کتاب واقعا دارم از دست می روم!
معرفی کتاب واقعا دارم از دست می روم!
کتاب واقعا دارم از دست می روم! داستان طنزی از تد آرنولد با ترجمه عرفان حسن زاده است. این داستان درباره پسرکی است که از حرفها و کنایههای بزرگترها برداشتهای اشتباهی میکند و همین باعث میشود که حسابی نگران شود.
این داستان در سال ۲۰۰۳ برنده جایزه کتاب کودک کارولینای شمالی اعلام شد.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب واقعا دارم از دست می روم!
تد آرنولد در کتاب واقعا دارم از دست می روم! داستان پسر بچهای را نوشته است که از حرفها و کنایههای پدر و مادرش سر در نمیآورد. وقتی میشنود که مادرش درباره قلب شکسته او حرف میزند یا زمانی که همسایه میخواهد برایش یک جک تعریف کند تا از خنده بترکد حسابی نگران میشود. بهرحال خودش باید حواسش به خودش باشد و از خودش مراقبت کند. این میشود که دست به کارهای حفاظتی عجیب و غریب و خندهداری میزند...!
کتاب واقعا دارم از دست می روم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان خردسال و بچههای گروه سنی پیش از دبستان از خواندن داستان واقعا دارم از دست می روم! و تماشای تصاویر آن حسابی لذت میبرند و با صدای بلند میخندند.
درباره تد آرنولد
تد آرنولد متولد ۲۹ ژانویه ۱۹۴۹ در المیرا ، نیویورک ، ایالات متحده نویسنده و تصویرگر کتاب کودکان است. او بیش از ۱۰۰ کتاب تألیف و تصویرگری کرده است. تد از دانشگاه فلوریدا با مدرک BFA فارغ التحصیل شد. او قبل از شروع کارش به نوشتن کتابهای کودک، به عنوان تصویرگر تجاری کار میکرد. تد آرنولد هنگام زندگی در فلوریدا با همسرش کارول آشنا شد. کارول، معلم پیشین مهد کودک، او را به نوشتن و تصویرگری کتابهای کودکان تشویق کرد. پسران وی، والتر و ویلیام، الهام بخش برخی از شخصیتها و داستانهای او بودند.
وای عالی بود خیلی خندیدم من 3 بار خواندمش خیلی باحاله احتماااااا بخوانید
خیلی خنده دار بود. به بچه ها خارج از قالب فکر کردن رو یاد می ده
خنده داربود😂
من خودم روزنامه نگار هستم و نویسنده ی کتاب هم هستم این کتاب از واژه های درستی ترکیب شده است من به متن روانش100% دادم و به جذابیتش 100%دادم و به ترجمه 100%دادم و به صفحه آرایی اش 100% دادم امتیازش
عالی بود از خنده ترکیدم خدااااااااااااااااا
بامزس
خوب بود👌🏻 به بچه بعضی از کنایه ها و حرف های بزرگ تر هارو یاد میده که معنیشون چیه 😌
خیلی خنده دااااارهههه🤣😂😂😂
عالی