دانلود و خرید کتاب غرور و تعمد تیرزا پرایس ترجمه آرزو قلی زاده

انتشارات:نشر مون
امتیاز:
۴.۵از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب غرور و تعمد

کتاب الکترونیکی غرور و تعمد نوشتۀ تیرزا پرایس با ترجمۀ آرزو قلی‌زاده در انتشارات مون چاپ شده است. این کتاب داستانی جنایی است که با الهام از رمان غرور و تعصب جین آستن، ماجرای لیزی بنت، دختر هفده‌ساله‌ای را روایت می‌کند که در تلاش برای اثبات توانایی‌های خود در عرصۀ وکالت، درگیر پرونده‌ای جنایی می‌شود. این اثر اولین جلد از مجموعه «اسرار قتل جین آستن» است و با ترکیب عناصر معمایی، تاریخی، عاشقانه و فمینیستی، بازخوانی‌ای نوآورانه از داستان کلاسیک ارائه می‌دهد.

درباره کتاب غرور و تعمد

در این رمان، لیزی بنت، دختری باهوش و مصمم، در دنیایی زندگی می‌کند که زنان به‌سختی می‌توانند در حرفه‌هایی مانند وکالت فعالیت کنند. او با شنیدن خبر یک قتل مرموز در جامعه، فرصتی می‌یابد تا با حل این پرونده، شایستگی‌های خود را به اثبات برساند. در جریان تحقیقات، لیزی با آقای دارسی، رقیب حرفه‌ای خود، روبه‌رو می‌شود و در کنار تلاش برای کشف حقیقت، با احساسات پیچیده‌ای نیز مواجه می‌شود.

این کتاب با بهره‌گیری از فضای انگلستان قرن نوزدهم و شخصیت‌های آشنا، داستانی تازه و پرکشش خلق کرده است. نویسنده با ترکیب عناصر کلاسیک و معمایی، روایتی جذاب و متفاوت ارائه می‌دهد که هم برای دوستداران آثار جین آستن و هم علاقه‌مندان به داستان‌های جنایی و تاریخی مناسب است. تیرزا پرایس نویسنده‌ای آمریکایی است که با مجموعه «اسرار قتل جین آستن» شناخته می‌شود. او در این مجموعه، رمان‌های کلاسیک جین آستن را با عناصر معمایی و جنایی ترکیب کرده و داستان‌هایی تازه و متفاوت خلق کرده است.

کتاب غرور و تعمد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به داستان‌های جنایی، تاریخی و بازخوانی‌های نوآورانه از آثار کلاسیک مناسب است.

بخشی از کتاب غرور و تعمد

«هیچ‌کس به لیزی توجه نکرد و آقای کالینز ادامه داد: «درواقع یک یادداشت صمیمانه پیدا کردم که به اسم ‘جِی. اِی’ امضا شده بود. به نظرم شدیداً مشکوک بود، برای همین از همسایه‌ها تحقیق کردم و متوجه شدم خانم دیویس بعدازظهر سه‌شنبه‌ها و پنجشنبه‌ها سر یه ساعت ثابت از خونه خارج می‌شه و معمولاً هم تا چند ساعت بعد برنمی‌گرده. روز بعد تعقیبش کردم و اون‌وقت بود که هویت جِی. اِی برام برملا شد، جان الستن، رئیس شوهرش!»

شارلوت لوکاس، دوست صمیمی لیزی که پشت میزش نشسته بود، جا خورد و نفس بلندی کشید. ازآنجایی‌که منشی لانگ‌بورن بود محرم اسرار خیلی از جزئیات رسوایی‌آور و پرونده‌های جورواجور شرکت به حساب می‌آمد، اما هیچ‌کدام از پرونده‌ها تا این حد پر از هرزگی نبودند. خود لیزی هم وقتی کشف کرد خانم دیویس با همان مردی رابطه دارد که همسرش، جیمز، را به اختلاس متهم کرده، درست همین واکنش را نشان داد.

«پاپوش هوشمندانه و گمراه‌کننده‌ای براش دوخته‌ان! حالا پرونده رو به شما برمی‌گردونم قربان، تا در جایگاه وکیل‌مدافع، بی‌گناهی موکلمون رو ثابت کنین و کمک کنین عدالت برقرار بشه.» آقای کالینز با آب‌وتاب فراوان، نامه‌هایی را که لیزی از میز تحریر خانم دیویس کش رفته بود، به آقای بنت داد و تعظیم کوچکی برای حضار کرد.

لانگ‌بورن و پسران شرکت بزرگی نبود و از پدر لیزی، کالینز بی‌اصل‌ونسب که نهایتاً بیست سالش می‌شد، سه وکیل‌مشاور دیگر، دو کارمند و شارلوت که منشی بود تشکیل می‌شد. بااین‌حال، وقتی لیزی دید کالینز امتیاز مدارکی را که او کشف کرده بود آشکارا به نام خودش می‌زد، کارد می‌زدی خونش درنمی‌آمد.»