معرفی و دانلود کتاب افلاکیان خاک نشین pdf + خلاصه رایگان

آلبوم تصویری ۱۱۰ افلاکی خاک‌نشین

۴.۲ امتیاز(از ۱۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب افلاکیان خاک نشین

کتاب افلاکیان خاک‌نشین را مجموعه فرهنگی مطالعاتی شمس‌الشموس گردآوری کرده است. این کتاب در قالب یک آلبوم توانسته است و شرحی از زندگی۱۱۰ عارف و اندیشمند بزرگ را به خواننده ارائه کند. این کتاب هم‌چنین با یک آلبوم تصویری نیز همراه است. این کتاب تصاویری از این بزرگان گردآوری کرده است و در ادامه روایت‌های پیرامون این عرفا را با تحقیق و اثبات برای خواننده نقل کرده است.

خواندن کتاب افلاکیان خاک‌نشین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به زندگی عرفا پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افلاکیان خاک نشین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابافلاکیان خاک نشین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۴/۰۷/۰۷
فرمت کتابPDF

نوید
۱۴۰۳/۰۵/۱۳

عالی بود واقعا کاش انتشاراتی محترم تمام این عکس ها را در یک قاب بزرگ جمع اوری کند و برای چاپ میفرستاد تا عکس این بزرگان رو در خانه هایمان میگذاشتیم

PATRON
۱۴۰۵/۰۲/۲۹

بسیار مفید

مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۲/۰۶

علامه طهرانی و چند بار اسم ش تو متن آورده اما جزو لیست نبود حسن زاده آملی نبود ...

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۵/۱۷