کتاب کوریر تبلور عینی لجستیک
معرفی کتاب کوریر تبلور عینی لجستیک
کتاب کوریر؛ تبلور عینی لجستیک نوشتهٔ سیدامیرعباس تهامینژاد است. انتشارات چاپ و نشر بازرگانی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. مقدمهٔ این اثر را محمدرضا صدقیانیفر نوشته است.
درباره کتاب کوریر تبلور عینی لجستیک
کتاب مصور و رنگیِ کوریر تبلور عینی لجستیک از نکات تخصصی طرحشده در یک رسالهٔ تحصیلی گرفته شده است که با تشویق استاد راهنمای سیدامیرعباس تهامینژاد (محمدرضا صدقیانیفر) با توسعه و نیز اضافهکردن برخی موضوعات، بازنگری و بهروزرسانی شده و در قالب این نوشتار تهیه و تنظیم شده است.
نویسندهٔ کتاب حاضر سالها در زمینهٔ فعالیتهای لجستیک و کوریر در داخل و خارج از ایران مشغول به فعالیت بوده است. او در تألیف این کتاب سعی کرده است تا ضمن حفظ رسالت موضوعی، تا حدّ امکان، از گفتارهای صرفاً تخصصی دوری کرده و مطالب را بهگونهای بنویسد که برای طیف وسیعی از مخاطبان عام و نیز اشخاصی بهدور از تخصص لازم، قابل درک و تجزیه و تحلیل باشد.
خواندن کتاب کوریر تبلور عینی لجستیک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ مدیریت پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب کوریر تبلور عینی لجستیک
«همانگونه که پیش از این نیز ذکر گردید اکثر آحاد جامعه تفاوتی بین سرویسهای پستی و کوریری قائل نبوده و این دو سرویس را یکسان میدانند (در بهترین حالت تنها وجه تمایز این دو سرویس از منظر نوع مدیریت شناخته شده که برای سرویسهای پستی مدیریت دولتی و برای سرویسهای کوریری مدیریت بخش خصوصی در نظر گرفته میشود). اهمیت این اشتباه زمانی بیشتر حس میگردد که این موضوع عیناً از سوی صاحبان مشاغل و حتی محافل علمی و تخصصی نیز تکرار میگردد. این مهم خود دلیلی بر گمنامی و شناخته نشدن صنعت کوریر میباشد که پیش از این به آن اشاره گردید به طور کلی تفاوتهایی عمده میان سرویسهای کوریری و سرویسهای پستی وجود دارد.
۱- نظارت: سرویسهای پستی تحت نظارت مستقیم دولتها و ادارات پست محلی اداره میگردد حال آنکه سرویسهای کوریری خصوصی بوده و تحت کنترل و نظارت سازمان مشخصی (عمدتاً تحت عنوان یک شرکت) که از زیر مجموعههای فعالیتهای حمل و نقل و لجستیک بهشمار میرود، اداره میگردد.
۲- محدودیت ذاتی: در سرویسهای پستی طیفی مشخص از وزن، حمل و ارزش برای جابهجایی تعریف شده که عمدتاً شامل محدوده اوراق و اسناد و مرسولات کوچک شخصی است که عمدتاً جنبه هدیه و یا نمونههای غیر تجاری دارند (فاقد ارزش تجاری میباشند) و یا ا ین ارزش از میزان مشخصی کمتر میباشند حال آنکه در سرویسهای کوریری هیچگونه محدودیتی در میزان وزن، حجم و ارسال مرسوله مورد نظر وجود ندارد. امروزه شرکتهای معتبر کوریر مثل DHL طیف وسیعی از مرسولات از اوزان بسیار کوچک چند گرمی تا کالاهای فوق سنگین با اوزان و حجمی بسیار بالا را از طرق مختلف جابهجا نموده و تحویل گیرندگان در اقصی نقاط دنیا میدهند و در این میان هیچ محدودیتی را از منظر وزن، حجم، روش حمل و یا نحوه تحویل به متقاضیان تحمیل نمینمایند.
۳- سیستم پرداخت: سیستمهای پرداخت در سرویسهای پست عمدتاً بهشکل گونهای از عوارض دولتی میباشد که آن نیز معمولاً در قالب صدور و خرید اوراق بهادار جلوه مینماید، حال آنکه این مقوله در سرویس کوریری بر مبنای پرداخت و مبادلات عادی تجاری صورت میگیرد که از درگاههای مختلف بانکی و روشهای پرداخت متداول برای دیگر فعالیتهای تجاری مورد استفاده قرار میگیرد.»
حجم
۸۷۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۴ صفحه
حجم
۸۷۶٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۴ صفحه