معرفی و دانلود کتاب راهنمای کامل تحلیل حجم قیمت pdf + خلاصه رایگان

کتاب راهنمای کامل تحلیل حجم قیمت

کتاب را بخوانید، سپس بازار را بخوانید

۲.۴(از ۵ امتیاز)

معرفی کتاب راهنمای کامل تحلیل حجم قیمت

بیایم بیشتر در مورد حجم قیمت بدانیم!…

چارلز داو، جسی لیورمور و ریچارد نِی چه وجه اشتراکی دارند؟ آنها از حجم و قیمت برای پیش‌بینی حرکت بعدی بازار استفاده می‌کردند و با همین تحلیل‌ها ثروت‌های هنگفتی به دست آورند. آنها از نوار تیکر استفاده می‌کردند اما ما از صفحه معاملاتی استفاده می‌کنیم. در هر دو صورت، نتایج یکسان است و شما هم می‌توانید مثل آنها شوید.

ما به عنوان معامله‌گر، سرمایه گذار یا سوداگر تنها کاری که سعی می‌کنیم انجام دهیم این است که پیش‌بینی کنیم بازار در آینده به کجا می‌رود. آیا به جز استفاده از دو اندیکاتور پیشرو حجم و قیمت، راه بهتری وجود دارد؟

و یک راه حل ساده هر یک از آنها به تنهایی اطلاعات کمی به ما می‌دهند. از اینها گذشته، حجم فقط حجم است، نه بیشتر و نه کمتر. و قیمت،فقط قیمت است. با این حال، اگر این دو نیرو با هم ترکیب شوند، نتیجه یک روش تحلیلی قدرتمند برای پیش‌بینی مطمئن جهت آینده بازار خواهد بود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای کامل تحلیل حجم قیمت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:راهنمای کامل تحلیل حجم قیمت
قیمت کتاب:۷۰۰۰۰ تومان

سجاد رضائی
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۱۲/۲۳

این کتاب بر خلاف ادعاهایی که میکنه چیز جدیدی برای گفتن نداره، ترکیب کتاب الگوهای شمعی ژاپنی استیو نیسون و استاد بازارهای تایم ویلیامز در مورد حجمه.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۳/۲۵