دانلود و خرید کتاب بازگشت چستر! ملانی وات ترجمه زهرا چوپانکاره

معرفی کتاب بازگشت چستر!

کتاب بازگشت چستر به نویسندگی و تصویرگری ملانی وات که با ترجمه زهرا چوپانکاره توسط نشر چشمه منتشر شده است. داستان یک گربه بازیگوش را روایت می کند که سعی می‌کند خودش داستان خودش را بنویسد و مدام در داستان تغییر ایجاد می‌کند.

درباره کتاب بازگشت چستر

کتاب بازگشت چستر روایت گربه بازیگوشی است که از صفحه اول داستان در داستان دخالت می‌کند و قصه را هرطور بخواهد تغییر می‌دهد. ویژگی چستر نسبت به دیگر آثار داستانی کودک در این است که بچه‌ها می‌توانند حس کنند ساخت داستان آسان است و خودشان شروع کنند به نوشتن قصه و نقاشی کردن. تخیل و طنز عناصر اصلی شکل دهنده داستان هستند.

خواندن کتاب بازگشت چستر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدینی که خلاقیت کودکشان را در اولویت می‌دانند مناسب است و کمک می‌کند داستان خواندن و داستان نوشتن برای کودکان جذاب‌تر شود.

💕Adrien💕
۱۳۹۹/۱۰/۰۳

عالی عالی عالی عالی فوق العاده💟💟 جلد اولش هم عالیه☺☺ 10000000 ستاره هم براش کمه😍😍

۱۳۹۹/۱۰/۱۳

بی نظیر بود .😇😻 مثل جلد اولش حرف نداشت 💖💛💚💙❤💜

عارفه
۱۳۹۹/۰۳/۱۶

عالی بود😄

حنانه
۱۴۰۲/۰۷/۰۸

شاید برای بچه های خردسال سرگرم کننده باشه ولی کتابی نیست که داستان داشته باشه و در پوشش داستان به بچه ها چیزی هم یاد بده. به نظر من برای بچه ها کتاب به درد بخوری نیست و فقط در حدی

- بیشتر

۱۴۰۱/۰۹/۰۱

من عاشق چستر هستم😍😍😍🤩🤗

fatik
۱۴۰۱/۰۱/۱۱

عالیه من کتاب / چستر ! / رو هم خوندم همین داستانش بود یعنی شخصیت ها همین بودند اما داستانش فرق داشت و یک ماجرای دیگری داشت ووو.......اما کلا عالیه 😍😍😍😍😍😌😌😌😌😌😍😍😍😍😍😄😃😀🤩😍🤩

آزاده
۱۳۹۹/۰۸/۲۳