دانلود و خرید کتاب روان شناسی اسکیزوفرنی احمد علامه فلسفی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب روان شناسی اسکیزوفرنی

کتاب روان شناسی اسکیزوفرنی

امتیاز:
۳.۱از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب روان شناسی اسکیزوفرنی

«روان‌شناسی اسکیزوفرنی» نوشته احمد علامه فلسفی( -۱۳۳۰)، مدرس علوم روان‌شناسی است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «اسکیزوفرنی«schizophrenie»، از ریشه یونانی skhizein به معنی شکسته شدن، جدا کردن، گسستن و شکافتن است و phren به معنای روح و ذهن می‌باشد. اسکیزوفرنی به معنی ذهن گسیخته نیست بلکه به معنی«اختلال شخصیت» یا«هویت پریشی» مطرح است. بیمار مبتلا به اسکیزوفرنی، رابطه خود را با دنیای خارج می‌گسلد و با جدا شدن، از واقعیات اجتناب می‌ورزد و در افکار و اوهام خویش فرو می‌رود. اغلب این مبتلایان که ظاهرا بی حس و بی رمق هستند، در دنیای خاص خود زندگی می‌کنند و گویی هیچ اعتنایی به محیط و اطرافیان خود ندارند و به صورت گوشه‌گیری و انزواطلبی عمر خود را در عوالم تخیلات و اوهام خویش سپری می‌کنند زیرا بیماران اسکیزوفرنی احساس می‌کنند که ارزش و اعتبار فردی و اجتماعی خود را از دست داده‌اند و سربار خانواده و جامعه هستند لذا از واقعیات و حقایق زندگی فرار می‌کنند و در عزلت خویش ماوا می‌گیرند. امروزه بر اثر تحقیقات، مطالعات، تجربیات و آگاهی‌رسانی گسترده، نتیجه این شده است که باید با درک صحیح و منطقی این بیماران را تحت روان‌پزشک در میان خانواده، اجتماع و جامعه صادقانه پذیرفت و این رازی است که موجبات تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس و بهبودی نسبی بیمار را فراهم می‌سازد و یا حداقل سبب می‌گردد که بیمار از حالت بحرانی و شدت عارضه خود خارج شود. زیرا همدردی و حمایت‌های عاطفی و انسانی کمکی در جهت کنترل، نظارت و تعدیل اسکیزوفرنی خواهد بود. اسکیزوفرنی، بیماری روانی مرکب از چندین عارضه روانی است که ذهن انسان را آشفته و ازهم گسیخته می‌نماید و تشخیص این نوع بیماری دشوار بوده و مستلزم این است که روان شناس، روانکاو و روان‌پزشک باید با مهارت، دقت و شکیبایی بتواند با ریشه‌یابی دقیق تشخیص و تجویز صحیح بدهد.»
دهقان غذاخوار
۱۳۹۸/۰۲/۲۹

اسکیزوفرنی بیماری عجیب ولی جالب... به عنوان مثال بگم به یاد دارم بیماری بود با فامیلیه یغما [12 سال در بستری و مراقبت پزشک] در رفتار کاملا سالم و معمولی و در افکار تاحدودی بیمارگونه فکر میکرد با اجنه و موجودات عجیب درارتباطه چیز خیلی جالبی

- بیشتر
آرامش
۱۴۰۲/۰۶/۰۱

این کتاب رو به اونایی که بیمار اسکیزوفرنی دارند توصیه میکنم چون بشدت علائم رو درست گفته و بسیار کاربردی است برای شناخت این بیماری

Laleh Sadeghi
۱۳۹۸/۰۲/۳۱

متن کتاب مطالب بسیار خوبی ارائه می دهد، اما متاسفانه غلطهای نوشتاری بسیار دارد.

منصوره یوردکان
۱۴۰۲/۰۴/۰۶

با عرض ادب غلط املایی بسیار زیادی در متن وجود داره.احتیاج به ویرایش لغوی داره.

