کتاب مهارت های معامله گری پرایس اکشن (جلد دوم)
معرفی کتاب مهارت های معامله گری پرایس اکشن (جلد دوم)
کتاب مهارت های معامله گری پرایس اکشن (جلد دوم) نوشتهٔ گالن وودز است. این کتاب با ترجمهٔ مریم اخترزاده زواره منتشر شده است.
درباره کتاب مهارت های معامله گری پرایس اکشن (جلد دوم)
معاملهگری بر اساس پرایس اکشن یا رفتار قیمت (P.A.T) روشی است که در آن تمام تصمیمات معاملاتی بر مبنای صرف نمودار قیمت صورت میگیرد. به این معنی که هیچگونه اندیکاتور یا اوسیلاتوری برای شناسایی نواحی (S) و مقاومت (R) و یا روند بازار استفاده نمیشود. تمام بازارهای مالی اطلاعات مربوط به حرکت قیمت بازار را در طی دورههای مختلف تولید میکنند؛ این اطلاعات در نمودار قیمت نمایش داده میشود. نمودار قیمت منعکسکننده باورها و اقدامات تمامی شرکتکنندگان (انسان یا کامپیوتر) در طی دوره مشخص در بازار است و این باورها در نمودار قیمت در قالب قیمت یا همان پرایس اکشن به نمایش در میآیند.
خواندن کتاب مهارت های معامله گری پرایس اکشن (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه بازارهای مالی پیشنهاد می کنیم.
خلاصه کتاب: آشغال؛ نصف کتاب رو خوندم بدون ذره ای مطلب به درد بخور. و تازه به مطالبی رسیدم که تازگی دارد. طرف اسم خودش را گذاشته نویسنده ولی کلامی درباره ی پراس اکشن ننوشته و عنوان کتاب یک دروغ بیش نیست در
من نسخه چاپی این کتاب را خوانده ام ... راستش را بخواهید این کتاب اصلا برای گالن وودز عزیز ، نیست ... اینها مقالاتی است که آقای گالن وودز در سایت( Trading setups review ) به صورت عموم گذاشته اند ...