کتاب کتاب جامع انیمیشن
معرفی کتاب کتاب جامع انیمیشن
کتاب جامع انیمیشن اثر کیت لی بورن با ترجمه پریسا کاشانیان، مهیار جعفرزاده و مریم بیانی منتشر شده است.
درباره کتاب جامع انیمیشن
این اثر اولین مرجع اطلاعاتی سینمای انیمیشن در ایران است و در آن هنرمندان سینمای انیمیشن با سوابق و فعالیتهایشان معرفی شدهاند.
این اثر چه درباره انیمیشن گذشته و چه درباره انیمیشن در دنیای مدرن سخن بگوید، پیوسته دانش شما را در این حوزه افزایش میدهد و استعدادها را برای ورود به این عرصه بارور میسازد.
متن این کتاب ساده و برای مخاطب مبتدی کاملا قابل درک است، درست مثل راهنمایی دلسوز که دست شاگرد خود را میگیرد و گام به گام میبرد.
این کتاب نزدیک به بیست سال بهترین کتاب در حوزه انیمیشن بوده و مطالبی تشویقکننده و لذتبخش به دانشآموزان، معلمان و اساتید این حوزه ارائه کرده است.
نویسنده در این کتاب درباره شیوههای ساخت و تولید انیمیشن و اصول اولیه و پایه آن که در هر ساختار نمایشی باید رعات شود، سخن گفته و در آن، تمام وسایلی را که در حوزه انیمیشن مورد استفاده قرار میگیرد، از ابتداییترین آنها تا ابزارهای خیلی پیچیده تخصصی، معرفی کرده است.
نسخه حاضر که متن به روزشده این کتاب است با دقت و وسواس با نسخه اصلی مطابقت داده شده و هیچ قسمتی از آن حذف نشده است. گروه مترجمان برای ترجمه لغات و اصطلاحات خاص با مشورت علمی و اتفاق نظر پیش رفتهاند که این رویکرد گروهی باعث ارتقاء دقت و صحت آنها در برگرداندن مضامین کتاب شده است به طوری که خواننده میتواند به راحتی با نثر نوشتاری خوشخوان متن فارسی کتاب، ارتباط برقرار کند.
خواندن کتاب جامع انیمیشن ر به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به حوزه انیمیشنسازی و دانشجویان و دانشآموزان این رشته مخاطبان اصلی این کتاباند.
صفحات اولیه کتاب خیلی جذاب بود
دوست دارم ابن کتاب و بخونم صفحات اولیه ی اون واقعا جذاب بود