صبح امید
۱۳۹۹/۱۱/۱۸

اشتباهات فاحش املایی اذیت کننده است : هزیان!!! مطالب قدیمی و رد شده هم لابلای متن وجود داره، تقسیم بندیها مشکل دارن، کلا ویراستاری لازم داره. ولی زحمات نویسنده محترم قابل تشکر ه.

در خون بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی که در بیمارستان‌ها تحت مراقبت‌های روان پزشکی هستند، ترشح مواد شیمیایی از جمله سرولوپلاسمین نسبت به سایر افراد عادی بیشتر از حد معمول گزارش شده است اما این احتمال هم وجود دارد مبنی بر اینکه بیمار قبل و یا در حین بستری شدن، دچار وحشت زدگی (panic) ، و بیقراری (agitation) شده و یا شرایط نامناسب بیمارستان باعث گردیده تبعاتی مانند بی‌خوابی، بی‌اشتهایی، اعمال رژیم غذایی نامناسب، فشارهای روانی عاطفی به او تحمیل شود لذا از این دست عوامل هم می‌تواند به نوبه خود موجبات تشدید زمینه اسکیزوفرنی را دربیمار فراهم سازد بویژه تجویز داروهای ضد روان پریشی که اغلب آثار آن تا مدت مدیدی در خون بیمار باقی می‌ماند.
کاربر ۲۴۲۳۷۵۵
اما اگر تشخیص اسکیزوفرنی به موقع داده شود و نسبت به درمان آن اقدام گردد، بدیهی است امکان مهار و بهبود آن وجود دارد. زیرا درمان صحیح و به موقع باعث می‌شود که از تخریب و مرگ سلول‌های مغز جلوگیری کرد مشروط بر اینکه تحت نظم روان پزشک خود، مرتبأ و مشخصأ به مصرف داروهای تجویزی او اقدام کند.
آرامش
بیمار دچار اختلالات عاطفی، انزواطلبی و اوهام‌گرایی است. بیمار اسیر تخیلات بخصوص است بویژه تخیلات زیان‌آور. بیمار به شدت سوءظن به دیگران دارد که قصد ترور یا مسموم کردن او را دارند. بیمار اسیر صداهایی است که به او امر و نهی می‌کنند و وادار به اعمالی برخلاف میل وی می‌کنند.
آرامش
اسکیزوفرنی یعنی تغییرات شخصیتی مبتلا است، احساس می‌کند که هر بخش از بدن او به یک شکل خاصی تبدیل شده مثلاً پاهای او نیم‌تنه ماهی است یا بیمار دیگر تصور می‌کند همانند فرشتگان دارای دو بال پرواز می‌باشد.
آرامش
داشتن احساس بدگمانی و سوءظن بدون دلیل نسبت به همسر یا اطرافیان خود. (همواره در انتظار مشاهده خیانت دیگران می‌باشد) . لذا برقراری روابط سالم و عادی با این قبیل افراد پارانوئیدی بسیار دشوار است.
آرامش
عمومأ هیچ گونه اطلاعاتی و شناختی راجع به اسکیزوفرنی ندارند و لذا در صورت مشاهده رفتار غیر عادی و ناراحت کننده این قبیل مبتلایان، به دیده مجرم و خلافکار می‌نگرند و لذا بیمار اسکیزوفرنی متاسفانه بجای درمان و یا بستری در بیمارستان، به عنوان مجرم سر از کلانتری، دادگاه و زندان در می‌آورند.
آرامش
روان درمانی زمانی مؤثر است که آثار و علایم سایکوتیک در بیمار از طریق دارو درمانی رفع شده باشد و برقرار ارتباط بیمار با واقعیت تقریبأ فراهم گردد.
آرامش
