دانلود و خرید کتاب دستنامه راتلج جوزف سوئترز ترجمه قاسم فولادی

معرفی کتاب دستنامه راتلج

کتاب دستنامه راتلج نوشته جوزف سوسترز و پاتریشیا ام شیلدز است که با ترجمه قاسم فولادی و وحید زارعی منتشر شده است. این کتاب روش‌های تحقیق در مطالعات نظامی را آموزش می‌دهد. این اثر یکی از کتاب‌های تخصصی مرکز آینده‌پژوهی انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی است.

مركز راهبری آينده پژوهی علوم و فناوری‌های دفاعی، به عنوان نخستين مركز رسمی آينده‌پژوهی كشور، فعاليت خود را در ميانه‌ سال ۱۳۸۳در بخش دفاعی آغاز كرده است. اين مركز در عرصه‌های زير فعالیت می‌کند:

مطالعه و پردازش محتواهای آينده و تحليل تبيين‌های گسترده انجام شده در خصوص آن و از اين منظر، به دست دادن تصويرهای مطلوب‌تر و كامل‌تری از آينده، به خصوص باز كردن تحولات پيش رو و ابعاد نوين آن.

در اين راستا، مركز به مطالعه و تبيين روندهای متنوع شكل‌دهنده به آينده؛ رويدادهای شگفتی‌آفرين؛ سناريوها و تصورات از شكل‌های گوناگون تعامل روندها و رويدادها در آينده؛ سياست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات امروز؛ و در نهايت قوانين و سنت‌های حاكم بر جهان هستی به عنوان بخش‌هايی از عناصر تشكيل‌دهنده آينده پرداخته است. در اين راستا مركز، به تناسب جايگاه خود در سلسله مراتب سازمانی، فعاليت ديده‌بانی و پايش محيطی خود را در دو حوزه متمركز كرده است :

الف. ترسيم صحنه‌های نبرد آينده

ب. ترسيم صنايع دفاعی آينده

شناسايی، كسب آگاهی و توسعه روش‌شناسی‌ها و مفاهيم مورد استفاده در آينده‌پژوهی، توسعه عمومی دانش آينده‌نگاری، طراحی و تدوين فرايندها و بسط تكنيک‌های گسترده و نوين آينده‌پژوهی و انتقال اين دانش به عنوان يک فعاليت توانمندساز، در سطح بخش دفاعی كشور.

انجام پروژه‌های بومی آينده‌نگاری در حوزه‌های مأموريتی و ارائه مشاوره به سازمان‌های صنعتی دفاعی برای تعريف و اجرای پروژه‌های آينده‌نگاری، به عنوان تأمين‌كننده مبنای تصميم‌گيری‌های امروز بوده و قطعاً در راستای توليد محتواهای آينده مطلوب و شكل بخشيدن به گفتمان آينده پرافتخار دفاع و اقتدار و سربلندی نيروهای مسلح خواهد بود.


درباره کتاب دستنامه راتلج

نیروهای مسلح به عنوان نهادی متکی بر مردان، زنان و منابعی که توسط جامعه فراهم می شوند توسط پژوهشگران حوزه‌های مختلف علوم سیاسی، جامعه‌شناسی، انسان‌شناسی، تاریخ، روان‌شناسی، مدیریت و اقتصاد مورد مطالعه قرار گرفته‌اند. بیش‌تر این پژوهشگران تنها در رشته خود آموزش می‌بینند و تاکنون کتاب مرجعی که روش های مختلف و چالش‌های خاص مطالعه مسائل نظامی را به آن‌ها معرفی می‌کند تدوین نشده است.

کتاب حاضر تلاش می‌کند با بررسی تغییر و تحولات در رویکرد‌های مختلف نسبت به مطالعات نظامی این خلأ را برطرف کند. فصل‌های این کتاب به ۴ بخش تقسیم شده‌اند: آغاز پژوهش، روش‌های کیفی، روش‌های کمّی و نهایی‌سازی پژوهش. هر فصل با معرفی یک پژوهش برجسته آغاز می‌شود. این پژوهش مطالبی را که در آن فصل تشریح خواهد شد منعکس می‌کند.

خواندن کتاب پیرامون روش‌های تحقیق در مطالعات نظامی را به چهکسانی پیشنهاد می کنیم

علاقه‌مندان به مطالعات راهبردی و آینده‌پژوهی

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۶۰۴ صفحه

حجم

۴٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۶۰۴ صفحه

قیمت:
۲۱,۰۰۰
تومان