معرفی کتاب بازگشت چستر!
کتاب بازگشت چستر به نویسندگی و تصویرگری ملانی وات که با ترجمه زهرا چوپانکاره توسط نشر چشمه منتشر شده است. داستان یک گربه بازیگوش را روایت می کند که سعی میکند خودش داستان خودش را بنویسد و مدام در داستان تغییر ایجاد میکند.
درباره کتاب بازگشت چستر
کتاب بازگشت چستر روایت گربه بازیگوشی است که از صفحه اول داستان در داستان دخالت میکند و قصه را هرطور بخواهد تغییر میدهد. ویژگی چستر نسبت به دیگر آثار داستانی کودک در این است که بچهها میتوانند حس کنند ساخت داستان آسان است و خودشان شروع کنند به نوشتن قصه و نقاشی کردن. تخیل و طنز عناصر اصلی شکل دهنده داستان هستند.
خواندن کتاب بازگشت چستر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای والدینی که خلاقیت کودکشان را در اولویت میدانند مناسب است و کمک میکند داستان خواندن و داستان نوشتن برای کودکان جذابتر شود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بازگشت چستر! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بازگشت چستر! |
| شابک: | ۹۷۸-۶۲۲-۰۱-۰۰۵۵-۳ |
| تعداد صفحهها: | ۳۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۶۲۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

عالی عالی عالی عالی فوق العاده💟💟 جلد اولش هم عالیه☺☺ 10000000 ستاره هم براش کمه😍😍
بی نظیر بود .😇😻 مثل جلد اولش حرف نداشت 💖💛💚💙❤💜
عالی بود😄
عالی بود
شاید برای بچه های خردسال سرگرم کننده باشه ولی کتابی نیست که داستان داشته باشه و در پوشش داستان به بچه ها چیزی هم یاد بده. به نظر من برای بچه ها کتاب به درد بخوری نیست و فقط در حدی...بیشتر
🤣🤣😀⭐⭐⭐⭐خیلی خنده داربود😹😹😻👻
من عاشق چستر هستم😍😍😍🤩🤗
نه خوب نه بد
عااااالی من عاشقه چسترم😂😂😂
عالیه من کتاب / چستر ! / رو هم خوندم همین داستانش بود یعنی شخصیت ها همین بودند اما داستانش فرق داشت و یک ماجرای دیگری داشت ووو.......اما کلا عالیه 😍😍😍😍😍😌😌😌😌😌😍😍😍😍😍😄😃😀🤩😍🤩
به نظرم کتاب خیلی خیلی باحال و خنددار و خوب بود حتما حتما بخوانید عالی💖💖👍
عالی ☺☺☺☺😊😊😊😊 راستی چستر جان نویسنده میخوای من در خدمتم😀😅
خیلی خوب و خنده داره👍👌😂😂😄😄😊اگه می شد بهش 100000000 تا ستاره می دادم🌟🌟🌟حتما حتما این کتاب رو بخونید🔮🌈 🎀ممنون از طاقچه🎀
نمی دونم چتور از ملانی وات تشکر کنم
خدای من چستر خیلی بامزه س🫠🤣