کتاب زندگی برازنده من
معرفی کتاب زندگی برازنده من
کتاب زندگی برازنده من نوشتهٔ کارول. اس. پیرسون و هیو. کی. مار و ترجمهٔ کاوه نیری است. انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر یکی از مؤثرترين راهكارهای تحليل خويشتن و غنیسازی ارتباط با ديگران را در بردارد. کتاب، حاوی آزمون خودتحليلگری نیز هست.
درباره کتاب زندگی برازنده من
کتاب زندگی برازنده من که با ویراستاری گروه ویراستاران بنیاد فرهنگ زندگی بالنده منتشر شده، بر اساس نظریهای نوشته شده است که هدف آن آشنایی با داستانهایی است که وقایع و نحوهٔ زندگی ما را شکل میدهند. این نظریه در ابتدا بهوسیلهٔ کارول پیرسون مطرح شد و سپس در کتاب «قهرمان درون» توضیح داده شد و بالاخره در کتاب «بیداری قهرمانان درون» گسترش یافت.
هدف از نوشتن کتاب زندگی برازنده من خلق یک کتاب راهنما برای آشنایی با نتایج آزمون پیامایآی (PMAI) بود. نویسنده توضیح میدهد که نتیجهٔ کار از این مطلب بهمراتب فراتر رفته است.
این کتاب اطلاعات و دیدگاههای جدیدی را که بهکارگرفتن این آزمون در طی چندین سال ایجاد کرده است با ما در میان میگذارد. بررسی دقیق نتایج آزمون پیامایآی کار دشواری است. با وجود این، تمرینهای کتاب اطلاعاتی را که برای شناخت و بهکارگرفتن کهنالگوها در زندگی احتیاج داریم در اختیار ما قرار داده است. این شناخت به ما کمک میکند که حضور، نقش و عملکرد کهنالگوها را در زندگی خود درک کنیم.
کهنالگوهای ما هماهنگ با موقعیت و مرحلهای از زندگی که در آن قرار داریم خود را نشان داده و ابراز خواهند کرد.
خواندن کتاب زندگی برازنده من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به افرادی که میخواهند زندگی بهتر و شادتری داشته باشند، پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب زندگی برازنده من
«کسانی که میخواهند به خودشناسی عمیقتری دست یابند احتمالاً به موضوع سایه علاقهمندند. سایه جنبه منفی کهنالگوها است که قوه ادراک را کاهش میدهد. بهعلاوه سایه، کهنالگوهای سرکوب شده را دربر میگیرد که باعث میشوند خصوصیتهای ناخواسته شخصیت خود را به دیگران نسبت دهیم. لطفا به نکات زیر درباره سایه توجه کنید:
کهنالگویی که در وجود شما فعال است گرایشها، سبک و مسیر زندگیتان را شکل میدهد. شما حضور این کهنالگو را در وجود خود احساس و از مزایا و تواناییهای آن استفاده میکنید. در عین حال ضعفها و وسوسههای آن را نیز تجربه میکنید. هر داستان اسطورهای میتواند شکلها و عنوانهای مختلف و متفاوتی پیدا کند که رایجترین آنها در این کتاب توصیف شدهاند. اگر با ویژگیهای کهنالگوی حاکم بر امور زندگیتان آشنا شوید، ممکن است بتوانید اشتباهها و نکتههای منفی آن را پیشبینی و از آنها دوری کنید. بهعنوان مثال اگر داستان «حاکم» را دنبال میکنید ممکن است گرایشی به کنترل دیگران داشته باشید که البته این عادت برای این کهنالگو طبیعی است. اما اگر به این موضوع و خطرهای آن توجه کنید، میتوانید بهجای دستور دادن و کنترل که عادتهای منفی این کهنالگو هستند، از تواناییهای آن در دادن نظم و ترتیب برای ایجاد توازن و موفقیت گروهی استفاده کنید.
کهنالگوهای فعالتان دیدگاه شما را نسبت به چیزهایی که در دنیا به آنها توجه میکنید تعیین میکنند. کهنالگوهایی که به آنها امتیاز بسیار پایینی دادهاید نشاندهنده حوزههایی هستند که درست نمیبینید و متوجه آنها نیستید. اگر در کارهای خود موفق نیستید، ممکن است طرز عمل و مسیر شما با محیطتان مطابقت نداشته باشد. شاید اگر داستان مناسبتری را انتخاب و پیگیری کنید به نتایج بهتری دست یابید.
یکی از ضعفهای اسطورهای، تصمیمهای ناموفقی است که به منظور ابراز یک کهنالگو، ولی بدون تجربه و آگاهی کافی درباره آن گرفته میشود. شما میتوانید با یادآوری و تمرکز ذهنی روی روند و نتایج مثبتی که هر کهنالگو میتواند پدید آورد از جنبههای منفی آن فاصله بگیرید.
احتمال میرود کهنالگوهای غیرفعالِ خود را، بهخصوص اگر از طرف شما نفی شده باش»
من از طریق جناب آقای سید سهیل رضایی،،یکی از بهترین مدرسین خودشناسی ایران،،با این کتاب آشنا شدم. اینطور که ایشون میگفت 99 درصد زندگی رو ناخواگاه و 1 درصد رو خودآگاه اداره میکنه و این کتاب،،شروع مناسبی برای خودشناسی است. ایشون معتقد بود،،خودشناسی،،شناخت و واکاوی
کتاب خیلی خوبیه و میتونه در سفر زندگی بسیار راه گشا و در تشخیص مسیر زندگی کمک کننده باشه و حتی قبل هدف گذاری میتونه کمک کنه بعضی اهداف اشتباه که جز هدف هایتان قرار دادید را حذف و بعضی
طاقچه جون تخفیف بزن بخریم:(
بزارین تو بی نهایت بتونیم بخونیم خیلی تعریفشو شنیدیم خیلی گرونه😔
کتابی راجع به تعیین کهن الگوی شماست.اینکه بهتون میگه توی شخصیت شماکدوم اسطوره بُلد هست.درکل کتاب خوبیه
من نسخه چاپی کتاب را خواندم فوق العاده بود به خصوص داستان اول کتاب.
نمودارها ذهن تان را به بردگی می کشند؛ گاهی!!
توی کتابخانه بذارینش حداقل
من نمی تونم این کتاب رو با اعتبار رایتل بخرم میزنه موجودی اعتبار ندارم در صورتی که سیم کارتم شارژ داره
کتاب از نظرم خیلی جالب و راه گشا نبود یعنی کتابهای بهتری در زمینه خودشناسی وجود داره که این کتاب به نسبت اونها اصلا حرفی برای گفتن نداره یه سری مفهموم های کلی رو گفته بود مبحث کهن الگوها و