کتاب پیتر و ارنستو؛ جلد اول
معرفی کتاب پیتر و ارنستو؛ جلد اول
کتاب داستان دو تنبل، جلد اول از مجموعه پیتر و ارنستو نوشته گراهام آنابل و ترجمه آزاده ظاهرنیا است. مجموعه پیتر و ارنستو را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب پیتر و ارنستو؛ جلد اول
پیتر و ارنستو دو تنبل هستند. تنبلها را که میشناسید؟ حیواناتی بامزه و گنده که روی شاخههای درختان زندگی میکنند و به دلیل حرکت و کند و آهستهشان به آنها تنبل میگویند. آنها یکی از کندترین موجودات روی کرده زمیناند. تنبلها ۱۵ ساعت در شبانهروز میخوابند و فقط یک بار در هفته غذا میخورند و شناگرهای خیلی ماهری هستند.
تنبلهای داستان ما، پیتر و ارنستو روی یک درخت زندگی میکنند. ارنستو موجودی کنجکاو است و پیتر خیلی محتاط. یک روز که ارنستو تصمیم میگیرد از درخت همیشگیشان برود تا همه آسمان را با چشم خودش ببیند، پیتر سعی میکند جلوی او را بگیرد اما نمیتواند. ارنستو سفرش را شروع میکند و پیتر بعد از مدتی میفهمد که زندگی اش بدون دوست صمیمیاش خیلی غمانگیز است پس تصمیم میگیرد به دنبال ارنستو بگردد و داستان این دو تنبل از همینجا شروع میشود...
خواندن کتاب پیتر و ارنستو؛ جلد اول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
گروه سنی ۷ تا ۱۲ سال مخاطبان این کتاباند.
ایییی خدا مردم از خنده عااااالیییی بود ، اگر نخوانید لذت خواندن این کتاب را از دست می دهید😍😍😍😍😍😄😍