برخی از مبتلایان به بیماری مزمن اسکیزوفرنی، بواسطه توهمات شنیداری و وسوسه‌های درونی خود، مبادرت به انجام رفتارهای نامناسب که مغایر با اخلاق و عرف اجتماعی و اعتقادی می‌کنند مانند: برهنه شدن در انظار عمومی، عورت نمایی، و در حالت استمناء خود را نشان دادن و یا با آرایش‌های تند و زننده و پوشش لباس‌های بدن نما و تحریک و اغوا کننده در ملاء عام دارند.
آرامش
جنون جوانی یا اسکیزوفرنی «schizophrenie» ، از ریشه یونانی skhizein به معنی شکسته شدن، جدا کردن، گسستن و شکافتن است و phren به معنای روح و ذهن می‌باشد. اسکیزوفرنی به معنی ذهن گسیخته نیست بلکه به معنی «اختلال
کاربر ۹۹۲۸۸۸
با اخلاق و عرف اجتماعی و اعتقادی می‌کنند مانند: برهنه شدن در انظار عمومی، عورت نمایی، و در حالت استمناء خود را نشان دادن و یا با آرایش‌های تند و زننده و پوشش لباس‌های بدن نما و تحریک و اغوا کننده در ملاء عام دارند. ۸) حساسّیت بیماران اسکیزوفرنی، عمومأ قبل از ابتلاء، زمینه‌ای برای حساسیت بیش از حد و اندازه نسبت به افراد عادی داشته‌اند. ۹) انقطاع روابط اجتماعی بیماران اسکیزوفرنی، عمومأ قادر به برقراری روابط عمومی و اجتماعی نمی‌باشند و لذا روابط خود را با دیگران قطع می‌کنند. همچنین عدم توانایی در هماهنگی و همسویی با دیگران و نیز عدم احساس و درک و عدم همدلی و همدردی با دیگران از دیگر خصوصیات بیماران اسکیزوفرنی بشمار می‌روند. ۱۰) اضطراب دائم بیماران اسکیزوفرنی، دایمأ از اضطراب رنج می‌برند اما از طرفی نسبت به مسائل اجتماعی نیز بی‌تفاوت
Mohammad Reza
آموزش ساده و کاربردی زبان عربی
محمود قاسمی
روان‌شناسی استرس
احمد علامه فلسفی
فروید و سندروم حافظه کاذب
محسن محمودی
تشخیص اسکیزوفرنی و کاربرد بالینی آزمون‌های تشخیصی
مهرانگیز پیوسته‌گر
روان‌شناسی عمومی (جلد۲)
احمد علامه فلسفی
شناسایی ابعاد ادراک خود در اختلالات افسرده خویی و وسواس فکری - عملی
عباس رمضانی‌فرانی
غول‌های کلاسیک روان‌شناسی
مهدی قراچه‌داغی
طرح درمان نظریه شناختی بک در ده جلسه
فرشته ابراهیمی
روان‌شناسی اختلالات شخصیت
احمد علامه فلسفی
روان شناسی عمومی (جلد۴)
احمد علامه فلسفی
روان‌درمانی بین شخصی برای افسردگی
امیر هوشنگ مهریار
درب‍اره‌ اس‍ک‍ی‍زوف‍رن‍ی‌ و اخ‍ت‍لال‌ اس‍ک‍ی‍زواف‍ک‍ت‍ی‍و، داروه‍ای‌ ض‍د پ‍س‍ی‍ک‍وز و خ‍ودک‍ش‍ی‌
م‍ان‍ل‍ی‌ ص‍ادق‍ی‌
روان‌شناسی خودکشی: راهبردهای نوین در جهت کاهش و جلوگیری از خودکشی
استفان پالمر
راهکارهای جدید در گروه درمانی گشتالتی
پیتر کول
موج سوم شناخت رفتار درمانی
جیمز دی هربرت
اختلالات شخصیت گروه الف (پارانوید، اسکیزوئید، اسکیزوتایپال)
مژده خواجه‌پور
توانبخشی اسکیزوفرنی
الیزابت کوییپرز

حجم

۴۴۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۹۹ صفحه

حجم

۴۴۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۹۹ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان