌شود و هر یک از این ابزارها و استراتژی‌های معاملاتی با استفاده از نمودارها و مثال‌های مربوط به آن تشریح می‌شوند.

خواندن کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام فعالان حوزه بازارهای مالی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب استراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباستراتژی ها و نکات معامله گری پرایس اکشن (جلد سوم)
عنوان انگلیسی(Hot to trade with price action (Strategies
فرمت کتابPDF

صالحِ ناصالح
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۱۱/۲۱

من نسخه چاپی این کتاب را خوانده ام ... راستش را بخواهید این کتاب اصلا برای گالن وودز عزیز ، نیست ... اینها مقالاتی است که آقای گالن وودز در سایت( Trading setups review ) به صورت عموم گذاشته اند ......بیشتر

Amin tajj
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۱/۰۴

وای خدا واقعا وقتی یک کلمه اصطلاحات مالی و ترید و نمیدونید چرا ترجمه میکنید ،اعصابم داغون شد ترجمه بسیار بد ،این کتاب خوبیه ولی ترجمه خیلی بده .واقعا مترجم نداریم انگار تو این زمینه .کتاب انگلیسی و بخونید هزار...بیشتر