کتاب تصفیه بیولوژیک فاضلاب رآکتورهای بی هوازی
معرفی کتاب تصفیه بیولوژیک فاضلاب رآکتورهای بی هوازی
کتاب تصفیه بیولوژیک فاضلاب رآکتورهای بی هوازی نوشته بنفشه نادری و سیدفخرالدین طاهرزاده موسویان یکی از کتابهای تخصصی حوزه مهندسی آب و فاضلاب نشر عطران است.
نشر عطران فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ با انتشار کتابهای حوزه مهندسی آب و فاضلاب آغاز کرد. اکنون در زمینههای گوناگون از جمله علمی، آموزشی و ادبیات فعالیت میکند. این نشر تاکنون جشنوارههای مختلف ادبی نیز برگزار کرده است.
در حال حاضر بخشی از کتابهای نشر عطران باهدف رفع نیازهای آموزشی قشر متخصص تأمین میشوند و بخشی دیگر موضوعات ادبی و هنری دارند.
کتاب تصفیه بیولوژیک فاضلاب رآکتورهای بی هوازی اطلاعاتی علمی و کاربردی رشته مهندسی اب و فاضلاب را در اختیار متخصصان میگذارد.
خواندن کتاب تصفیه بیولوژیک فاضلاب رآکتورهای بی هوازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مهندسان آب و فاضلاب مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب تصفیه بیولوژیک فاضلاب رآکتورهای بی هوازی
در سالهای اخیر سیستمهای تصفیه فاضلاب بیهوازی خصوصاً رآکتورهای UASB به طور قابلملاحظهای رشد یافتهاند و در کشورهای گرمسیر باتوجهبه شرایط دمایی مطلوب آنها جایگاه برجستهای پیدا کردهاند. تا اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی سیستمهای تصفیه فاضلاب بیهوازی مورداستفاده قرار نمیگرفت، درحالیکه امروزه جایگاه ویژهای پیدا کردهاند.
کاربرد گسترده سیستم های تصفیه فاضلاب بی هوازی غالباً منجر به پیشرفت پروژه ها و اجرای تصفیه خانه هایی با مشکلات جدی شده است. در این خصوص، فصول زیر با هدف ارائه اطلاعات مرتبط با قوانین، طراحی و اجرای سیستم های تصفیه فاضلاب بی هوازی با تاکید بر راکتورهای UASB و فیلترهای بی هوازی ارائه شده است.
در اصل تمام ترکیبات ارگانیک از طریق فرایندهای بیهوازی میتوانند به طور کامل تجزیه شوند که خود سبب افزایش کارایی و مقرونبهصرفه بودن فرایندها میشود.
هاضمهای بیهوازی به طور گسترده در فرآیند تصفیه زبالههای جامد شامل زبالههای کشاورزی، مدفوع حیوانات، لجن تصفیهخانههای فاضلاب و فاضلابهای شهری مورد استفاده قرار میگیرند و پیشبینی شده است که تا کنون میلیونها هاضم بی هوازی در سراسر جهان با این هدف ساخته شده اند.
همچنین بهره گیری از تکنولوژی بیهوازی به ویژه به وسیله راکتورهای نوع UASB در تصفیه فاضلاب خانگی در نواحی گرمسیر به طور قابل ملاحظهای افزایش یافته است. به طور طبیعی، در این حالت کاربرد تکنولوژی بیهوازی بسیار وابسته به دمای فاضلاب است زیرا در دمای کمتر از 20 درجه سانتیگراد فعالیت میکرو ارگانیسمهای بی هوازی بسیار ضعیف است، همچنین در دمای کمتر از 20 درجه سانتیگراد امکان گرمایش راکتورها وجود ندارد. از آنجا که فاضلاب خانگی رقیقتر از پسابهای صنعتی است، منجر به تولید نرخهای پائین گاز متان میشود که سبب غیر اقتصادی بودن آن به عنوان منبع انرژی گرمایی میشود. بنابراین تصفیه بیهوازی فاضلاب خانگی برای کشورهایی با آب و هوای گرمسیر و نیمه گرمسیر که اکثراً کشورهای در حال توسعه هستند مناسبتر است.
سیستمهای بیهوازی معمولاً دارای زمان ماند بالای ذرات جامد و زمانهای حبس هیدرولیکی بسیار پائین هستند که خود سبب پتانسیل قوی آنها برای کاربرد در تصفیه فاضلابهایی با غلظت پائین شده است. آنها همچنین تکنولوژیهای ارزانقیمت و سادهای هستند. در سیستم های بی هوازی، بیشتر مواد ارگانیک زیست تخریب پذیر موجود در فاضلاب به بایوگاز تبدیل می شوند
حجم
۶٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۸۷ صفحه
حجم
۶٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۸۷ صفحه