کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها
معرفی کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها
کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها نوشتۀ هانیه بطوئی شیرینآبادی است. انتشارات آذرفر این کتاب را روانۀ بازار کرده است. این اثر، به مسألۀ «اصل حاکمیت اراده» میپردازد.
درباره کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها
کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها با هدف پرداختن به مسئلۀ اصل حاکمیت اراده که در قراردادها مورد پذیرش واقع شده، نوشته شده است. هانیه بطوئی شیرینآبادی، نویسندۀ این کتاب، میکوشد موانع و انتقادات وارد بر این مسأله و یکی از مهمترین موانع این اصل را که نظم عمومی است، بررسی کند.
کتاب حاضر، دو بخش عمده دارد. بخش نخست اصل حاکمیت اراده و بخش دوم، مسئلۀ نظم عمومی را بررسی میکند.
در بخش نخست، به تعریف مفهوم و تاریخچۀ اصل حاکمیت اراده، توضیح سیر تطّور تاریخی این اصل، بررسی قلمرو آن و بیان مبانی اصل حاکمیت اراده پرداخته شده است. در بخش دوم نیز به توضیح گستردهای از نظم عمومی پرداخته شده؛ به این مسئله، از دو حیطۀ حقوق داخلی و حقوق بینالملل نگاه شده است.
فصل آخر کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها، به بیان و توضیح قراردادهایی پرداخته که نمیتوان در آنها قانون حاکم را انتخاب کرد؛ به عبارتی، اختیار انتخاب قانون حاکم در این نوع از قراردادها نیست؛ چراکه آن زمان مخالف نظم عمومی تلقی میشوند.
خواندن کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران علم حقوق پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جایگاه اصل حاکمیت اراده در قراردادها
«گفتار سوم: پذیرش اصل حاکمیت اراده در سایر کشورها
همانطور که مطالعه شد ما در این فصل به این امر پرداختیم که مفهوم اصل حاکمیت اراده چیست و آیا مورد پذیرش است یا انکار که این موارد را هم در حقوق داخلی وهم بینالملل مورد بررسی قراردادیم حال کمی به توضیح این امر میپردازیم که پذیرش این اصل در برخی دیگر از کشورهای جهان چگونه است:
الف) فرانسه: در فرانسه اولین بار مسئله حاکمیت اراده توسط دادگاه عالی در سال ۱۹۱۰ مطرح شد. که در پروندهای ذکر شده است «قانون حاکم بر قراردادها، تشکیل آنها، شرایط و اثرات آنها، قانونی است که طرفین انتخاب کرده اند».
البته لازم به ذکر است که بعدها آخر پاراگراف اضافه گردیدکه: «قانونی که طرفین قصد داشتهاند خود را تحت حاکمیت آن قرار دهند».»
حجم
۹۹۹٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۳۴ صفحه
حجم
۹۹۹٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۳۴ صفحه