کتاب معاملات سریع (اسکالپ) با پرایس اکشن (جلد چهارم)
معرفی کتاب معاملات سریع (اسکالپ) با پرایس اکشن (جلد چهارم)
کتاب معاملات سریع (اسکالپ) با پرایس اکشن (جلد چهارم) نوشته لنس بگز است و با ترجمهٔ نرگس قاسمی و محمد روستایی در نشر کتاب مهربان منتشر شده است.
درباره کتاب معاملات سریع (اسکالپ) با پرایس اکشن (جلد چهارم)
نویسنده در این کتاب قصد دارد شیوه معاملاتی پرایس اکشن وای تی سی (YTC PAT) در بازههای زمانی کوتاهتر (اسکالپینگ) را توضیح دهد. او در مقدمه توضیح میدهد کتابی مستقل در این زمینه نوشته است چون واقعیت این است که اسکالپینگ، به ملاحظات منحصربهفردی نیاز دارد که شاید همه معاملهگران به آن علاقهمند نباشند؛ بنابراین باتوجهبه حجم محتوای این کتاب، تصمیم گرفته است بهجای اضافهکردن فصلی به مجموعه کتابهای معاملهگر پرایس اکشن وای تی سی، کتاب جداگانهای در مورد این موضوع بنویسد.
خواندن کتاب معاملات سریع (اسکالپ) با پرایس اکشن (جلد چهارم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه اقتصاد پیشنهاد میکنیم.
ضمن سلام باید بگم این یکی از بهترین کتاب های پرایس اکشنه که چند تن ازنامداران این عرصه بهش اشاره کردند و حتما توصیه میکنم تهیه و مطالعه اش کنید داشتن این کتاب یا فایلش خالی از لطف که نیست
اصلا قابل فهم نیست، فارسی نوشته ولی برای یه دنیای دیگه است. بخدا خوده ترجمه نیاز به ترجمه داره، مگه مجبورید اخه. یدونه ترجمه خوب از کتابهای اقتصادی و اموزشی نداریم،
ترجمه غیر قابل فهم و مطالب نامفهوم هست.مترجم هیچ آشنایی با اصطلاحات و کلمات بازار ارز نداشته.
دوستانی که هر سبکی از تکنیکال یا پرایس اکشن کار میکنن حتما کتاب های لنس بگز رو هم فراموش نکنید ، به شدت برای تریگر ورود و معامله گری موثر و مفید است