دانلود و خرید کتاب زندگی و سلوک علامه عبدالحسین امینی نرگس علی مردانی
تصویر جلد کتاب زندگی و سلوک علامه عبدالحسین امینی

کتاب زندگی و سلوک علامه عبدالحسین امینی

انتشارات:نشر وزرا
امتیاز:
۵.۰از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زندگی و سلوک علامه عبدالحسین امینی

«زندگی و سلوک علامه عبدالحسین امینی» به زندگی و اخلاق این عالم بزرگ شیعه و نویسنده کتاب الغدیر می‌پردازد.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

«علامه نقل می‌کند: هنگامی که به حج بیت الله الحرام مشرف شدم، بعد از نماز صبح روز عرفه، به سوی عرفات حرکت کردم. وقتی به صحرای عرفات رسیدم، صحرا پر از جمعیت بود و از کثرت جمعیت جایی برای نشستن و نصب خیمه نبود، اما دیدم در گوشه بیابان، جایی خلوت است که مشخص بود مکان ویژه پادشاهان و اشراف عربستان است به شخصی که وسایل ما را حمل می‌کرد، گفتم وسایل را به آن مکان ببرد. وسایلم را به آن جا برد و مزد او را پرداختم. وقتی مشغول نصب خیمه بودم، یکی از مأموران با صدای بلند فریاد زد و مرا از نصب خیمه منع کرد، ولی من به او توجهی نکردم. به طرف من آمد و دستم را گرفت تا مانع خیمه زدن در آن جا شود. ایستادم و گفتم: چه می‌خواهی؟

گفت نصب خیمه در این مکان ممنوع است. گفتم: چرا؟ گفت مگر نمی بینی که این جا خیمه‌های امیر نصب شده است. در این لحظه با صدای بلند و با تعجب فریاد زدم (تا هر که داخل خیمه است بشنود) : به امیرت بگو از سرزمین ما بیرون برود؛ این سرزمین بندگان است و برای امرا و روسا در این مکان، جایی نیست. مأمور ترسید و رفت تا کلام مرا به امیرش برساند. وقتی خبر به امیر رسید، فهمید که این فرد، شخصی عادی نیست که چنین شجاعتی دارد. از این رو، دیگر مانع علامه نمی شوند و ایشان در آن جا می‌ماند.»

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۲/۲۸

کتاب هفتم برنامه مطالعه از طرح خوب و جذاب کتابخانه همگانی کتابی مختصر و‌ مفید کاش قبل از مرگ توفیق بشه یک بار از اول تا آخر کتاب الغدیر را بصورت کامل بخوانم ده تا بریده از کتاب به اشتراک گذاشتم

کاربر 633430
۱۴۰۳/۰۹/۳۰

عالی

یکی از علمای سنی مذهب در تقریظی که برای کتاب الغدیر نوشته، اظهار می‌دارد که محبت و علاقه امینی به خاندان رسالت از حد معمولی و عادی تجاوز کرده و به مرحله عشق رسیده است، با این حال هیچ گاه این عشق و علاقه مفرط به خاندان وحی و نبوت او را در حق گویی منحرف نکرده و سخنان مبالغه آمیز از او صادر نشده است.
سیّد جواد
علامه امینی بواسطه کوشش فراوان و استعداد ذاتی در فراگیری علوم دینی رشد سریعی در تحصیل علوم اسلامی داشت و به سرعت مدارج ترقی در حوزه علمیه نجف را سپری کرد. ایشان در سن ۳۵ سالگی (سال ۱۳۵۵قمری) اولین تألیف خود به نام «شهداء الفضیله» را در نجف منتشر نمود. در این کتاب ایشان از یکصد و سی تن از علمای دین و پیروان حضرت علی (ع) از قرن چهارم تا چهاردهم نام می‌برد که در راه ترویج و تبلیغ احکام اسلامی و اصول تشیع به شهادت رسیده‌اند.
سیّد جواد
یکی از اقدامات مهم علامه امینی تأسیس کتابخانه ای بزرگ در شهر نجف بود. قصد ایشان آن بود که این کتابخانه به صورت تخصصی به مسئله ولایت و امامت در شیعه بپردازد. هشت سال پس از انتشار نخستین جلد «الغدیر» ایشان کتابخانه ای در شهر نجف تأسیس نمود و نام آن را «مکتبه الامام امیر‌المومنین علی علیه‌السلام» نهاد و آن را در روز عید غدیر ۱۳۷۳قمری افتتاح نمود.
سیّد جواد

حجم

۶۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

حجم

۶۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان