کتاب ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (زمان بیشتر)
معرفی کتاب ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (زمان بیشتر)
کتاب ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (زمان بیشتر) نوشته الیزابت ویلسون است که با ترجمه امیرحسین میزائیان منتشر شده است.
درباره کتاب ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (زمان بیشتر)
در مجموعه ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم، ایزدبانو استعاره از زنی کامل است که میداند چه میخواهد و برای آنچه میخواهد نقشهای پیش رو دارد. بدین ترتیب، نخستین پرسش برای شما این است که به راستی خواهان چه چیزی هستید. برای پاسخ به این پرسش باید درک درستی از آنچه شما را شادمان میکند، آنچه به شما انگیزه و الهام میبخشد، نیروهایی که زندگی شما را شکل میدهند و حوزههایی از زندگی که بدانها بیاعتنا بودهاید داشته باشید.
«چندکارگی» واژه ای مدرن برای توضیح توان طبیعی زنان است که در طول هزاران سال برای بشر واضح و آشکار بوده است. زنان توان آن را دارند که در زمان واحد چند نقش متفاوت را ایفا کنند. یونانیان باستان این نکته را به خوبی میدانستند و این توان بالقوه ی زنان را با جلوه دادنش در جمع ایزدبانوان خود جاودانه کردند.
هر یکی از ویژگی نیرومند ِ کدام از این ایزدبانوان تجسم کهن الگوی زنان بودند. ما میتوانیم تمامی این ویژگیها را به عنوان زنی کامل در زندگیمان داشته باشیم؛ اما همیشه به طریقی خود زندگی مانع جدی بودن میشویم.
یکی از راه های اطمینان حاصل کردن از این که به بهترین نحو از زندگیمان بهره میبریم این است که ابعاد مختلف شخصیتیمان را پرورش دهیم تا رشد کنند و بدرخشند. این کتاب به شما کمک میکند خودتان را بهتر بشناسید و برای رسیدن به موفقیت بیشتر تلاش کنید.
خواندن کتاب ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (زمان بیشتر) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام زنانی که میخواهند موفق باشند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ایزد بانوان؛ چگونه زن کاملی باشیم (زمان بیشتر)
رتباط شما با موضوع وقت و زمان چگونه است؟
هر کدام از ما شیوهٔ خاص و غریزی خودمان را برای مدیریت زمانمان داریم. متخصصان برآناند که اگر بدانید چگونه میتوانید بر این تمایلات غریزی برای تلف کردن زمان چیره شوید تا ۲۰ درصد کارآمدتر میشوید. آزمون خودشناسی زیر را انجام دهید تا بدانید چگونه شخصیتی دارید و باید از کجا شروع کنید. مجموعهعباراتی را که بیشتر به شخصیت شما میخورد انتخاب کنید. توجه کنید که میتوانید بیشتر از یک مجموعهعبارت را انتخاب کنید.
فضای کار من همیشه درهم ریخته و آشفته است.
همیشه وقت زیادی را صرف جستوجوی چیزهایی که میخواهم میکنم.
همیشه صبحها روی چندین موضوع مختلف کار میکنم.
به تعویق انداختن کارها تا دقیقهٔ نود برای من مفهومی آشناست.
همیشه وقت زیادی را صرف جمع و جور کردن وسایل مورد نیاز کارم میکنم تا بالاخره برای کارم «آماده» شوم.
حواسم به راحتی از کاری که انجام میدهم پرت میشود.
من کارهایم را زمانبندی میکنم، اما به نظر میرسد هیچ کدام از کارهایم به درستی پیش نمیروند.
من از اینکه مجبور باشم به دیگران متکی باشم دچار نومیدی میشوم.
به نظر میرسد من برای تحویل کارم در مهلت مقرر بیشتر از دیگران مضطرب میشوم.
همیشه حرفها و کارهای دیگران حواسم را پرت میکند.
همیشه خودم را در حال «بله گفتن» در جاهایی میبینم که جواب «نه» لازم است.
احساس میکنم گرفتار کارهایی شدهام که هیچ کس دیگر نمیخواهد انجامشان دهد.
اگر مجموعهعبارات بخش «۱» را انتخاب کردهاید:
شما فردی بینظم هستید. ممکن است در ناخودآگاهتان فکر کنید که نظام جامعه را دور میزنید تا خودتان باشید، اما حقیقت آن است که این امر موجب میشود که کارهایتان کمتر ثمربخش باشند. (به بخش پنجم کتاب مراجعه کنید.)