کتاب انقلاب اسلامی در استان مرکزی (جلد دوم)
معرفی کتاب انقلاب اسلامی در استان مرکزی (جلد دوم)
کتاب انقلاب اسلامی در استان مرکزی (جلد دوم) نوشته هادی بیاتی است. این کتاب به زمینههای مذهبی - فکری و تحولات انقلابی میپردازد و در انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است.
درباره کتاب انقلاب اسلامی در استان مرکزی (جلد دوم)
جایگاه دانش تاریخ در میتان علوم، بهویژه علوم انسانی و اهمیت و كاربرد آن در عرصه اجتماع، فرهنگ، سیاست و اقتصاد بر هیچ عالمی پوشیده نیست. با مطالعه تاریخ میتوان به هویت جمعی، احساسات و خاطرات جمعی، دوران برآمدگی و زوال تمدنها و ملتها پی برد. ملّتی كه بر تاریخ خود آگاهی نداشته باشد از تكرار رفتارها و فرو افتادن در چاه اشتباهها گریزی نخواهد داشت. پس به علم تاریخ و تاریخنویسی نباید به عنوان دانش تفننی نگریست. هر چه تاریخنویس منعكس كننده ابعاد مختلف واقعیتهای جامعه باشد، اثرش به همان نسبت از اهمیت كاربردی بیشتری برخوردار خواهد بود. پس باید در تاریخنویسی جانب احتیاط و تعهد و عینیتگرایی منطقی را در نظر گرفت.
یكی از شاخههای مهم تاریخنویسی كه میتوان از آن به دادههای تاریخی عینی با رعایت تسلسل و ترتّب و تحلیل علّی و معلولی به واقعیات جامعه پی برد، تاریخنگاری محلی (منطقهای) است كه در فرآیند پیدایش و تكامل تاریخنگاری ایرانی- اسلامی تا دوره معاصر به حیات خود ادامه داده است. این شاخه نیز همچون سایر علوم به موازات دگرگونی حیات اجتماعی و سیاسی دچار تحول شده است.
انقلاب اسلامی پدیدهای نوین است كه به برخی از حوزههای دانش تأثیر جدی نهاد و در كمیت و كیفیت آنها مؤثر بود. عرصه تاریخنگاری، بهویژه تاریخنگاری محلی، از جمله حوزههایی از دانش است كه از آن بهرهمند گردیده است و به نظر میرسد مرحله جدید در تاریخنگاری محلی آغاز شده است. شاید دلیل عمده ظهور چنین فضایی برای تاریخنگاری محلی، علاوه بر تأثیر گفتمان اندیشه و تاریخنگاری جهانی، نوع نگرش به زمینهها و علل انقلاب و مشاركت طبقات و مناطق مختلف در آن است. میتوان گفت نگرش مشاركت كلیه تودهها در قالب طبقات مختلف، ضامن تداوم مرحله جدید تاریخنگاری محلی است.
مركز اسناد انقلاب اسلامی با درک اهمیت تاریخنگاری محلی و تأیید نقش همه اقشار اجتماعی و مناطق شهری و روستایی و آگاهی بر رسالت نهادی خود در حفظ و پاسداشت واقعیات تاریخی و نیز نمایاندن جانفشانیها و از خود گذشتگیهای مردم مسلمان ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) در راه استقلال و آزادی و دینخواهی و دینیاری به عرصه تاریخنگاری محلی گام نهاده و بر آن است تا با انتشار پژوهشهای تاریخی با محوریت انقلاب اسلامی در تحقق رسالت نهادی خود بكوشد و در این راه از بذل هرگونه همیاری علمی بر پژوهشگران عرصه انقلاب كوتاهی نخواهد كرد.
یكی از مهمترین راههای شناخت وطن، آگاهی از تحولات و سرگذشت آن است. بدیهی است پدیدههای جهان در پیوستگی و همبستگی با همدیگر رخ میدهند و اموری مجرد و انتزاعی نیستند، به این دلیل باید برای فهم آیین زندگانی به روندها و فرآیندهای تحولات و پدیدهها پیبرد. این کتاب دو جلدی به استان مرکزی و تاثیر این شهر و فعالیتهای آن در شکلگیری و پیشرفت انقلاب اسلامیمیپردازد. استان مرکزی از استانهای ایران است. بزرگترین شهر و مرکز استان مرکزی شهر اراک است. این استان به عنوان پایتخت صنعتی ایران شناخته میشود.
خواندن کتاب انقلاب اسلامی در استان مرکزی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تاریخ انقلاب اسلامی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱۰٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۲۸ صفحه
حجم
۱۰٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۲۸ صفحه